![]() |
| | #3841 (permalink) | ||
| Quote:
Bafta.
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #3842 (permalink) | ||
| Quote:
Gasesti insa asemanatoare fabricate de alti producatori in supermarket-uri, hypermarket-uri. | |||
|
| | #3846 (permalink) | ||
|
Unde gasesc multe animalute de plus la un loc sa am de unde alege?
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #3853 (permalink) | ||
| IKEA. Sectiunea de covoare este destul de bine aprovizionata. Mi-am luat unul acum cateva zile din lana 100% pura, bej, pentru dormitor la 500 RON. Daca esti mai sofisticat si vrei covor tesut manual (la razboi) preturile devin usor astronomice. , like here
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #3854 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti |
De calitate gasesti aici Patzany si au si reduceri (targul de covoare cu 50% reducere, incepe de astazi). Traverse de 3x1 mai gasesti si in Fashion House, la Mobexpert (au reduceri si acolo). Bafta. | ||
|
| | #3859 (permalink) | ||
| Quote:
---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:20 ---------- Nu se gaseste Estrella in Bucuresti. Oricum, atat ea cat si San Miguel sunt mediocre, spaniolii sunt total pe din afara la bere.
__________________ Alungati monotonia si cumparati un pantof GREGORIO RIZO !!! | |||
|
| | #3860 (permalink) | ||
|
Ceva recomandare pentru un magazin cu bijuterii in stil vechi (in special cercei si inele)? Vreau sa fie lucrate bine si sa nici nu-mi scoata tot salariul din card (nu ca ar fi prea mult de scos) p.s. Am gasit cate ceva pe net, dar fara recomandare parca nu mi-as pierde timpul. E vorba de Bucuresti Multumesc
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |