![]() |
| | #1942 (permalink) | ||
|
ala de la grozavesti este exact lana iesirea din supermarket langa fornetti iar cele de la facultatea de drept sunt de fapt pe cealalta parte a strazii la parterul cladirilor...de fapt subsol
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #1943 (permalink) | ||
|
Unde pot sa gasesc material Alcantara (material) (sau ceva similar) ? Se foloseste pentru tapiterii. Am gasit o firma Ancroma, dar e din Piatra Neamt (si pretul e cam mare pentru ce vreau eu).
__________________ Given to fly | |||
|
| | #1945 (permalink) | ||
|
vand adidasi si tricouri aduse din germania,Puma,Nike,Adidas ,Umbro,si caut chiar clientzi care sa cumpere minim 10 perechi,adica la pachet,diferite produse, se fac reduceri serioase, eu suport transportul pana-n tzara, va astept cu oferte!!!dani
__________________ mai multe detalii (adidasi + tricouri + accesorii) pe messenger la dani2ingridContact : YM id: dani2ingrid SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!! | |||
|
| | #1949 (permalink) | ||
|
unde gasesc palarie de genu asta ? de prefereinta, deschisa la culoare...
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #1950 (permalink) | ||
| http://www.eastbay.com/catalog/advan...keyword=bucket daca ai rabdare sa iti ajunga sunt acolo albe in genul ala
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #1951 (permalink) | ||
|
caut si eu 2 lucruri: 1. adaptor de mufa jack 3.5, la mini jack, sa pot baga in telefon (ideea ar fi sa conectez boxele de la masina prin caseta adaptoare la telefon) 2. niste porturi externe de usb gasesc ?? am un laptop si nu-mi ajung porturile usb, si vreau sa-i pun mai multe. exista ceva extern ??
__________________ Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them | |||
|
| | #1953 (permalink) | ||
|
Merci.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #1956 (permalink) | ||
| Ai pm.
|
| | #1958 (permalink) | ||
|
Ceea ce pot sa fac eu este sa le re-leg cu termoclei. Dar depinde de dimensiunile cartii.
|
| | #1959 (permalink) | ||
|
Unde gasesc cartea: "Prin Ungherele Iadului Comunist: Ramnicul Sarat" ? Orice info imi poate fi utila. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Daca nu te rezolva Kork, mergi in spatele magazinului Cocor. E o legatorie acolo.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea Last edited by Bogotta; 01-04-2007 at 18:58.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |