![]() |
| | #1861 (permalink) | ||
|
un magazin de unde sa cumpar un cablu de date pt un sharp stie cineva?
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #1864 (permalink) | ||
|
Sarpe gasesti cam pe orice magazin gen mr. bricolaje/practiker...etc.. Unde gasesc scandura groasa de ~2 cm si lata de ~15-20 cm in Bucuresti? M-am hotarat sa imi transform o camera in biblioteca&fumoar si am nevoie pt rafturi. suporti iau de la Praktiker sau imi fac din tabla de 2-3 mm dar scandura nu am prea gasit....vreau lemn - nu pal sau alte minuni...si cum imi tb destul de multa as prefera un depozit mai ieftin daca stiti...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #1865 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru suporti, incearca la of irma care vinde acesorii de mobila si pal, pentru ca ii vei lua mult mai ieftin decat la pracktiker/bricostore.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #1866 (permalink) | ||
| Quote:
First google result for "crank ringtone" :P | |||
|
| | #1867 (permalink) | ||
| Ma intereseaza si designul si acolo am gasit ceva ce s-ar potrivi la fix (mai exact suporti din fier forjat) cu lookul un pic antic pe care il vreau pt camera aia...multumesc oricum.
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #1874 (permalink) | ||
|
O firma cu profile de Aluminiu + geam termopan la pret bun caut. A realizat cineva de curand o astfel de lucrare ? Imi poate recomanda ceva ? Orice ajutor imi este util. Eu am gasit ceva insa preturile mi s-au parut maricele ....
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #1875 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Tricouri simple de calitate rezonabila fara imprimeuri? Am cautat prin unele locuri, dar n-am gasit. Ma intereseaza pentru mine, nu doresc 'maieuri' pentru promotii. Are cineva idee unde gasesc? Cu multumirile de rigoare. | ||
|
| | #1876 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #1877 (permalink) | ||
kork, gasisem la un moment dat la un magazin cu articole de imbracaminte, Valea Ialomitei cu Dr. Taberei. Un magazin de la parter, din blocurile cu 10 etaje. 11RON. Au si acum, dar albe sau negre. Mi-au tot spus ca mai aduc marfa, si alte culori. Insa caut alte culori. Am luat acum o bucata alba, insa parca nu mai e acelasi material. Imi cumparasem cateva acum multa vreme de acolo. Mi s-au parut excelente. Le-am purtat si spalat in draci, si pot spune ca au rezistat eroic, spre deosebire de unul luat din Unirea pe care am dat de 3 ori mai mult. Asta s-a decolorat dupa cateva spalari. | ||
|
| | #1878 (permalink) | ||
|
Merci. Eu vreau pentru imprimat, ca tricouri promotionale. Sunt curios cum sunt alea de la Dragonu' rosu. Ca presupun ca si aia din Drumul Taberei, tot de acolo le iau.
|
| | #1879 (permalink) | ||
Din cate stiu, au furnizor si sunt facute la noi. Cred ca au o fabrica de confectii pe langa Bucuresti. Cate bucati ai dori? S-ar putea sa am pe cineva, pentru cantitati mari. Din cate stiu, preturi bune si calitate buna. Apelasem la el la un moment dat, dar nu m-a putut ajuta pentru cateva bucati, cate vreau eu. Pe mine ma intereseaza ceva de calitate buna, sau cel putin rezonabila. Nu sunt adeptul imprimeurilor, de-asta tot caut tricouri simple. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |