![]() |
| | #1882 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
si pe mine m-ar interesa asa ceva
__________________ Si ce o sa zica baietii? Does IT matters? VAND UMBRELE FOTO DIFUZIE [Vând] Diverse accesorii foto (senzori slave, curea neopren, pompa aer, telecomanda) VAND FILTRE FOTO UV MULTICOATED 52mm, 58mm, 62mm, 67mm, 77mm CUMPAR LEVA+ Vand brichete + VAND MICROSD CARD READERE | ||
|
| | #1897 (permalink) | ||
|
daca are cineva cd-ul dat impreuna cu jurnalul national de luni,cel cu gica petrescu, si vrea sa il dea il rog sa ma contacteze.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1899 (permalink) | ||
|
la dani2ingrid haine, geci de iarna nike , umbro, shepci adidas originals si normale, tricouri nike si adidas
__________________ mai multe detalii (adidasi + tricouri + accesorii) pe messenger la dani2ingridContact : YM id: dani2ingrid SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!! | |||
|
| | #1900 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 | Stiu ca nu e chiar in Bucuresti, dar in 2-3 saptamini Asics iti aduc baietii care fac comenzi de pe http://www.eastbay.com. Parerea mea este ca daca suporti sa astepti cele 2 saptamini, ia de acolo, deoarece poti gasi modele foarte bune si scumpe cu reduceri spectaculoase. Uita-te pe site ca sa vezi preturile, modelele de aici la 100 - 120$ le-am vazut acolo si la 50$ (+5$ comisionul baietilor). Ca sa-i gasesti pe baieti da un search pe tot forumul dupa "Eastbay" .
Last edited by ovidiugm; 01-03-2007 at 16:25.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |