![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Nick anterior: bAgH3rA Join Date: Jun 2001 |
Daca ai de gand de gand sa amenajezi ceva...pt parchet iti recomand www.psmg.ro | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
Amenajari interioare - subiectul este f.vast. Idei gasesti in revistele de profil pt parchet iti recomand cel masiv, am vazut la ExpoConstruct unul adevarat (la $50 metrul) , CasaBonita
__________________ It's nice to be important, But is more important to be nice | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Renovare/Amenajari Interioare
De ceva vreme am incercat sa ma apuc asa incet, incet de renovari in garsoniera unde stau. Mai fac eu ce pot, mai ma ajuta cate un prieten, mai chem un meshter... Fiind cam la inceput, am cautat sfaturi pe la prieteni, dar si pe net... unde nu prea am gasit nimic concludent... treaba care m-a mirat stiind ca multa lume, mai ales in ultima vreme s-a ocupat de renovari. So, mai la obiect, m-ar interesa daca stie cineva cam cat costa -la niste meseriasi care fac treaba buna- manopera pentru metrul de faianta/gresie si cu cat creste pretul daca trebuie sparta gresia veche? Si 2 - avand o bucatarie minuscula, de aproximativ 2mp, trebuie sa caut un frigider pe masura, in genul celor de hotel. Numai ca nu prea am vazut multe din astea, cineva mi-ar spus ca ar exista si combinatii cu plita electrica, etc... stie cineva mai multe despre treaba asta? Si inca o intrebare.. unde se gaseste faianta/gresie ca sa am de unde alege, in afara bineinteles de bricostore, praktiker, etc..
__________________ Avelo bahtalo SUKARU | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Alte materiale de constructie poti gasi in Home & Design Mall (vizavi de stadionul Steaua)... Daca vrei sa apelezi la o firma specializata...viziteaza http://www.linkuri.ro/index.php?req=66 sau http://www.ghidul.ro/sumar.php?id=2 pentru o lista detaliata ![]() Btw...pentru unele preturi orientative privind manopera sau materialele de constructie http://www.rodev.3x.ro/preturi.htm
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. Last edited by Z4m0lx3; 15-02-2005 at 23:57.. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: www.profisol.ro |
in general manopera per metru patrat de gresie/faianta este egal egala cu pretul de metru patrat de gresie/faianta...acum, depinde f mult si de mester...gresie/faianta gasesti si in zona lizeanu, este un magazin micut aparent, da' inautru sunt multe modele (parca de la sanex, da' nu sunt sigur), si mai e un depozit in jos pe viitorului, nu mergi prea mult. sper ca te-am ajutat | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Da, cam de toate. Prin oct-noi am gasit acolo gresie/faianta destul de buna, pe la 230k/mp. Alte optiuni - Bricostore, Praktiker. Fereste-te totusi de super-oferte, de multe ori au preturi mici din cauza calitatii scazute a materialelor (de ex. gresie frumoasa, ieftina, dar cam subtire, care se crapa usor, iar daca o pocnesti cu ceva mai dur - lasa urme pe sufrafata ei). Orienteaza-te mai bine catre ofertele cu pret mic -> mediu (sau, ma rog, dupa buget - gasesti gresie si cu 1 mil/mp). Acum cateva luni, renovarea unui apartament de 2 cam. m-a costat 40 mil. manopera (zugravit/vopsit/gresie/faianta/parchet/instalatii/sanitare/montat usi interior/zidit tevi) si vreo 80 mil. materialele (usi/gresie/pachet/faianta/sanitare/"consumabile"/etc.). Mai era loc de vreo 20 -30 mil. insa a trebuit sa spun stop. Si in banii astia nu te gandesti ca faci ceva "ultraluxos" sau "occidental", cum se scrie prin ziare. Doar ok/decent. Iar mesterii - au lucrat nu f. stralucit, si au mai depasit si cu 2 saptamani termenul lucrarii (deh, boala veche, presupun). Succes. edit: la mine nu a fost cazul de dat alta gresie/faianta jos, era un apartament vai mama lui, fara nimic. Si pretul manoperei l-am stabilit calculand diversele operatiuni ce trebuiau facute, plus o reducere la sfarsit. Din pacate nu mai retin preturile, insa au fost acceptabile. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Renovare/Amenajari Interioare
Stie cineva vre-un site care sa aiba cam accelasi scop ca revistele de profil de pe piatza(Casa Lux,Domus,etc..) ,m-ar interesa un loc unde sa fie prezentate modele de gresie, de fainatza, parchet, moduri de aranjare si imbinare, tipuri de culori, peretzi din rigips, ..etc ? ![]() Multzumesc anticipat! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Sper ca postez bine. Am nevoie de o chestie care sa opreasca la un anumit unghi o usa se sa mai deschida pentru a nu distruge un televizor. Ce metoda imi recomandati ? Pe jos am parchet. Ma gandeam sa pun ceva pe jos, ca punct de oprire.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
daca trebuie sa pui ceva pe jos incearca sa pui ceva cu talpa siliconica cu aderenta crescuta. aia face priza destul de bine pe parchet(depinde insa si de parchet). nu da gauri ca e inestetic. cauta ceva cu talpa siliconica si care are forma de pana, cu partea ascutita spre directia din care vine usa, in felul asta usa va urca pe ea si va apasa, marind aderenta. daca nu te descurci zi-mi si iti mai dau idei
__________________ Dear faraonu, You have received an infraction at Computer Games Forum. Reason: Flame | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Asa... amenajari interioare... Am tot cautat pe net idei despre amenajari interioare si n-am gasit prea multe lucruri la obiect, doar chestii despre feng-shui si culori. Urmeaza o perioada de renovari in apartamentul meu si am nevoie de sfaturi, pareri si idei despre cum pot eficientiza spatiul (mic de altfel). Spargeri de ziduri de BCA, arcade, etc, etc. Sa apelez la un consultant de amenajari interioare? Problema e ca nu cunosc niciunul si nici pe internet nu prea sunt articole in legatura cu asta. Astept pareri. Multumesc. P.S. Si, in legatura cu autorizatiile pt demolarea peretilor de rezistenta (totala sau partiala)... stiti ceva referitor la asta?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Cumpar Jeans si bermude. Sony Ericsson w350 w350i SIGILATE | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2001 |
undeva prin trafic greu / 13 septembrie este o fabrica ce s-a transformat in depozit pentru amenajari interioare. zilele trecute era si o expozitie cu prezentari conferinte etc.
| ||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |