nu ai nici o problema cu postarea de poze in descriere
---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:59 ----------
vezi ca ei ti le muta,ca sa nu poti sa intrii in "vanzari incheiate-repune in vanzare"
---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:02 ----------
cum am spus si mai devreme,urmareste sa vezi ca "okazii speciale" nu mai conteaza.acum se sorteaza dupa "relevanta".ca sa fi vanzator premium si sa fi postat primul in lista,nu conteaza calificativele pozitive,promovarile,cati bani alimentezi contul,cat vinzi pe luna,etc.....nu,TREBUIE SA LIVREZI GRATUIT SI SA ADERI LA PROGRAMUL "GARANTIA OKAZII" care este o porcarie,dar iti controleaza ei banii si faci transportul prin firma de curierat agreata de ei.prin "GARANTIA OKAZII" clientul se poate razgandi in 30 zile si iti returneaza produsul,iar ei iti trag bani din cont si ii dau lui.i-am sunat si i-am intrebat: "eu vand incaltaminte,poarta clientul 30 de zile pantofii si apoi ii returneaza?" raspuns :" da,asta-i politica" revin si ii spun:" pai atunci in fiecare luna imi iau 10 produse de imbracat,le port ,si dupa 29 de zile le returnez.astfel in fiecare luna sunt imbracat nou si cu altceva" raspuns :"......".
revenind,eu am renuntat sa mai platesc okazii speciale,nu mai conteaza

Reply With Quote
Cred ca voi opta pentru varianta neplatii ...

Bookmarks