Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-05-2006, 14:25   #1021 (permalink)
Registered User

SCViper's Avatar

Cora ? De fiecare data cand am trecut pe acolo aveau niste seturi de asa ceva, parca de 15 KG.

SCViper is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 15:20   #1022 (permalink)
foo
Nick anterior: thesefirah

si eu caut o pereche pentru o gantera de 8kg pe care o am si nu mai gasesc una identica (( a fost luata din carrefour sau cora nu mai stiu, este "nichelata" si nu are nici un fel de cauciuc sau negru pe ea. bara este "zimtata" iar setul vine cu 2 discuri de 2kg si 4 mai mici de 1 kg ( cutia este neagra si are maner )

apel disperat

foo is offline    Send Message via Google Talk to foo Reply With Quote
Old 13-05-2006, 17:40   #1023 (permalink)
Registered User

girac's Avatar

Intersport, vizavi de Unirea, au parca 55.000/kg ; sau first bike (vizavi de dinamo, vizavi de Iulia Hasdeu) ... asta pentru greutati. Tot acolo se gasesc si bare de gantere. SAU puteti incerca la Kettler unde totul e cu 200% mai scump.

girac is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 20:42   #1024 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

Stie cineva daca exista vopsea portocaliu metalizat ? Imi trebuie sa vopsesc niste usi de la debara.
Si unde gasesc daca exista?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 20:50   #1025 (permalink)
Banned

Andrei221's Avatar

totusi. nu stie nimeni unde se gasesc frane pt role?

Andrei221 is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 20:52   #1026 (permalink)
astro

Ai incercat pe la himalaya, boarders, class sport.etc?

Old 14-05-2006, 11:15   #1027 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Stie careva pe unde gasesc si eu niste camasi (frumoase) cu maneca scurta? Ma refer la camasi pe care sa le port deschise, cu o bluza subtire pe dedesubt. Am cautat prin Plaza, n-am prea gasit, iar la House of Art erau numai porcarii. Daca stie careva... Si sa nu fie prea scumpe, pana in 600k. Ma intereseaza un loc in care sa fie mai multe modele, ca sa am de unde sa aleg. Si ideal ar fi sa fie din bumbac.

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 19:05   #1028 (permalink)
Registered User

Gionny's Avatar

Chiar nu stie nimeni? Macar hatie dictando de format mare sa gasesc, ca imi fac registrul la legatorie... Aveti idee de asa ceva? (hartie)

Gionny is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 19:46   #1029 (permalink)
Nick anterior: triplex

dudemeister's Avatar

incearca la Imprimeria Nationala.

dudemeister is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 20:30   #1030 (permalink)
Registered User

viox's Avatar

stie careva unde gasesc joystick de ps2? analog plus vibratii?

viox is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 22:39   #1031 (permalink)
Banned

Andrei221's Avatar

ultrapro, bestcomputers.

Andrei221 is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2006, 14:52   #1032 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ocelot
Stie careva pe unde gasesc si eu niste camasi (frumoase) cu maneca scurta? Ma refer la camasi pe care sa le port deschise, cu o bluza subtire pe dedesubt. Am cautat prin Plaza, n-am prea gasit, iar la House of Art erau numai porcarii. Daca stie careva... Si sa nu fie prea scumpe, pana in 600k. Ma intereseaza un loc in care sa fie mai multe modele, ca sa am de unde sa aleg. Si ideal ar fi sa fie din bumbac.
nimeni?

Old 16-05-2006, 16:13   #1033 (permalink)
Registered User

Gzhazh's Avatar

Quote:
Originally Posted by Andrei221
totusi. nu stie nimeni unde se gasesc frane pt role?

cauta magazinul Gipo, in apropiere de gara de nord. Eu de acolo mi-am luat role, si ar fi normal sa gasesti si frane.

Gzhazh is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2006, 16:47   #1034 (permalink)

altceva's Avatar

M-ar interesa niste insecticid pentru gandacii de gradina,care imi invadeaza holul. Vreau ceva foarte puternic,(am dat cu cel mai bun Raid special pentru gandaci,un tub intreg, si a doua zi dansau toti pe gresia mea,nici nu erau ametiti macar). Imi amintesc ca anul trecut au venit unii de la Primarie (ceva cu DDD - Deratizare,Dezinsectie si inca ceva cu D) si am luat 2 kg de chestie lichida care ii omora pe loc.Acum regret ca nu am luat mai mult. Stie cineva cam ce solutie era aia,unde as putea gasi,la cine as putea apela? Vreau sa dau in toata curtea,in gradina,pe peretii casei,peste tot,ca nu-i mai suport,mortii lor de delicati!
I

altceva is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 03:27   #1035 (permalink)
Registered User

C8V5S's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ocelot

Am ajuns azi, din curiozitate, la Carrfour Baneasa, mi se pare cel mai marfa dintre toate in privinta magazinelor. Daca ai drum pe acolo eu zic ca a-i gasi ceva, acum depinde de gusturile tale in materie de culori si modele. Am vazut si mai simple si cu diverse imprimee. Sper sa nu ma injuri daca n-o sa-ti placa nimic

C8V5S is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 04:17   #1036 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by altceva
M-ar interesa niste insecticid pentru gandacii de gradina,care imi invadeaza holul. Vreau ceva foarte puternic,(am dat cu cel mai bun Raid special pentru gandaci,un tub intreg, si a doua zi dansau toti pe gresia mea,nici nu erau ametiti macar). Imi amintesc ca anul trecut au venit unii de la Primarie (ceva cu DDD - Deratizare,Dezinsectie si inca ceva cu D) si am luat 2 kg de chestie lichida care ii omora pe loc.Acum regret ca nu am luat mai mult. Stie cineva cam ce solutie era aia,unde as putea gasi,la cine as putea apela? Vreau sa dau in toata curtea,in gradina,pe peretii casei,peste tot,ca nu-i mai suport,mortii lor de delicati!

Incearca fiole de REGENT ( au de regula la farmacii veterinare). Sunt pentru stropit impotriva daunatorilor (o fiola la 15-20 de l de apa) dar in concentratii de 10-20 mai mari (o fiola la un pet de 1-1,5 l) iti "linistesc" destul de repede intrusii. testat pe gandaci rosii de bucatarie

Sedan is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 08:07   #1037 (permalink)

altceva's Avatar

Mersi Sedan.
I

altceva is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 09:00   #1038 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

La mine regent-ul n-a mers...a mers, in schimb, RAID spuma...
In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu..

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 13:02   #1039 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Quote:
Originally Posted by C8V5S
Am ajuns azi, din curiozitate, la Carrfour Baneasa, mi se pare cel mai marfa dintre toate in privinta magazinelor. Daca ai drum pe acolo eu zic ca a-i gasi ceva, acum depinde de gusturile tale in materie de culori si modele. Am vazut si mai simple si cu diverse imprimee. Sper sa nu ma injuri daca n-o sa-ti placa nimic
Am fost si in Carrefour Militari (cred ca au aceeasi marfa), dupa ce am postat pe aici. Intradevar, au niste modele cat de cat (pacat ca singurele care-mi placeau erau la 1.200.000). Merci oricum de raspuns.

Old 18-05-2006, 09:51   #1040 (permalink)
astro

Unde pot sa gasesc si eu un fir ca ala pt carcasa? (face legatura intre 2 `blocuri` de LEDuri si o mufa am rupt-o - au iesit firele din mufa - tragand prea tare de fire).
E cam greu sa le lipesc pt ca e mica mufa aia.
Vezi poza - capatul de sus e intact, cel de jos e mufa + firele care s-au rupt.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_5774.jpg
Views:	44
Size:	170.2 KB
ID:	107250  

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules