![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Voi stiti ca NU exista magazin nike si adidas la noi in tara? Nu ma credeti? La adidas e simplu... intrati pe www.shopadidas.com si dati click pe "find a store". Ghici ce republica bananiera lipseste din lista! Also, intrati putin pe preturi, sa vedeti ca "reducerile" noastre sunt peste pretul normal .La nike e evident, e Elmec, care e clar franchise... In conditiile astea, sunt curios cu ce drept afiseaza sigla "magazinele" adidas, tinand cont ca nu apar nici la "adidas store" si nici la "distribuitor"... ADIDAS FRAUDA? | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
outlet nike e si la cora?? sau nu mai e? oricum sa vedem preturile de la 1 ianuarie pentru ca au spus ca toate hainele care se produc in UE nu vor mai fi vamuite
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Lol, tu crezi ca preturile sunt asa de la vama? D-aia si sosetele (<45 de euro, deci fara vama, n'est ce pas?) sunt tot cu 100% din pretul normal mai scumpe (350 de mii un set care costa 7 USD)? . Sa-ti aduc aminte ca asa-zisele reprezentante adidas aveau preturi "ca in afara" la deschidere?
| |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
ei asa au spus cel putin ca sunt taxele foarte mari la intrarea in tara si sa ne asteptam de la inceputul lui ianuarie sa scada preturile la hainele produse in UE
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
oricum va fi, tot jecmaneala se va chema
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Nu conteaza (prea mult) unde sunt facute... singura diferenta intre incaltamintea adidas din 90 si cea de acum e la lipituri... care sunt mai neglijent facute, cu clei scapat pe langa, dar in mod sigur nu mai putin rezistente. Ideea e alta... am demonstrat la inceputul paginii 2 ca adidas, de exemplu, NU are reprezentanta in romania, si nike nici atat. Probabil le cumpara din Ungaria/whatever si platesc vama (desi mi se pare o decizie atipica pentru bisnitari atat de lipsiti de bun simt). Nu m-as mira ca a noastra tarisoara sa aiba taxe de lux pentru incaltaminte sport. Pentru ca e evident ca alergatul e un sport al regilor | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Cred ca ne reprofilam toti pe Braiconf, Dr Scholl si Clujeana, vorba lu' SAI, la ce jale o sa fie. Nu ca ar fi chiar atat de normal si ca Airmax 360 n-ar costa in budapesta ~5.5 milioane, fata de 8.6 la noi. Uite ca aia pot si cu taxe vamale crescute, noi sigur n-o sa pupam asa ceva ![]() Mai e ceva... mi-e lene sa ma deplasez pana la un outlet... binevoieste cineva sa imi explice CE vand aia acolo, tinand cont ca in magazinele normale au marfa de >4 ani? Am sanse sa gasesc un anumit model... Nike, sa zicem, din 1983? Last edited by SteakHunter; 29-12-2006 at 10:50.. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Airmax 360 sunt cei mai urati si prosti adidasi. Nu stiu ce om intreg la minte ar da 860 lei pe ei. Probabil ca acum urmeaza un cor de injuraturi la adresa mea. ![]() Nu ai sanse sa gasesti ceva atat de vechi. Eu mi-am luat acum vreo 2 ani adidasi din 1996 parca (foarte misto modelul imo). La Nike gasesti modele putine, insa e posibil sa gasesti tricouri la 40 lei. La Adidas am fost de doua ori. O data nu erau reduceri si mi s-au parut scumpe, iar data trecuta erau reduceri de pana la 70%. ![]() Pot sa spun ca aveau foarte multe chestii misto, outletul Adidas din Otopeni este clar mult mai mare decat cel Nike de pe Berzei. Astazi ma duc iarasi la outletul Adidas.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |