![]() |
| | #3481 (permalink) | ||
|
Gasesti prin hypermarketuri saltele bune. Si nu sunt din plastic, sunt din cauciuc (din ala care miroase urat, cum erau pe vremea lui Ceasca )Nu sunt extraordinar de aspectuoase (sunt alea cu fata rosie pe o parte si albastra pe ailalta) dar mi se par cam cele mai bune, pentru ca probabil nu vrei sa dai 1.000 euro pe o saltea din acelasi material din care se fac barcile pneumatice profi. Eu am vreo 2 din alea si le folosesc de cca 4 ani pe post de saltea de apa/de plaja/de stat prin scoici/de stat prin cort/prin iarba si nu au nici cea mai mica fisura. -------------------- Editare ulterioară -------------------- La ceasornicar/magazinele de ceasuri mai dischisite. Il gasesti sub numele de ulei pentru mecanisme fine.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? Last edited by .:indie:.; 24-05-2009 at 23:27.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3484 (permalink) | ||
| Quote:
Ii poti ruga, oferind si o mica atentie, sa-ti dea si tie 1, 2, 3 gauri, cate ai nevoie.Bafta.
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #3488 (permalink) | ||
|
Unde gasesc sticlute (din sticla) de 100 ml, cu dop ? Mi-ar trebui vreo 15 bucati.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- Last edited by kork; 27-05-2009 at 16:33.. | |||
|
| | #3489 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3492 (permalink) | ||
|
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #3494 (permalink) | ||
| Quote:
Am cautat pe la mai multe astfel de farmacii. Lucreaza cu recipiente din plastic. Eu caut de sticla. Daca mai are cineva idee unde gasesc sticlute de 100 ml cu dop... Multam.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #3495 (permalink) | ||
|
salut. caut si eu niste bratari din piele (vinilin) in bucuresti. aveti idee cam pe unde as gasi? ex de bratara: http://www.ebiju.ro/poze-bijuterii/B...1459-0-img.jpg | |||
|
| | #3497 (permalink) | ||
|
Caut un prelungitor usb cat mai lung, 10-20-30 metri aveti idee unde gasesc ? un link ceva, sa merg la sigur.nu as vrea sa cumpar vreo 5-6 de 4.5 metri si sa le bag unul in altul thanks
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #3499 (permalink) | ||
| Quote:
Nu strica un telefon , zic eu: Helios Medical - Retea magazine
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |