![]() |
| | #1086 (permalink) | ||
|
Nu sunt indeajuns de opace.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #1087 (permalink) | ||
| Registrul actionarilor & Registrul actiunilor
Trebuie sa fac rost de cele 2 registre. Pana acum am cautat la diferite firme care se ocupa cu tipizate normale sau in regim special si vanzatoarele au dat din umeri: nu au si nici nu stiu unde pot gasi. Aveti idee unde pot sa le gasesc? | |||
|
| | #1088 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #1089 (permalink) | ||
|
jaluzelele verticale nu sunt indeajuns de opace sa retzina lumina, singurele care m-au statisfacut dpdv asta au fo jaluzele orizontale de aluminiu, sau in orice caz, metal.shi uite asha mi-am luat eu diploma de liliac uman shi daca vrei neaparat jaleuzele verticale potzi sa te duci sa cautzi in Obor, ca acolo gaseshti de toate, dar ai grija ce cumperi sa nu iei o mica tzeapa...
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #1092 (permalink) | ||
|
Am vazut Registrul actionarilor tiparit la o societate comerciala acum putin timp in urma. Nu am intrebat in acel moment de unde il are pentru ca nu am avut nevoie de asa ceva. Iar daca avea Registrul actionarilor, trebuia sa aiba si Registrul actiunilor. @betax, ti-am trimis un PM cu adresa de mail pt acel model, desi e foarte probabil ca pe acela sa il am si eu. | |||
|
| | #1093 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
unde gasesc sa imi iau si eu sticlele alea de 0.25 de cola castigate sub capac, stau in colentina dar nu prea vad pe aici magazine cu promotia asta. pls need help
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #1096 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
ppl deci am 3 capace sub care scrie sticla de 0.25 sooo am gastigat dar nu stiu de unde sa le iau de la ce magazin, astept opinii, scz de neintelegere
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #1100 (permalink) | ||
|
unde gasesc si eu o piscina frumoasa ...la niste preturi rezonabile ..ceva in genul cuba ...dar nu 4-500.000 pe intraare !!!atzi mai auzit ...s-a mai deschis ceva nou ...ceva de bun simt ...pt oameni normali ....hai bafta !!:P:P
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |