![]() |
| | #861 (permalink) | ||
|
Patul meu e mare,de 3 persoane si are 2 saltele. Problema e ca saltelele s-au cam lasat (arcurile) si observ ca au si 2 gauri ![]() Unde as putea sa gasesc 2 saltele la dimensiunile alea,bune,odihnitoare si cam la ce pret?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #863 (permalink) | ||
|
1. de unde iau niste chestii care sa mi le pun la picioare ca sa ma pot agata cu capul in jos de spalier - nu stiu cum se numesc... 2. de unde iau o rola de curatat scamele de pe haine...?
__________________ Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; BioStar TP45 HP; Intel E8400; 2x2GB DDR2 1066 Muskin Black; HIS 4870; Sony Multiscan G500 21"; WesternDigital 500AAKS; TEAC 40X; Plextor 116A2; Samsung SH-202N; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560: VAND Sistem Socket A - TBred B 2.2GHz, NF7-S, 2GB RAM Corsair, Sapphire 3850AGP | |||
|
| | #864 (permalink) | ||
| Quote:
not a bad ideea. dar unde gasesc alcool izopropilic in recipient normal si cam cat e 1 litru ? am observat ca alcolul asta curata f bine suprafetele albe de plastic,gen monitor,imprimanta...
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #865 (permalink) | ||
|
unde gasesc si eu asa ceva pe la noi? versiunea DVD (prima de pe pagina) http://www.german-railroads.com/
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #867 (permalink) | ||
|
@asha'man Vazusem ceva frumos la Cora/Carrefour la raionul de jucarii. Cutie neagra, scrie pe ea in italiana parca. Ca pret intre 40 si 60 RON. Mie mi-a placut
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #868 (permalink) | ||
|
Unde gasesc produse in genul celor de pe http://www.icedoutgear.com/ ?
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #869 (permalink) | ||
|
daca nu ma insel acum ceva timp se oferise cineva sa faca comanda de pe situl asta dar nu au fost doritori, incearca la prestari servici, sigur gasesti pe cineva care sa iti aduca
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #870 (permalink) | ||
|
Mendex, sankyu ![]() Voi rostogoli ochii pe forum *en detail*
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #873 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Toner de inkjet este un pleonasm grav. Toner inseamna un pigment uscat, utilizat de inprimantele laser sau masinile de copiat tip xerox. Proprietatea pigmentului lichid utilizat de imprimantele cu jet este in functie de duze, si chimia este destul de complicata. Incearca sa umpli un cartus cu cerneala "hero" si vezi ce iese. Ce pete, splaciuri, etc. Nu cred ca se poate. | ||
|
| | #874 (permalink) | ||
| Caut hartie ieftina !!
Salutare. Vreau sa cumpar in cantitati mai mari niste hartie de buna calitate la un pret mai redus. In special A4, A3 si carton lucios(A4). Ma poate ajuta cineva cu niste adrese sau fime din Bucuresti sau Constanta?. In principiu as vrea niste preturi mai mici ca la Super Marketuri gen Metro, Selgros etc. Mersi anticipat. Sper sa fi pus bine postul la categoria Foto. See ya!!
__________________ Intel Core 2 Duo E6750 @ 2,66 Ghz, Asus P5K MB, 2 GB DDR2 800 Dual Channel Ocz Platinum, Akasa Zen Chasis, Fortron Blue Storm 500W PS, XFX Nvidia 8800 GTS 640 Mb, 320 bit, Seagate 320 GB Sata2 16 MB NCQ, WD 320 Gb, 16MB Buffer S-ata 2, WD Raptor 36 Gb 10.000 RPM, 16 Mb Buffer S-ata2, DVD-RW Asus Lightscribe 1814BLT, Samsung 225BW 22" Wide, Leadtek PVR 2000, ALtec Lansing FX 4021 | |||
|
| | #876 (permalink) | ||
|
Daca mergi la Diverta o sa gasesti pe toate tipurile de hartie vandute acolo un nume si un telefon: Astra Plus SRL - 4120150. Nu lucrez la ei sau pt. ei dar am notat numarul. Altfel poti sa mergi direct la o tipografie: daca vrei sa imprimi cumva hartia respectiva, preturi mai mici ca la tipografie nu vei gasi.
__________________ Goldmall - Bijuterii si Diamante | |||
|
| | #877 (permalink) | ||
|
@ Mir In principiu as vrea sa cumpar cateva zeci de topuri de 500 coli de hartie A4, A3 si vreo 10 topuri de carton. @CAlex Am deja o imprimanta, nu trebuie sa imprim la altcineva. Doar hartie. Mersi.
__________________ Intel Core 2 Duo E6750 @ 2,66 Ghz, Asus P5K MB, 2 GB DDR2 800 Dual Channel Ocz Platinum, Akasa Zen Chasis, Fortron Blue Storm 500W PS, XFX Nvidia 8800 GTS 640 Mb, 320 bit, Seagate 320 GB Sata2 16 MB NCQ, WD 320 Gb, 16MB Buffer S-ata 2, WD Raptor 36 Gb 10.000 RPM, 16 Mb Buffer S-ata2, DVD-RW Asus Lightscribe 1814BLT, Samsung 225BW 22" Wide, Leadtek PVR 2000, ALtec Lansing FX 4021 | |||
|
| | #878 (permalink) | ||
| Unde gasesc sa cumpar o pusculita ?
ma intereseaza sa cumpar o pusculita. am gasit prin oras (Constanta) unele din ceramica dar la preturi aberante de la 1 mil un sus (chiar 5 milioane la Sarra Blu). Stiti vre-un loc online sau un magazin fie si in Bucuresti unde pot cumpara o pusculita pana in 500 de mii ?
__________________ Toshiba Satellite L100-121 on Yahoo!: xwh19 | |||
|
| | #879 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
bucur-obor gasesti tot ce vrei insa tre sa te cam invarti ceva prin mag ala ![]() sau mai e la mine la dna-ghica pe vestita colintina, unu cu diverse chestii decorative printre care si pusculite, ma duc sa intreb maine daca vrei daca o iei sa iti tii banii in ea iti recomand calduros sa ii duci la banca
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #880 (permalink) | ||
|
in magazine de obiecte decorative, gima...si modele foarte haioase
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |