![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Stie cineva cand incep reducerile la Lotto si Adidas ??
Vreau sa-mi iau cateva chestii de la ambele firme,dar prefer sa astept reducerile,ptru ca sant cam mari preturile actuale. De aceea rog pe cei care stiu, sa-mi spuna si mie cand incepe perioada de reduceri si eventual cat va dura ea. Va multumesc de acum. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Si ce inseamna reduceri la "adidas"/"nike"/"reebok" (observati ghilimelele, ce avem noi nu seamana a reprezentante, seamana mai mult a targ Vitan)? Preturi doar cu 50% peste adidas Shop & co, in loc de 100%? Gee, I can't wait. Parca da, pe la sfarsitul lui ianuarie trecut aveau niste chestii gen "reduceri" lipite in vitrina, dar nu-mi place sa-mi insulte inteligenta in halul asta niste bisnitari, asa ca n-am intrat ![]() La lotto in schimb... au niste chestii de running si de trail la ~1.5 milioane de pe-acum, fara sa scrie si pe tavan reducere... mi-au placut, dar n-am nevoie | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti, Snagov | Cele mai de kkt sunt outleturile la noi... Au preturi cu maxim 50 lei mai ieftin si sunt modele de 5-6 ani... Vedeti k sunt pagini de net kre aduc baietii de la adidas si nike, dar in principal aduc tenesi, bascheti etc.... Si cu reducerile astea, e o mare manevra | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Vorbesti serios ? Daca iti arat ce haine mi-am luat de la Adidas Outlet si la ce preturi, o sa iti ceri scuze. Extremistule. Numai manevre vezi.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |