![]() |
| | #43 (permalink) | ||
|
Unele o fac intentionat,ca sa atraga priviri. Altele chiar asa merg,fie ca sunt pe strada,fie ca sunt singure in casa. Nu toate femeile dau din fund,la fel cum nu toti barbatii merg cu bratele departate de corp (vezi Doamne nu pot lipi mainile de trup din cauza muschilor)...E chestie de imagine,in functie de cum crede posesoarea bucilor respective ca e cool.
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Exista sute de website-uri care vand pantofi sport sau alte articole de marca care par a fi autentice. Insa nu intotdeauna e chiar asa. Am gasit aici un articol care explica cum functioneaza aceste inselatorii si cum iti poti da seama, inclusiv niste site-uri: http://www.hoopsvibe.com/web_reviews...e-ar31713.html | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ein volk, Ein Reich, Ein Fuhrer Heil BASE ! | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
de exemplu ataşez ceva la un mail care are 8-9 mega. trimit cui am nevoie. apoi după ceva timp se întâmplă să trebuiască să mai trimit şi altcuiva aceeaşi chestie. cum fac să nu mai fac upload iar? eu intram la mesajele trimise, alegeam pe cel cu atach, apoi am dat reply, dar nu rămâne şi documentul ataşat. e vreo soluţie?
__________________ Dacă îţi merge totul bine ![]() on topic-ul este cel mai rar și căutat animal. | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
eu vreau sa stiu ce-i mai face hernia... sau discu'.. oricare din ele ![]() mobil sigur are nokia, ca deh.. "e" cele mai scumpe si el isi permite... ?
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
telefonul sigur nu il vei obtine sigur. La tigari ai o sansa. Cred ca Rothmans ... la pachet lat, sau Dunhil
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - Playstation Network ID - PULIX82 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |