![]() |
| | #1664 (permalink) | ||
|
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #1670 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: GL |
Unde gasesc plicuri complet din plastic pentru cd-uri? Era o revista dedicata jocurilor pe pc (am uitat numele), care avea la fiecare numar 2 cd-uri ambalate in astfel de plicuri. Plicurile astea sunt mult mai practice decat varianta de hartie din cauza ca nu se sifoneaza si nici nu se prinde mazga de ele la manevrare | ||
|
| | #1671 (permalink) | ||
|
Unde gasesc o instalatie de brad cu beculete f. mici (de preferat LED-uri) ? Exista vreun magazin specializat cu asa ceva in Bucuresti ? Nu imi spuneti de Europa pentru ca nu am timp sa ma duc pana acolo.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #1673 (permalink) | ||
|
Tare cred ca sunt beculete, nu LED-uri. Eu asa vrea ceva care sa fie mai durabil, sa nu mai stau sa le schimb pe alea care se ard. E nevoie sa mai zic si ca in Cora e sinucidere zilele astea ? Parca da nebunia in toti de sarbatori ..
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #1675 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ M-am plictisit. Former Known as Hell-o-Moto | |||
|
| | #1679 (permalink) | ||
|
Unde gasesc Fular cu manusi ? L-as lua de la fungift, dar ei livreaza doar prin posta, nu am cum sa ma duc eu sa ridic cadoul de la ei de undeva. E vreun magazin unde as putea sa caut asta sau ceva asemanator ? ![]() Multumesc. | |||
|
| | #1680 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
ash vrea sa cumpar si eu pui (puishor) de plush sau sau din alte materiale ce se mai poarta acum. e pt un cadou si ash dor sa fie mare, imens. stie cineva de unde se poate cumpara asa ceva ? daca se poate comanda si online ar fi perfect.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |