![]() |
| | #1805 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
am si eu o intrebare: Se poate daca le gi 2 sisteme audio la calculator sa faci cumva cu un program sau cumva ca sa pui la un sistem ceva iar la celalalt altceva adica sa mearga individual (ex sa pui la un sist sa se auda o mel iar la celalalt alta mel) | ||
|
| | #1811 (permalink) | ||
|
Stiu ca era thread cu perioadele de reduceri din Romania de la magazine de haine dar nu l-am gasit...Stie cineva cum se numea,care era ceva ? Sau daca nu ,cel putin cand incep reducerile de vara si cand se termina la noi in tara ?
__________________ Useri Neseriosi - m3 Comenzi EastBay cu plata produselor la livrare Yahoo! : eastbay.c0menzi@yahoo.com GSM : 0728 522 734 | |||
|
| | #1812 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare: Pentru vanzarea unui apartament cu 3camere, sunt necesare intabularea si cadastrul, sau se pot face si pe viitor de catre cumparator? La ce suma sa ma astept sa platesc pentru aceste doua proceduri? Ce ma sfatuiti legat de vanzarea unui apartament? Multumesc.
__________________ Cumpar carcasa Antec Three Hundred - detalii pe PM | |||
|
| | #1813 (permalink) | ||
|
Salutare, Am nevoie de putin ajutor ![]() Dupa ce m-am tot gandit eu bine, am zis sa-mi fac cont pe ebay... Am intrat pe ebay.co.uk - am zis ca sunt toate scumpe... Am intrat pe ebay.com - vama si mi-am zis in capul meu ebay.de este solutia! Pregatiti-va! ))))Am intrat frumos pe translate.google.com , am pierdut cateva ore, mi-am facut cont, am mai stat putin sa pricep ca pe ce apasasem era optiunea de a primi o scrisoara de verificare acasa... Eu sunt student si sunt plecat de acasa... asadar am pus vecina sa se uite de scrisoare... A venit azi intr-un sfarsit... Draga vecina, vezi vreun cod, ceva negru, litere si cifre puse aiurea? Da vad: ebai, un semn asa incolacit...email.. )) in fine... dupa vreo ora am depistat codul si m-am inregistrat! Dar spre stupoarea mea, asta observasem fix dupa ce pierdusem timp cu translate-ul ) , acelasi cont merge si pe .com si pe .co.uk ...In fine... Intru si pun o intrebare unui vanzator si automat imi trimite mail ebay-ul... ghiciti in ce limba! Germana ma-sii! Intrebarea mea e: a mai facut cineva asa idiotenie? Si daca a facut, cum poate sa treaca germana aia in engleza? )
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #1814 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ if u`r going through hell, keep going! | |||
|
| | #1815 (permalink) | ||
|
ms mult, am sa caut acea firma. -------------------- Editare ulterioară -------------------- De multe ori am auzit persoane care vand un teren sau un apartament, ca prefera ca banii sa i se plateasca cash, si nu in urma unui credit....de ce? Ce se intampla daca se plateste cu banii din urma unui credit??? Multumesc.
__________________ Cumpar carcasa Antec Three Hundred - detalii pe PM Last edited by maxx1nsane; 04-07-2008 at 23:49. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1816 (permalink) | ||
| Quote:
Pai e destul de simplu: cash(sau tranfer bancar) ii primesti pe loc, dar cand vine vorba de credite multi se feresc deoarece trebuie sa astepte pana i se abroba cumparatorului creditul imobiliar(poate dura si o luna depinde de banca)...
__________________ if u`r going through hell, keep going! | |||
|
| | #1818 (permalink) | ||
|
Si eu am observat lipsa a foarte multe capace in ultimele cateva saptamani in zona 13septembrie . Nu cred totusi ca le-au luat coloratii de data asta...
__________________ Useri Neseriosi - m3 Comenzi EastBay cu plata produselor la livrare Yahoo! : eastbay.c0menzi@yahoo.com GSM : 0728 522 734 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|