![]() |
| | #44 (permalink) | ||
|
am fost si eu ieri in mall plazza si am constatat urmatoarele : la lotto erau reduceri de 30% dar nu mai aveau cine stie ce la puma,adidas si nike putea sa fie oferta gen ,,orice produs 200 mii,, ca tot nu aveam ce sa cumpar.Numai plastic frate.Am impresia ca cineva ne ia de fraieri. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
![]() La imbracaminte... climacool, cred eu, e printre cele mai bune materiale. E poliester, dar asta nu inseamna decat ca nu e bumbac | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
walterc74, in ziua aceea am dat doar pe la Nike Outlet. Erau reduceri ok, bluze groase pe la 100 RON, tricouri mai ieftine de atat. Insa nu au fost reduceri spectaculoase ca la Adidas. Pe la Adidas nu am mai avut timp sa trec pentru ca se facuse foarte tarziu.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Lol, marfa noua este intotdeauna acolo. De unde sa stim noi cand aprovizioneaza in SUA ? ![]() Sa ramanem ontopic totusi : astazi in Lotto am vazut o bluza cu Fiorentina (gen hanorac) destul de misto. Pret : 210 lei (redus). Bleah.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
magazinul adidas din plaza arata superjalnic dupa "reamenajare" mai bine pastrau locatia veche. Podeaua mi s-a parut a fi in ultimul hal de jegoasa, intreg spatiul arata ca si cum ar fi plecat muncitorii de 5 min de acolo si angajatii abia au pus hainele pe rafturi. Nici macar nu mirosea a adidas.. Plus ca nu avea nimic pe gustul meu, absolut nimic. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
corect, mai bine lasau magazinul vechi adidas, mi se pare ca era mai mare si marfa era mai bine aranjata. podeaua....poate aia o fi fost si ideea sa o lase asa...oricum nu se potriveste cu restul. cat despre reduceri....parca nici nu exista. in alta ordine de idei, ce parere aveti despre adidasii Reebok Dj's ?
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |