![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
nu stiu daca s-a epuizat subiectul puzzle si lipirea lor dar va zic si eu o chestie: am un prieten pasionat de puzzle-uri. a facut unul si i-a placut atat de mult incat a vrut sa il inrameze. dar nu planuise asta inainte sa inceapa sa-l faca asa ca puzzle-ul era la el pe masa. si s-a tot gandit cum sa faca si s-a tot gandit si nu stia cum sa il intoarca sa-l lipeasca. si la un moment dat, a pus mana pe el (l-a prins de o latura), l-a ridicat si l-a intors. pur si simplu. se pare ca daca este de la o firma buna si este de calitate un puzzle va sta imbinat. l-a dat cu ceva lipici (din ala de-ti venea sa-l mananci) si a pus un carton peste. sticla, rama, voila. no big deal. este singurul care l-a inramat, restul le tot strica si le face iar. se pare ca il linisteste. AfterEights - se gasesc mai peste tot. billa, omv etc AXE AZTEC - nu cred ca mai exista (ar mai folosi cineva ?!?! )ilisim: intra pe orice ziar online din anglia sau state si copy-paste. :P
__________________ | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
de ce nu-ti iei doar 1 mixer cu 3 canale , bun, cu performante ridicate si il folosesti cu ajutorul unor program de pe comp ca PCDJ , MixVibes ? CD playerele mi se par foarte scumpe si nu stiu daca merita. Chiar si Sasha sau Armin Van Buuren au mixat la unele concerte de pe comp (laptop) cu ajutorul Ableton-ului.
| |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Hârtie autocolantă se găseşte la "Hanul cu Tei" de pe Lipscani... sunt acolo câteva magazine cu chestii pt. desen şi pictură şi am văzut şi hârtie d-asta... mi se pare că era 75.000 un A2 , dar nu mai ţin minte exact...
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 stock daily driver. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Eu caut glob cu electricitate. Am vazut unu foarte frumos la sala dales pe de valentine's day si am ezitat sa-l cumpar iar acum imi pare rau. Unde gasesc asa ceva ? Era un glob tinut intr-o mana, de monstru Si dadea tente de mov
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
| ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre carti/manuale...gasesti in toate librariile/anticariatele. p.s. Caut ceasuri cu alarma/radio cu design original/funny/etc., in afara de Philips-urile si sony-urile din magazine.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti | Quote:
PS:vreau si eu laser verde
__________________ Si ce o sa zica baietii? Does IT matters? VAND UMBRELE FOTO DIFUZIE [Vând] Diverse accesorii foto (senzori slave, curea neopren, pompa aer, telecomanda) VAND FILTRE FOTO UV MULTICOATED 52mm, 58mm, 62mm, 67mm, 77mm CUMPAR LEVA+ Vand brichete + VAND MICROSD CARD READERE | ||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Btw...dar betisoare chinezesti? Ma refer la cele lacuite si gravate, nu cele de unica folosinta
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Caut si io o sabie...Din aia de samurai, usor curbata. Katana se numeste (tipul de sabie). NU am pretentii genul: http://www.orientalweapons.com/ http://www.ksky.ne.jp./~sumie99/sword33.html Doar decorativa, sa arate cat mai bine (sa semene cu originalul) si sa nu imi cada manerul prima oara cand o ridic in mana...Daca aveti si o idee de pret, cu atat mai bine.
__________________ Parerea mea... | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Andreije, gasesti la Budo Best (adresa si nr. tel pe site), prin rahova, la preturi care variaza intre 3-5mil.
|
| | #59 (permalink) | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 | Quote:
Am vazut gloabe d'alea prin unirea, la parter, acum ceva luni, in zona unde era inainte magazinul de vinuri si trabucuri.
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Nu stiu daca mai am ca nu le-am folosit never ever ![]() Unul sigur e in bucatarie...poate il gasesc si pe al doilea. Vrei ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |