![]() |
| | #1041 (permalink) | ||
|
As vrea sa-mi cumpar un atomizor ca sa-mi stropesc pomii din gradina insa pe net nu am reusit sa dau de reprezentanta Husqvarna. Daca stiti spuneti-mi si mie PS: Ptr cine nu stie atomizorul e acel aparat cu care dezinfecteaza masinile care trec prin filtrele facute acolo unde este gripa aviara | |||
|
| | #1047 (permalink) | ||
|
am trecut ieri prin Unirea,dar nu am sondat toiate magazinele cu costume,de fapt numa la unu m-am uitat k-lumea...Gherasos...si era km condimentat din punct de vedere al preturilor....km 600-700 ron un costum,iar io nus om de afaceri(inca) sa pot da atatia bani pe un costum.
| |||
|
| | #1050 (permalink) | ||
|
Qm le apuk pe toate mamele,asha a apukto si pe a mea sa ma puna sa-mi caut de munca pt vara asta....si uite asha m-am trezit k imi caut ceva de lucru..asha k astept propuneri Beleaua mare e k am 17 ani,18 fac in septembrie si asta e un impediment... | |||
|
| | #1051 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #1054 (permalink) | ||
|
Pentru ziua lu' maica-mea m-am hotarat sa-i iau ceva ce isi doreste mult,si studiindu-i mimica in fata televizorului,in timpul reclamelor de teleshopping m-am decis sa-i iau o razatoare WORNER. Numai ca de atunci nu mai prind momentele astea de reclame asa ca nu am numarul de acolo si in plus mai am doar 4 zile la dispozitie. Deci,stie cineva de unde as putea sa cumpar o astfel de razatoare,sau de unde as putea sa o comand ? MS ANTICIPAT. Stiu ca suna tampit da chiar am nevoie disperata de ajutor.
__________________ PAREREA MEA ! | |||
|
| | #1057 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1058 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ live fast, die young and leave a good looking corpse | |||
|
| | #1059 (permalink) | ||
|
As dori si eu sa stiu unde pot sa gasesc diverse "lampi" (nu e termenul corect.. sper sa intelegeti ce vreau sa zic) facute din neoane, de pus pe pereti.. cu diverse forme, scrisuri.. etc. mai exact asa cum se gasesc la cazino'uri sau cluburi unde diverse nume sunt facute din neoane "indoite" . Sunt curios daca se gasesc de vanzare, se fac pe comanda, etc. La fel reclame la diverse produse (pepsi spre exemplu, am vazut intr'un restaurant o chestie mare de forma rectangulara care se aprindea dinspre interior spre exterior, efectul era frumos). As vrea sa stiu daca se gasesc si pot fi achizitionate de persoane fizice. Multumesc. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |