![]() |
| | #3561 (permalink) | ||
|
De unde pot cumpara lipii libaneze?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3565 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Bucuresti | Quote:
Quote:
Insa puteti sa-i cumparati si on-line, dati o comanda babana odata si aveti pt. cateva luni. thai fun pelete creveti :: fastmarket.ro Pelete expandate Thai Fun 90gr Creveti | ||
|
| | #3566 (permalink) | ||
|
Mister X eu de obicei fac cumparaturile din Auchan Titan,inainte gaseam acolo thai fun dar de ceva vreme au pe raft doar un singur tip de creveti si aia sunt cam ciudati nu merita incercati.Mi s-au mai parut bune chipsurile din cartofi,e o cutie rosie dreptunghiulara iar la capat sus se strange,aia sunt destul de ok. Jabir mersi pentru info,cred ca pana la urma o sa cumpar online si gata,dar am impresia ca trebuie o comanda minima de 100 ron...
__________________ 0726.75.22.75-vodafone 0751.47.77.39-orange 0765.248.511-cosmote (cel mai sigur) | |||
|
| | #3567 (permalink) | ||
| Quote:
unul in Oraselul copiilor din Parcul Tineretului cu intrare din soseaua Oltenitei si unul in Parcul Herastrau langa pavilionul h. p.s : nu iti imagina ceva deosebit,sunt de pe vremea lui Ceausescu!
__________________ "don't just stand there and shout it...do something about it!" | |||
|
| | #3569 (permalink) | ||
|
shea butter ????
__________________ Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''. | |||
|
| | #3572 (permalink) | ||
|
Unde pot scana un film foto pentru pus pe CD? Eventual si niste preturi ar fi nice...
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3573 (permalink) | ||
|
1bit si C05T1N, eu va recomand un centru care e la piata Timpuri Noi, ei se ocupa in principal cu papetarie/xerox and stuff dar au si un mic laborator foto si-ti pot transfera apoape de pe orice, pe orice. Give it a shot.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #3576 (permalink) | ||
| Mai multe detalii, te rog. Stiu zona, dar nu imi amintesc sa fi vazut acest centru.
|
| | #3577 (permalink) | ||
|
Este exact in piata, la intrarea cea mai de pe colt, dinspre intersectie, nu dinspre facultati. Parca aveau si o firma luminoasa. Oricum, e singurul centru xerox care are si procesare foto, din piata aia, asa ca n-aveti cum sa-l ratati.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #3580 (permalink) | ||
|
Thanks guys. Praktiker, Bricostore, Mr.Bricolage, Hornbach si restul magazinelor de genul asta.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |