![]() |
| | #3541 (permalink) | ||
|
Niste oameni haini si rai la suflet, care vor sa ma scoata din casa cand vroiam sa zac si eu ca omu' zic ca a reaparut Skittles pe la magazine pe la noi. Poate sa confirme cineva pe unde se gasesc, sau sa ma apuc sa-i injur?
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! | |||
|
| | #3542 (permalink) | ||
|
Exista in Bucuresti vreo sauna unde se face si peeling (gen Hamam)?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3549 (permalink) | ||
|
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3552 (permalink) | ||
|
La orice hipermarket.
|
| | #3554 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti |
E vreun olandez pe-aici sau cineva care poate citi un text in olandeza cu termeni suficient de complicati ca translatoarele online nu se descurca onorabil ? Daca da as aprecia un PM, am doua-trei fraze pe care le-as dori traduse cit mai exact.
| ||
|
| | #3555 (permalink) | ||
|
nu caut tocmai un produs, dar caut ceva in bucuresti si poate ma ajuta cineva tocmai m-am mutat in mosilor (intersectia cu carol) si caut un teren de baschet in apropriere unde pot gasi cam pe la orice ora jucatori cu bun simt (m-am mutat tocmai din panduri si mi-e greu sa-mi aduc prietenii pana aici de fiecare data cand vreau sa joc) mai aproape de cel de la obor care-l vad mai mereu gol stie cineva ? p.s. : am minge
__________________ " I believe there was a book that claimed the world was created in seven days. Best-seller too! " | |||
|
| | #3558 (permalink) | ||
| Au intr-adevar si la Carrefour la case, am luat si de la Profi (fostul Albinuta) dar doar verzi si parca e 2.69 (sau 2.99, nu mai stiu) RON. Oricum sunt diferite de cele pe care le mancam cand eram mic.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #3559 (permalink) | ||
|
stie cineva unde pot gasi si eu creveti din aceia de prajit Thai Fun (acestia mi s-au parut cei mai reusiti din ce am incercat pana acum) sau daca aveti alte recomandari de creveti sunt binevenite.mersi
__________________ 0726.75.22.75-vodafone 0751.47.77.39-orange 0765.248.511-cosmote (cel mai sigur) | |||
|
| | #3560 (permalink) | ||
|
babone, zi-mi si mie unde ai mai gasit de cumparat, ca eu n-am mai vazut de ceva vreme, si chiar ma gandeam ce buni erau..
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |