![]() |
| | #103 (permalink) | ||
|
Cum adica s-a lasat din suruburi?S-au largit gaurile unde sunt prinse suruburile de la balamaua de sus?Daca da,gaseste ceva de umplut acolo pentru ca suruburile sa aiba priza.Eventual sa le largesti mai mult si sa introduci chestii de-ala de plastic in care se introduc holzsuruburi(nu stiu cum dreaq se numesc).
__________________ Nu exista oameni care sa nu fie capabili sa faca mai mult decat cred ei ca ar putea face. (Henry Ford) | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
| dibluri se numesc, dar nu stiu la ce o sa te ajute, spunea cineva sa incerci sa mai strangi holzsuruburile e o idee buna de incercat, oricum cea mai la indemana treaba mi se pare sa folosesti niste saibe si ai sa vezi ca o sa se mai ridice usa, nu are cum sa nu se alinieze balamalele
| |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
m'am uitat la publicitate da' rubrica ma descurajeaza.vreau sa cumpar niste selectii punk.am vazut mai demult ca vindea cineva,sau avea,in fine,da' nu mai stiu cine si nici detalii.so,daca aveti ceva,tell me. a da,la preturi mici.nu prea am bani.
__________________ no alarms and no surprises | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Quote:
Dai anunt pe publicitate pe are de diverse: "CUMPAR selectii punk" si astepti sa vezi ce pescuiesti. | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
nu cred ca iei suficienti bani pt munte unless ai niste munti de deseuri ![]() din cate stiu e ceva gen 4.500 lei kg de fier vechi si vreo 30.000 lei kg de cupru/alama
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Quote:
![]() chestia asta cu reciclarea e o chestie cam "dezbatuta". daca nu cumva ai un camion plin cu fiare nu vad cum o sa strangi bani de munte. apropo, pe langa google, exista Pagini Aurii. Cauta acolo centre de reciclare. Fiare vechi cumparaaaaaaaam...
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| probleme cu instalare aer conditionat
am achizitionat de cateva zile......un aparat de aer condition care implica montajul de catre firma SC TOTAL CLIMA sau SC CLIMA CONSULT, insa de cateva zile nu raspunde nimeni la nici unul din cele aproape 10 telefoane de la cele 2 firme..... va rog frumos daca ati montat asa cv, sau avetzi vreun numar de telefon de la o echipa de montaj din cadrul celor 2 firma sa ma ajutati ca nu mai suport. o sa ma duc la ei cred, daca nu gasesc nici o varianta...... nu este posibil asa cv. nu numai ca nu am fost programat, dar nici macar nu am reusit sa dau de ei... | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Clima confort 2003 Srl : 021. 653.74.00 ; 0721.391.255 Clima Consult 021.253.18.55 ; 0723.277.768 Nici eu nu am ajuns la un acord cu ei.Cei de la Clima Confort au zis ca ma programeaza pe 8 iulie. Incearca sa suni pe mobil ca numerele de fix nu merg. Ps: Daca se considera reclama se poate modifica.
__________________ "Stiu ca sunt prost dar cand ma uit in jur prind curaj" | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ .si de la capat | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |