![]() |
| | #1022 (permalink) | ||
| Nick anterior: thesefirah Join Date: Apr 2004 |
si eu caut o pereche pentru o gantera de 8kg pe care o am si nu mai gasesc una identica (( a fost luata din carrefour sau cora nu mai stiu, este "nichelata" si nu are nici un fel de cauciuc sau negru pe ea. bara este "zimtata" iar setul vine cu 2 discuri de 2kg si 4 mai mici de 1 kg ( cutia este neagra si are maner )apel disperat | ||
|
| | #1027 (permalink) | ||
|
Stie careva pe unde gasesc si eu niste camasi (frumoase) cu maneca scurta? Ma refer la camasi pe care sa le port deschise, cu o bluza subtire pe dedesubt. Am cautat prin Plaza, n-am prea gasit, iar la House of Art erau numai porcarii. Daca stie careva... Si sa nu fie prea scumpe, pana in 600k. Ma intereseaza un loc in care sa fie mai multe modele, ca sa am de unde sa aleg. Si ideal ar fi sa fie din bumbac.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #1032 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #1033 (permalink) | ||
| Quote:
cauta magazinul Gipo, in apropiere de gara de nord. Eu de acolo mi-am luat role, si ar fi normal sa gasesti si frane.
__________________ Challenge the races that the others can't win... | |||
|
| | #1034 (permalink) | ||
|
M-ar interesa niste insecticid pentru gandacii de gradina,care imi invadeaza holul. Vreau ceva foarte puternic,(am dat cu cel mai bun Raid special pentru gandaci,un tub intreg, si a doua zi dansau toti pe gresia mea,nici nu erau ametiti macar). Imi amintesc ca anul trecut au venit unii de la Primarie (ceva cu DDD - Deratizare,Dezinsectie si inca ceva cu D) si am luat 2 kg de chestie lichida care ii omora pe loc.Acum regret ca nu am luat mai mult. Stie cineva cam ce solutie era aia,unde as putea gasi,la cine as putea apela? Vreau sa dau in toata curtea,in gradina,pe peretii casei,peste tot,ca nu-i mai suport,mortii lor de delicati!
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #1035 (permalink) | ||
| Quote:
Am ajuns azi, din curiozitate, la Carrfour Baneasa, mi se pare cel mai marfa dintre toate in privinta magazinelor. Daca ai drum pe acolo eu zic ca a-i gasi ceva, acum depinde de gusturile tale in materie de culori si modele. Am vazut si mai simple si cu diverse imprimee. Sper sa nu ma injuri daca n-o sa-ti placa nimic | |||
|
| | #1036 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Bucharest | Quote:
Incearca fiole de REGENT ( au de regula la farmacii veterinare). Sunt pentru stropit impotriva daunatorilor (o fiola la 15-20 de l de apa) dar in concentratii de 10-20 mai mari (o fiola la un pet de 1-1,5 l) iti "linistesc" destul de repede intrusii. testat pe gandaci rosii de bucatarie | ||
|
| | #1039 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #1040 (permalink) | ||
|
Unde pot sa gasesc si eu un fir ca ala pt carcasa? (face legatura intre 2 `blocuri` de LEDuri si o mufa am rupt-o - au iesit firele din mufa - tragand prea tare de fire). E cam greu sa le lipesc pt ca e mica mufa aia. Vezi poza - capatul de sus e intact, cel de jos e mufa + firele care s-au rupt. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |