![]() |
| | #1103 (permalink) | ||
|
hmm, nu cred ca un bec pentru instalatia de pom e suficient de puternic sa fie folosit la semnalizare la masina. nici nu stiu, parca instalatia de pom functioneaza la 220V si becurile is legate in serie (nu stiu cate sunt la numar)... nu prea le am cu electrotehnica, chiar azi am avut examen si am copiat ![]() pentru asta am nevoie de tipul acela de bec. | |||
|
| | #1104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti | Regulamentul (CE) nr. 1782/2003...trebuie sa-l gasesc textual
Salutare trebuie sa gasesc Regulamentul (CE) nr 1782/2003 Privind Normele Comune De Sprojin Direct In Cadrul Politicii Agricole Comune....daca cineva are idee pe unde pot gasi chestia asta .... multam anticipat | ||
|
| | #1107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Aveti idee unde pot sa gasesc un cablu optic de minim 3 m ? Vreau sa conectez Audigy-ul la un sistem home cinema 5.1 Si alta chestie, as avea nevoie de vreo 2 cutii de carton mari, sa intre in ele 4 cauciucuri 185/65/R15 . Gasesc asa ceva de cumparat ? S-a oferit cineva mai demult sa ma ajute, dar din pacate atunci nu am avut timp sa ajung sa le iau.
| ||
|
| | #1110 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti |
Stie cineva un ceasornicar bun? Am un ceas de buzunar ceva mai vechi si as vrea sa il repar. BTW, ceasornicarii pot face si reconditionari? Sa lustruiasca un pic, chestii din astea.
__________________ Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente | ||
|
| | #1112 (permalink) | ||
| Cabina de dus de calitate - DE UNDE?
OK, ca sa n-o lungesc: sunt in renovari si am decis sa inlocuiesc batrana cada de fonta cu o cabina de dus. Partea proasta e ca am spatiul rastrans in baie si nu-mi permit sa bag o cabina de 90x90 cm, ci de 80x80. DAR (pentru ca intotdeauna exista un dar) gama este extrem de restransa pentru dimensiunile astea. Daca stie cineva firme care comercializeaza cabine de dus de buna calitate sau daca a avut experiente de genul acesta, sa nu se sfiasca sa posteze aici.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! Last edited by m3; 12-07-2006 at 20:12.. | |||
|
| | #1113 (permalink) | ||
|
Ce avantaje are o cabina de dus pe langa spatiul mai mic ocupat?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1114 (permalink) | ||
|
Pai, sintetizat: - consum redus de apa; - imbaiatul (des) in cada clasica se soldeaza cu "uscarea", degresarea pielii; Sau: "In prezent este demonstrat ca imbaierea zilnica nu este sanatoasa; pentru igiena personala dusul poate inlocui baia, in plus, cu avantajele ca nu „usuca“ (degreseaza) pielea si consumul de apa este mai mic (cheltuielile se diminueaza). Rezulta ca instalarea si a unui dus in camera de baie este o solutie rationala. A face dus in cada de baie prezinta incomoditati (inclusiv stropitul in afara cazii) si pericol de accidentare. Cabina de dus rezolva aceste neajunsuri si ne scuteste de stergerea apei de langa cada. Pentru eliminarea fenomenului de stropire la cada de baie se poate monta un paravan flexibil, dar celelalte dezavantaje ale dusului zilnic in cada se pastreaza." Mai multe informatii poti gasi aici
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #1115 (permalink) | ||
|
Nimeni? ![]() Vad ca mi s-a lipid threadul de acesta
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #1116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 | Caut o poza de pus pe tricou!
Vazusem mai de mult un tricou cu "I love Ping Pong" cu 2 palete de ping pong, dar bineinteles ca am pierdut site-ul. Cine are poze misto pe tema ping pong-ului va rog postati aici. Mersi.
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #1120 (permalink) | ||
| Am nevoie de un tamplar sau cum dreq se numesthe
Salut , am un caine care mi-a ros o scandura de la pad , laterala , scandura este cea cu rumegus inauntru , furnir sau cu dreq se numesthe , am nevoie de cineva care sa ia masuri sa o inlocuiasca . multzumesc gg_staal id messenger sau 0726797264 - Cezar
__________________ [SIZE="1"]cpu E8600 4.3/2x 1GB, XP3-14400<1800mhz>, DDR3 /DFI LANPARTY UT X48-T3RS / evga 295gtx ssc gtx SC / Lian Li X-500B /Creative X-Fi Xtreme Music /Corsair 1000W/hdd 1x1T-1x640 WD/logitech z5500, steelseris 7G and razer MAMBA/ DELL 3008WFP and Samsung 2233RZ120hz:: contact[B] people get jealous and they cant take it "prea mult se sufera pe burta goala | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |