![]() |
| | #1007 (permalink) | ||
| Quote:
Imi trebuie si de 80 si de 120. Daca aveau de 120, probabil ausi de 80 dar nu era pe stoc atunci. O sa incerc zilele astea la ala din Plaza, daca gasesc te anunt.
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
| | #1012 (permalink) | ||
| Unde gasesc un ghiveci cu lalele?
Va rog ajutati-ma - am nevoie urgent de un ghiveci la fel ca cel din poza atasata....nu forma e importanta cat continutul...aka lalele...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #1013 (permalink) | ||
|
E posibil sa gasesti la Garden Plaza in drum spre Otopeni pe stanga.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #1014 (permalink) | ||
|
Daca vrei iti culeg eu cateva. Zi la ce adresa ti le trimit ![]() http://www.axa-arts.net/photo2006/in...group=4&img=81
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #1016 (permalink) | ||
|
Pe soseaua ce duce spre Afumati ..adica aia de o ia spre "mare" in Voluntari cum treci de podu de la "Ieuropa" cu Bucurestiul in spate la vr'o 200m pe partea stanga e fostul NIRO..acum acolo este o piata de flori, tot ce vrei au acolo. Sau in METRO / PRACTIKER / BRICO ... pe la astia mai poti incerca | |||
|
| | #1018 (permalink) | ||
|
sau pe aici... http://www.romstal-garden.ro | |||
|
| | #1019 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 | Quote:
man eu iti sugerez sa nu mai pierzi timpul si sa o iei la pas prin oras ....trebuie sa gasesti pe undeva...nu stiu un loc exact dar oricum du-te prin centru. poate gasesti la vreo tiganca | ||
|
| | #1020 (permalink) | ||
|
Imi trebuie doua gantere si niste greutati de 1-2kg pe care sa le pot insuruba pe ele. Ahem, tehnic e impropriu spus "gantere", mai degraba "bare cu filet".. ma rog, se intelege ![]() Unde in Bucuresti gasesc un magazin de asa ceva? (exclus Carrefour, abia am fost si n-aveau decat ditai setul de 50kg si niste prostii in care se pune apa) Mersi anticipat.
__________________ Who is John Galt? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |