![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
10q...dar voi cauta in continuare, tu ar trebui sa inveti sa le folosesti
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| De unde cumpar: centura (chinga) glezna
Cred ca stiti centurile de brau pe care le poarta culturistii pentru a-si proteja spatele. Am nevoie de o centura similara dar pentru glezna care sa aiba si carabina pentru prinderea de scripete. Imi trebuie pentru a face exercitii de recuperare la genunchi Puteti sa imi spuneti si mie pe unde ati vazut asa ceva de cumparat? Eu am fost in Cora si in Sellgros. In Cora aveau doar pentru brau iar in Sellgros nu aveau de loc...
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
| ||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Bamboo...in Carrefour Orhideea Nu am incercat acolo...thx
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
unde pot gasi un ceas ca cel din atachement? proiecteaza ora pe tavan. nu ma intereeseaza sa il cumpar de pe net. @bogotta poza e un produs usa. da nu ma deranjeaza sa cumpar o chinezarie si chiar mar bucura sa fie cit mai ieftina. da la europa nu ma gindem. merci.
Last edited by xaxa; 18-03-2005 at 21:27.. | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
am facut si lipit zeci de puzzle-uri, de la 500 la 5000 piese, lipite cu lipici de 20k lei pe carton cu rama pe margine si ranforsari diagonale pe spate ca sa nu faca burta ... la ala de 5000 am umplut o camera intreaga, 4 oameni l-am facut in 2 luni (era o harta a globului, mai mult de 50% din piese preponderent albastre) inca mai caut anumite carti mai vechi, unde sint anticariate in Bucuresti (in afara de buchinistii aia din piete) ? | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Chupa...sau in orice piata (cel putin cele pe care le cunosc eu Moghioros, Veteranilor de ex... ) la rusi ![]() Uhm...sau in magazine de electronice...like Dioda (pe bd. Ion Mihalache langa P-ta Domenii)
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Btw...unde pot gasi sake (vin de orez)? ![]() (ewps...soz pt. post separat ;/ )
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru raspunsuri, asa sunt multe modele...si eu am gasit. Dar pe mine ma intereseaza acel model, glubul tinut intr-o palma de monstru, si culoare mov. Unde gasesc sigur asa ceva...avand in vedere aglomeratia care este ziua as prefera sa ma duc undeva unde au sigur.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
@Z4m0lx3 sake: am vazut o singura data, cred ca la nic's din cotroceni, acu 3-4 ani. nu cred ca se vinde asa ceva in romania la magazin. gasesti sigur la restaurantul japonez, sau la cel korean. @leopardul; am vazut in vara la bazarul de suveniruri de la iesirea din sinaia. cam cit palma, daca imi amintesc bine. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |