![]() |
| | #62 (permalink) | ||
|
Sunt reduceri peste tot, atat in Mall Vitan cat si in Unirea. Reduceri la Lotto, Adidas, Nike, Puma. Nu luati lucrurile frumoase ca mai vreau sa iau si eu cateceva ![]() Mai stie careva magazine Adidas in afara de cele de la Vitan Mall, Plazza, Unirea si Romana?
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
Sau iei 304 (parca, nu sunt sigur de nr masini) care face stinga pe Sos. Odaii si are staie sub pod,mai indicat,treci calea ferata si tii podul pe dreapta ta,ajungi exact acolo Ai grija, 449 il iei din statia care este la intrarea in parc si statia lui 304 este vis-a-vis de sofitel
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Am vizitat ambele "outleturi", de curiozitate, si, aparent, grecii de la elmec si cine o fi cu franciza adidas nu inteleg conceptul de outlet. La adidas aceeasi marfa de 3-4 ani (cu noroc maxim 2)din magazin, in alte variante de culoare si la aceleasi preturi cel putin interesante . La nike, marfa si de 5 ani, ca in magazin au de maxim 4 . Tot la pret cel putin dublu fata de cat costau ATUNCI.A, apropo, am vorbit cu angajati ai ambelor firme: amandoua nu iau decat ori chestii contrafacute, ori de pe eastbay. Rugati-va sa nimeriti alea de pe eastbay . Si le iau p-alea de la reducere, in mod normal (5 milioane a3 acc negri albi, modelul de anul trecut, au aparut exact la o sapt de cand a aparut reducerea de la 120usd la 59usd ( mai intai albi, apoi negri, deci au respectat la sange cronologia) La barricade 1 la fel... model de 3-4 ani, luat abia cand l-au lasat aia de pe eastbay de la 120 la 60. Si il vand cu 6 milioane. In "outlet" doar.)).
| |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Nu poate Adidas sa-si faca reprezentanta in Romania!? Adica pe Adidas.com arata toate magazinele oficiale si se vede diferenta, am fost la Roma pe Via Del Corso singurul oficial de la ei si aveau de toate in special ca era WC iar la Barcelona aveau pana si cu Romania tricouri care nici la noi nu se gasesc acum. Iar de preturi nu mai zic. Oricum marfa de Adidas Originals mi se pare de kkt ( sincer ) am vazut incaltaminte care nu se compara cu cea Adidas Performance si preturile sunt similare, la noi nu gasesti mai nimic cu fotbal decat cu Dinamo si Steaua la Nike care dupa parerea mea sunt articolele de cea mai buna calitate, apar chestii cu NBA sau eu stiu dar parca se compara cu materialele de la World Cup 86 Mexico cam asa arata magazinele de la noi. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |