![]() |
| | #3125 (permalink) | ||
|
@rodie, daca gasesti sa imi dai si mie de veste. Am de montat niste lustre/spot-uri/etc si nu am la cine apela.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3127 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Iasi |
Stie cineva unde gasesc alcool izopropilic in Iasi? Am fost la artis design si hotii vand 100ml cu 15 lei cand pe net 1l costa 18 lei (nu-mi iau de pe net pentru ca trebuie comanda minima plus ca ma costa transportul cat inca un litru).
| ||
|
| | #3129 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3132 (permalink) | ||
|
X-white, iti faci boxe din casti ? ![]() Si eu as fi interesat de pahare de carton.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #3134 (permalink) | ||
|
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #3137 (permalink) | ||
|
Salutare. Unde gasesc ceai Twinings? (stiu ca e adus de General Parma Food in Romania, dar ei fac distributie).
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |