![]() |
| | #3601 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3604 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
la himalaya si montrek sau la decathlon. 50 lei la himalaya am dat pe una. din aia de acopera si un rucsac, deci e mai larga asa. au la decathlon insa gecute impermeabile daca vrei ceva doar pt corp si mai fix.
| ||
|
| | #3605 (permalink) | ||
|
unde gasesc in Bucuresti vreun magazin care sa aiba : Ochelari stereoscopici Rosu-Cyan de carton Ochelari stereoscopici Magenta Green - de carton unde pot gasi in bucuresti becuri economice spiralate pe verde/albastru cu puteri peste 22w(cel putin 27w) ?
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| | #3607 (permalink) | ||
| Quote:
Ok, o sa ma duc sa vad daca gasesc.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #3608 (permalink) | ||
|
Unde gasesc o masina de inchiriat pentru maine dimineata(noaptea asta)? ![]() Am google-it deja. Majoritatea nu au masini disponibile, ceilalti au pretentii aberante.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #3618 (permalink) | ||
|
Eu as recomanda parcul IOR. Cred ca si pe Lia Manoliu e OK, dar va trebui sa eviti daramaturile stadionului.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3620 (permalink) | ||
|
Ultima data cand am fost pe acolo nu mai existau banci (le scosese primaria), deci as zice ca ai fi in elementul tau acolo. Sa imi confirme cineva ca bancile lipsesc in continuare.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |