brat okazii.ro pro si contra - Page 13
Page 13 of 14 FirstFirst ... 31011121314 LastLast
Results 241 to 260 of 280

Thread: okazii.ro pro si contra

Registered User
    nu ai nici o problema cu postarea de poze in descriere

---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:59 ----------

vezi ca ei ti le muta,ca sa nu poti sa intrii in "vanzari incheiate-repune in vanzare"

---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:02 ----------

cum am spus si mai devreme,urmareste sa vezi ca "okazii speciale" nu mai conteaza.acum se sorteaza dupa "relevanta".ca sa fi vanzator premium si sa fi postat primul in lista,nu conteaza calificativele pozitive,promovarile,cati bani alimentezi contul,cat vinzi pe luna,etc.....nu,TREBUIE SA LIVREZI GRATUIT SI SA ADERI LA PROGRAMUL "GARANTIA OKAZII" care este o porcarie,dar iti controleaza ei banii si faci transportul prin firma de curierat agreata de ei.prin "GARANTIA OKAZII" clientul se poate razgandi in 30 zile si iti returneaza produsul,iar ei iti trag bani din cont si ii dau lui.i-am sunat si i-am intrebat: "eu vand incaltaminte,poarta clientul 30 de zile pantofii si apoi ii returneaza?" raspuns :" da,asta-i politica" revin si ii spun:" pai atunci in fiecare luna imi iau 10 produse de imbracat,le port ,si dupa 29 de zile le returnez.astfel in fiecare luna sunt imbracat nou si cu altceva" raspuns :"......".
    revenind,eu am renuntat sa mai platesc okazii speciale,nu mai conteaza

aea
    aea is offline
    Registered User aea's Avatar
    Probleme pe okazii cu userul birkenstock

Am comandat produse ikea, le-am platit in avans si au venit cratite si obiecte de portelan ambalate numai in hartie sparte si lovite pe care userul okazii.ro birkenstock a zis sa le returnez dar nu a ridicat coletul si nu mai raspunde de nici un fel cel care se da reprezentant ikea pe
    www.okazi.ro birkenstock: Produsele vanzatorului birkenstock

Stupefiant okazii imi inchide contul si sterge calificativul meu desi am trimis dovezi, chitante postale, poze cu obiectele distruse ...
    http://forum.computergames.ro/image/...8P9uz4T2eUL//Z
    ► 1:06► 1:06

www.youtube.com/watch?v=d5nlHMlXUeg

Registered User
    Daca dau calificativ pozitiv pot sa cer returnarea comisionului? Sunt oameni care ma anunta ca nu mai doresc produsul si eu le-as da pozitiv, e o diferenta intre ei si cei care nu ridica produsul si nu zic nimic.

3dfx collector RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by reneftw View Post
    Daca dau calificativ pozitiv pot sa cer returnarea comisionului? Sunt oameni care ma anunta ca nu mai doresc produsul si eu le-as da pozitiv, e o diferenta intre ei si cei care nu ridica produsul si nu zic nimic.
    Pt aia exista neutru.

Registered User
    Și eu am cont pe okazii.ro, dar ...eu doar vănd nu și cumpăr,asta e lege că în tot ce este Made în România are o probabilitate de peste 60 la sută să fie țeapă.
    Nu zice nimeni că nu ar fi și pe alte site -uri de dincolo astfel de țepari dar pe romani nu îi întrece nimeni,nu ai ce cumpăra daca nu vezi produsul în fața ta sunt rare situațiile cănd corespunde produsul de pe ambalaj cu cel real fără să, aibă probleme și atunci ce faci măcar dacă îl iei din magazin știi unde să mergi cu el daca nu corespunde sau e defect.Dar pe astfel de magazine online că așa se zice acuma cine îți dă garanție foarte puțini,și astfel poți lua țeapă tot ce e făcut la noi este de mântuială și prost gândit

Power of Truth kriss007's Avatar
    E adevarat ca acum se platesc toate licitatiile?
    Daca am la vanzare un produs de 10 ron si il cumpara cineva trebuie sa platesc comision?
    Eu doar am cumparat de pe okazii pana acum.
    Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia dintre noi cel putin o data.

dares3000@yahoo.com - nu dau add, nu stau pe mess. cel mai repede raspund la pm, dar puteti trimite si mail.

Registered User
    Quote Originally Posted by reneftw View Post
    daca il dai si ceri recuperare,iti anuleaza calif.asta se intampla si in cazul in care iti da clientul pozitiv,dar el nu a achizitionat produsul si tu ai cerut returnare

---------- Post added at 14:46 ---------- Previous post was at 14:43 ----------

Quote Originally Posted by kriss007 View Post
    E adevarat ca acum se platesc toate licitatiile?
    Daca am la vanzare un produs de 10 ron si il cumpara cineva trebuie sa platesc comision?
    Eu doar am cumparat de pe okazii pana acum.
    da,platesti.

Power of Truth kriss007's Avatar
    Multumesc pentru raspuns!
    Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia dintre noi cel putin o data.

dares3000@yahoo.com - nu dau add, nu stau pe mess. cel mai repede raspund la pm, dar puteti trimite si mail.

Registered User
    mai fratilor, eu unul am incarcat contul okazii cu 10 + 10 euro in mai putin de 5 minute sa vand ceva si culmea este ca nu am vandut insa am contul inchis pentru neplata; prima vanzare care vroiam sa o fac. Eu unul numai am vandut, dar.... in cazul in care cumparati un televizor 3d sau un telefon scump pai atunci deplasativa fratilor ca nu se merita sa le primesti prin curier.

Aia dintre voi care vor un LED 124" 3D la pret de radio, nu mai puneti botul, ca si hot sa fie vanzatorul, dar nu il lasa la un pret asa de mic

singura problema a site-ului okazii este comisionarea si taxele care sunt prea mari dar pentru asta va recomand netten.ro aceleasi optiuni (poate chiar mai multe) si gratuit....

2che Hadrian's Avatar
    Mi-am facut si eu cont adineauri.
    Din pacate am o camera video destul de rara dar defecta.
    Am gasit un anunt pe okazii expirat de curand cu un user care vinde una defecta din care as putea lua piesele.In fine,
    problema e cum sa il contactez?
    Idei>?
    Talking on E71,driving E87 on E85

3dfx collector RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Hadrian View Post
    Mi-am facut si eu cont adineauri.
    Din pacate am o camera video destul de rara dar defecta.
    Am gasit un anunt pe okazii expirat de curand cu un user care vinde una defecta din care as putea lua piesele.In fine,
    problema e cum sa il contactez?
    Idei>?
    In primul rand uita-te daca a licitat cineva la camera aia, daca a castigat cineva sunt sanse foarte mari ca vanzatorul sa nu mai aibe camera, ci sa fie la cumparator.
    Apoi te uiti la produsele pe care le mai are la vanzare tipul, daca mai are ceva si e activ poti sa-i trimiti un mesaj (pe forumul okazii sau in privat, in functie de cum a setat vanzatorul licitatia).
    Daca n-are niciun produs te uiti la calificative si contactezi (incepand cu cea mai recenta tranzactie) userii care i-au dat calificative, pentru a-i contacta folosesti metoda de mai sus.

Daca vrei da-mi un PM cu anuntul expirat si fac si eu niste sapaturi.

Registered User
    Nu stiti cum as putea sa-mi protejez descrierile produselor? Adica, eu stau 10 minute sa fac o descriere aranjata frumos si inteligibila si se trezeste cate un idiot sa dea copy-paste, modificand doar din "Predare personala in X" in "Predare personala in Y". Nu mi se pare normal si nici frumos. Le-am dat si mail celor de la okazii si cica nu se poate face nimic. M-am gandit sa fac printscreen-uri la descriere si sa inser direct poza. Oare o sa am probleme daca am doar o poza in anunt?

Registered User
    Iti fura si poza...

Registered User
    Quote Originally Posted by Tzeb View Post
    Iti fura si poza...
    Pe aia pot sa pun trademark si apoi sa fac plangere, dar pe un scris nu am cum.

Registered User
    Cu poza am patit, am reclamat si au zburat poza copiata.

Registered User
    si eu mi-am luat o teapa cu o baterie de laptop , a zis ca e aproape noua si tine 2 h , cand am primit-o tinea doar 15 min+ am fost si injurat de acel user . in viata mea nu mai cumpar de pe okazii . si nu am luat teapa numai o data...de vreo 5 ori la 12 tranzactii..deci 90 % is tepari ! chiar si aia cu calificative pozitive !

Fun... anyone? Catallin's Avatar
    O conducere a site-ului cat se poate de neprofesionista iar cei care se ocupa de plangeri si alte asemenea merg pe un sistem securist. Ori e ca ei ori e ca ei. Rusine okazii. Okazii teapa, inselaciune, suport de rahat!

YM: surdescu Tel: 0722.383.002

Need I explain? Bogotta's Avatar
    Am cont pe okazii de cand au aparut. Acum insa am intrat pentru ca am un produs la vanzare la magnificul pret de 100 de lei.

Mi-a aparut la sfarsit ca voi avea de plata un Comision de 2.8% din pretul de vanzare , daca produsul se vinde, desigur. Deci va trebui sa platesc aproape 3 lei catre okazii. Acum imi pun si eu intrebarea cum anume voi face treaba asta ? Depun suma asta undeva sau cum ? Si daca nu le-o dau ce se intampla ? Sper ca nu doresc sa le fac transfer bancar pentru ca in acest caz comisionul este mult mai mare decat am eu de plata. ....
    „ internetul este subconştientul societăţii. Ni-l putem imagina ca pe reţeaua de canalizare a unui oraş, unde se deversează toate dejecţiile. ”

Mircea Cărtărescu

Vlad Tepes Monstru's Avatar
    o sa ai un sold negativ in cont in euro, pe care il poti achita la sf lunii cu cardul
    -Moderator "indisciplinat" ? Loc pentru dreptate
    -ATENTIE!
    Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban.
    -Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Need I explain? Bogotta's Avatar
    Pai o sa platesc un comision mai mare decat suma de achitat Cred ca voi opta pentru varianta neplatii ...
    „ internetul este subconştientul societăţii. Ni-l putem imagina ca pe reţeaua de canalizare a unui oraş, unde se deversează toate dejecţiile. ”

Mircea Cărtărescu

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 13 of 14 FirstFirst ... 31011121314 LastLast