![]() |
| | #121 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Masa de biliard
Vreau sa cumpar si eu o masa de biliard nr.8 sau nr.9. Puteti sa-mi dati si mie niste sugestii de unde pot sa cumpar? Sunt mese de-a gata sau sunt facute la comanda (adica poti sa-ti alegi dimensiunile, postavul, cosuri de piele, mante, etc...) ? Va multumesc anticipat. | ||
|
| | #122 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #123 (permalink) | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 | Quote:
Magazinul de pe Str. Franceza se ocupa si de comenzi pentru asa ceva, pot sa aduca si Brunswick daca vrei
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #128 (permalink) | ||||
| Quote:
si oricum am centrala termica, deci nu apa calda ar fi problemaQuote:
Quote:
am calculat debitul si cu un metru cub ma joc 60 de ore, si cum tin calculatorul deschis ~6 ore/zi se ajunge undeva la 60k/luna, iar temperatura procesorului nu sare de 30 grade Quote:
10x pentru unirea threadului cu acesta, n-am stiut de existenta lui pana acum | |||||
|
| | #130 (permalink) | ||
| Quote:
am observat o chestie la apometre intr-o dimineata cand n-aveam ce face vezi ca daca lasi apa incet incet incet, poti "pacali" apometrul in sensul ca nu o sa se mai invarta dar apa curge incetisor. da apa din ce in ce mai incet, si o sa vezi ca la un moment dat apometrul se opreste poate iti este folositoare aceasta metoda ... poate vei plati mai putin dar va necesita mai multa rabdare ...
__________________ 0757.262.088 / [cosminake@gmail.com] / Vizitati-mi homepage-ul | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
Eu vreau sa cumpar niste nitrat de potasiu
__________________ Si ce o sa zica baietii? Does IT matters? VAND UMBRELE FOTO DIFUZIE [Vând] Diverse accesorii foto (senzori slave, curea neopren, pompa aer, telecomanda) VAND FILTRE FOTO UV MULTICOATED 52mm, 58mm, 62mm, 67mm, 77mm CUMPAR LEVA+ Vand brichete + VAND MICROSD CARD READERE | ||
|
| | #135 (permalink) | ||
|
Nitratul de potasiu este folosit printre altele la obtinerea fitilelor . Iata cum se realizeaza : Materiale 10 litri apa de robinet 4 litri alcool de orice tip jumatate de cana de aschii de lemn 14 kg de ingrasamant sau pamant care sa contina azot Echipament 2 bucati de carpa tesuta strans , putin mai mari decat circumferinta fundului galetii o farfurie intinsa sau tigaie cel putin la fel de mare in diametru precum galeata o galeata sau ceva de genu' asta cu un volum de 20-25 litri un cui sau ceva ascutit pentru gaurirea galetii recipient intins , rezistent la caldura sursa de caldura hartie si scotch Procedura gauriti pe dinauntru fundul galetii astfel incat metalul sa se rasfranga inspre exteriorul galetii puneti o bucata de carpa peste gaurile de pe fund puneti aschiile de lemn peste materialul textil . Imprastiati-l astfel incat sa acopere in intregime carpele si sa aiba cam aceeasi grosime puneti a doua bucata de carpa peste aschii puneti galeata peste recipientul intins , astfel incat gaurile de pe fund sa nu fie blocate (gasiti voi un mijloc...) puneti pamantul (ingrasamantul) in galeata fierbeti apa si turnati-o peste pamant (ingrasamant) foarte incet . NU turnati toata apa odata , asta va duce la infundarea "filtrului" de pe fund lasati apa sa se scurga prin gaurile de pe fund in recipient raciti apa din recipient cam o ora scurgeti apa rezultata intr-un alt recipient , aruncand mizeriile de pe fund fierbeti apa cel putin 2 ore . se vor forma mici cristale de sare .Pescuiti-le cu o lingurita pe masura ce se formeaza si aruncati-le cand lichidul ajunge cam la 1/2 din volumul initial , lasati sa se decanteze (nu pe foc!!) dupa o juma' de ora , adaugati un volum egal de alcool ; cand amestecul va fi strecurat prin hartie de filtru , vor apare mici cristale albe . Acesta este nitratul de potasiu . Purificare: - redizolvati cristalele intr-o cantitate mica de apa care fierbe - scoateti cristalele care vor apare - turnati prin hartie de filtru si lasasi sa se usuce
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #136 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
daaa stiu si eu faza asta...ideea e ca tipu a facut o traducere a unui text si gata...nu a incercat el. Nu stiu cum obtine el fitile din praful obtinut. Eu caut pentru niste stupi de albine...cica s-ar mai numi si salpetru, insa nu am gasit nici un magazin care sa vanda asa ceva
__________________ Si ce o sa zica baietii? Does IT matters? VAND UMBRELE FOTO DIFUZIE [Vând] Diverse accesorii foto (senzori slave, curea neopren, pompa aer, telecomanda) VAND FILTRE FOTO UV MULTICOATED 52mm, 58mm, 62mm, 67mm, 77mm CUMPAR LEVA+ Vand brichete + VAND MICROSD CARD READERE | ||
|
| | #137 (permalink) | ||
| Quote:
sunt pierderi de pe conducta, iar pe tine, din moment ce ti-ai pus apometre, te doare fix in anus. tu platesti doar ce indica apometrul tau, iar din moment ce acesta nu se invarte, costul va fi 0 cel putin pt racirea sistemului tau ![]() succes
__________________ 0757.262.088 / [cosminake@gmail.com] / Vizitati-mi homepage-ul | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |