![]() |
| | #1541 (permalink) | ||
|
Da,uite aici stiller:S.I.C. - Service Industrial Cleaning. Insecticide, rodenticide, dezinfectanti, dizolvanti biologici, statii de intoxicare
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #1543 (permalink) | ||
|
sunt scumpe ![]() ma refer la cel mic, e 50 de e. eu am unul asemanator,m-ar interesa in schimb niste rezerve S.I.C. - Service Industrial Cleaning. Insecticide, rodenticide, dezinfectanti, dizolvanti biologici, statii de intoxicare care e vreo 6 e bucata,dar vad ca vor cxomenzi de minim 50 de e. asa ca daca comanzi ceva stiller,poate poti baga si cateva doze din astea Last edited by .:indie:.; 13-11-2006 at 14:50.. | |||
|
| | #1544 (permalink) | ||
|
aveti cumva idee unde pot sa gasesc un adaptor pt casti de la 2.5 mm (cum e la n-gage) la 3.5 cum e la iPod si multe alte porcarii am fost pe la obor si am gasit tot felu de adaptoare numai de la 2.5 la 3.5 nu avea ceva de genul asta caut: http://www.proporta.com/resizeimage....=310px&h=345px | |||
|
| | #1546 (permalink) | ||
| Aia de la Holdmann au ceva aproape identic la vreo 130 RON. Iar rezerva...nu mai tin minte cit e, cred ca in jur de 40 de lei, poate mai putin, nu mai stiu sigur. Daca tu zici ca alea sint scumpe...incearca sa ceri un pret pentru ce imi trebuie mie, adica Omniscent 3 ![]() Quote:
| |||
|
| | #1547 (permalink) | ||
|
eu am ceva mic,gen S.I.C. - Service Industrial Cleaning. Insecticide, rodenticide, dezinfectanti, dizolvanti biologici, statii de intoxicare pe care am dat in jur de 1 milion, nu e atat de sofisticat,e facut de alta firma,dar tot pe principiul ala e. banuiesc ca rezervele astea S.I.C. - Service Industrial Cleaning. Insecticide, rodenticide, dezinfectanti, dizolvanti biologici, statii de intoxicare sunt mai bune decat ce am eu acum. principiul e tot ala,e un spray care e actionat de aparatul ala,bla bla.scrie si acolo ca merge cu majoritatea aparatelor de genul asta. Nu stiu pe ce principiu functioneaza omniscent 3,dar cred ca e veeeeeery expensive. din ce am inteles ei vor comenzi peste 50e,no matter what e in comanda. daca iei omniscent 3 baga si mie cateva rezerve din alea tip spray. PS: de curiozitate, cam de ce tip de camera e vorba unde ai nevoie tu?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1548 (permalink) | ||
| Quote:
Ti-am spus, nu ma incurca/deranjeaza cu nimic sa iti iau rezerve, daca decid sa iau de la ei te anunt si stabilim ceva, dar esti sigur ca rezervele de la ei se potrivesc la aparatul tau? Si aici ma refer la dimensiune, pentru ca daca inaltimea rezervei nu e exact aceeasi, s-ar putea sa le iei degeaba (daca e mai inalta in sus nu incape in locas, daca e mai inalta in jos mecanismul care declanseaza atomizorul nu ajunge la atomizor). | |||
|
| | #1549 (permalink) | ||
|
Folie de aluminiu de pus pe pereti, unde gasesc diferite grosimi si modele?
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| | #1551 (permalink) | ||
|
Da ptr asa ceva, dar ar merge si nu gindite ptr asta. Zi -mi daca stii unde gasesc si la ce pret ar fi mp.
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| | #1552 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Timisoara | pt. servici help?!
trebuie sa gasesc o lista a marilor/sau toate liceele din judetul timis sau chiar din vestul tarii si imi ca-mi trebuie ajutor tot ce am gasit a fost incomplet lipsesc destul de multe ?! dar am reusit sa fac o lista cat de cat daca aveti ceva pointers sa ma indrumati, (in afar de google it ca tot aia fac) as fi foarte recunoscator!! ms | ||
|
| | #1553 (permalink) | ||
| Quote:
..:: Gelu Trading Srl - Decoratiuni interioare ::.. Preturi incepind de la ~30 euro / mp Mai e Delro Romania...nu mai stiu exact adresa, posibil sa fie exact delro.ro, check it out. Si mai sint dar nu mi le aduc aminte pe loc. Daca gasesti mai ieftin de-atit, let me know ![]() edit: da, e Delro Consulting - panouri bilaminate MAX < insa astia sint scumpi, o sa te convingi daca suni. | |||
|
| | #1555 (permalink) | ||
|
salut. Ma intereseaza si pe mine unde as putea gasi un maimutoi Cartman. Prin maimutoi inteleg jucarie de plus, iar Cartman este personajul din Southpark. Nu prea conteaza pretul si dimensiunile, desi as prefera sa fie ceva mediu. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, ar fi grozav. mersi
| |||
|
| | #1559 (permalink) | ||
|
Unde as putea sa gasesc stickere de aplicat pe parbriz/luneta cu crucea rosie ? e un dreptunghi alb cu cruce rosie (asemanator steagului angliei) sau un dreptunghi alb cu un pahar si un sarpe (semnul de la farmacii) ?le vedeti pe la masinile unor doctori. daca are cineva sau poate sa imi faca si mie rost il rog sa ma contacteze
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |