![]() |
| | #1901 (permalink) | ||
|
Pai de pe eastbay tot comand... . Vroiam sa-i vad in carne si oase (adica piele, vinilin si sireturi
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #1906 (permalink) | ||
|
Vopsea fosforescenta pentru pereti. Ca aici dar nu spune cine distribuie. http://www.maergroup.com/mg/MaerIE/M...tm#%20%20LUMEN
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| | #1908 (permalink) | ||
| Quote:
la noi 1.2 mil = tot pachetul de 5
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1910 (permalink) | ||
|
O sa sune absoult aiurea, dar... ![]() Caut in Bucuresti (nu vreau sa dau comenzi) tricouri ALBE (fara inscriptii), din bumbac 100%, cu maneca scurta care sa vina pana la jumatatea bicepsului, mai stranse pe corp (bine, asta depinde de masura). Poza mai jos (de parca ar mai fi fost nevoie...). PS: Chiar nu gasesc, si sincer nu am timp sa ma duc prin toate magazinele, prefer sa merg la sigur.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #1912 (permalink) | ||
|
CEO: Thanks mult pentru info. O sa bag maine coordonatele in GPS si ma duc sa vad. ![]() --- Daca aveti si alte idei, please share.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #1913 (permalink) | ||
|
As vrea sa decodez un telefon (model comun: SE K310i) si nu stiu unde e mai ieftin. Ma poate ajuta cineva ? Ideal sa fie localizat prin centru sau zona Calea Mosilor. Mersi anticipat !
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #1915 (permalink) | ||
|
Bogotta: http://www.agsm.ro/ - am dus cateva telefoane la astia, si mi-au rezolvat toate problemele cu ele, lucreaza relativ rapid, si nu foarte scump. glycon: eu stiam ca opresc la Buzesti, peste drum de McDonalds. Acum probabil e diferenta si de la o agentie la alta.. | |||
|
| | #1919 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
Stie cineva unde anume e supermarketul augsburg, ala din militari? Ei zic ca pe Soseaua de centura, nr. 5-6, dau nu stiu de unde incepe numaratoarea ![]() Stiu sa ajung la carrefour militari, stiu sa ajung si pe centura, dar as prefera sa nu dau o tura completa in jurul bucurestiului, cautand augsburg-ul ![]() inca o intrebare: mai exista magazinul augsburg de pe Nicolae Titulescu? (vis-a-vis de Irish Pub parca era)
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |