![]() |
| | #1922 (permalink) | ||
|
stie cineva unde gasesc un telefon nokia 8910i?ma intereseaza sa fie nou,la cutie.stiu ca nu se mai fabrica dar poate ati vazut pe undeva prin vreun magazin in bucuresti. http://www.gsmarena.com/nokia_8910i-370.php | |||
|
| | #1930 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare. Unde gasesc (in caz ca mai exista) un pistol cu bile? Stiu ca erau acum citiva ani niste chinezarii destul de ieftine, dar in ultima vreme n-am mai vazut nicaieri si sunt curios daca se mai gaseste pe undeva ca vreau si eu o jucarie.
__________________ There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. | |||
|
| | #1932 (permalink) | ||
|
Yeap, am facut asta deja. Au fost amabili, intradevar. Le-am trimis pe mail o poza cu ce imi trebuie si mi-au dat doua modele disponibile, inclusiv pret. Ma gandeam insa si la alte variante mai ieftine, daca exista binenteles. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Ma intereseaza un complex de Vitamine B care sa aiba efect. Am constatat ca am o carenta pronuntata de astfel de vitamine. A luat cineva ? Recomandari ?
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea Last edited by Bogotta; 22-03-2007 at 10:32.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1933 (permalink) | ||
|
gorbexx- Stan smithuri gasesti la dani2ingrid si nu numai adidasi,: tricouri , shepci...etc, te astept si va astept pe totzi cei interesatzi de produse de firma-calitate, trimise personal de mine din Germania.!!!
__________________ mai multe detalii (adidasi + tricouri + accesorii) pe messenger la dani2ingridContact : YM id: dani2ingrid SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!! | |||
|
| | #1934 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2005 |
A facut cineva comanda individuala pe eastbay.com? Vreau sa stiu daca se mai plateste ceva inafara de produse, transportul de 30$+taxele de 1.99$ pe produs? Ma refer la vama si alte prostii. Vine direct acasa pachetul?
Last edited by drl; 22-03-2007 at 12:42.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |