![]() |
| | #1121 (permalink) | ||
|
In primul rand vreau sa rog moderatorii sa nu se supere pe mine ca postez aici, dar e vorba de un caz cu grad sporit de "urgenta" ![]() Am mare nevoie de un Manual de Chimie de clasa a 11-a de la Editura ALL, cu urmatorii autori: Loloiu Baciu Bogdan. Vreau sa ajut pe cineva si n-am reusit sa-l gasesc in librarii ori la editura. ![]() Va rog, macar ca imprumut cateva zile. Este mare nevoie de el zilele astea. Rasplatesc orice act de bunavointa. Il si cumpar daca vreti sa-l dati. ![]() Sau daca l-ati vazut la o librarie de langa voi si merg la SIGUR... Please help, nu mai stiu unde sa-l caut!
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #1124 (permalink) | ||
|
eu sunt in galati . Nu stiu cand de mult te ajuta asta ... maine insa voi fi in bucuresti .... ajung pe la 9:45 cu trenul de galati si cred ca plec seara daca vrei iti pot da cartea dimineata o tragi la xerox si vii si mi-o aduci seara tot in gara de nord cand plec . Id meu de mess este deci poti sa ma contactezi daca vrei . | |||
|
| | #1129 (permalink) | ||
|
conteaza dimensiunile ?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #1133 (permalink) | ||
| Quote:
am eu una bburago scara 1/47
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? Last edited by .:indie:.; 19-07-2006 at 07:11.. | |||
|
| | #1138 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #1140 (permalink) | ||
| Quote:
Cunosc respectiva persoana, nu e un link la nimereala. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |