![]() |
| | #3522 (permalink) | ||
| Quote:
+ pe la magazinele de pe langa (str. selari)
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| | #3525 (permalink) | ||
|
alternativa la http://www.americarx.com/products/7419.html ,la noi ?
__________________ Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''. | |||
|
| | #3529 (permalink) | ||
|
Cam greu si cu proiecte, eu n-am vazut pe la firmele mai mari (Philips, Panasonic, Sony, etc) decat cu radio si afisaj mare verde sau rosu.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #3530 (permalink) | ||
|
| | #3532 (permalink) | ||
|
Iti construiesti din 2 paleti + saltea.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #3534 (permalink) | ||
|
Am nevoie sa depozitez cateva acte foarte importante intr-o cutie ( caseta ) de valori. Ma intereseaza ( daca stie cineva ) care banci ofera acest serviciu si care ar fi pretul. Multumesc.
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #3536 (permalink) | ||
|
am inteles ca existe magazine de incaltaminte sport care au promotie de tipul buy-back , duci o pereche de adidasi vechi si ti se ofera o reducere de 10-20 la suta la o pereche noi , stie cineva ce magazine au aceasta promotie?
__________________ Organizari evenimente , decoratiuni cu baloane ,aranjamente florale, huse scaune , focuri de artificii si efecte pirotehnice | |||
|
| | #3540 (permalink) | ||
| Quote:
Saptamana viitoare o sa dau cateva telefoane, la BCR am inteles ca au asa ceva, sper sa-mi dea toate amanuntele prin telefon.
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |