![]() |
| | #3342 (permalink) | ||
|
yes.....la Romana.....dar nu era martisor...era o broasca din argint nici prea mica nici prea mare medalion...deci poti lega un snur de martisor de ea...o bagi in felicitare si aia e. Sa-ti explic exact la ce taraba am vazut-o e mai greu ) pentru ca sunt foarte multe casute albe insirate acolo. Dar... taraba era situata chiar la iesirea de metrou spre coloane/ase pe partea dinspre carosabil a trotuarului si la taraba era numai argint...f mult argint iar seara au un bec atarnat acolo....cam singura cu bec pe partea aceea.
__________________ In a league of my own | |||
|
| | #3343 (permalink) | ||
| Quote:
Mersi pt explicatii mane.Maine dau o fuga acolo. | |||
|
| | #3345 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti | Quote:
Succes. | ||
|
| | #3347 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Ma asteptam la ceva mai simplu dar mai elocvent, verde asa, mare. ![]() O sa dau o tura maine si prin Universitate-Romana, poate gasesc ceva. 10x guys. | |||
|
| | #3349 (permalink) | ||
| Incalzitor-racitor de apa, distribuitor dozator de apa - Casa Si Gradina - Incalzitorracitor Distrib - Phoenix Ecom S.r.l. Aveti idee unde gasesc peturi pentru un astfel de dozator/dispenser? Ma intereseaza PETuri de 5L. Erau intr-un timp la Metro insa nu mai gasesc. | |||
|
| | #3351 (permalink) | ||
|
Nu stiu ce sa zic de bricostore. Am sa dau o fuga insa eu stiam ca magazinele de bricolaj nu au apa. Stie cineva unde gasesc hartie care sa-mi indice phul? Sunt unele truse cu bucati de hartie sensibile la ph. Last edited by wisepiggy; 03-03-2009 at 13:47.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3352 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3355 (permalink) | ||
|
Unde gasesc un magazin cu accesorii Panasonic? Ma intereseaza acumulatori pentru camere video si vreau sa fie un magazin specializat unde eventual sa am de ales intre 3-4-5 acumulatori diferiti compatibili (diferentiati dupa putere si pret) si nu unul sau nici unul cam cum gasesti la mall | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |