brat IMPORTANT!!!! despre *******/cargos grup
Page 1 of 5 1234 ... LastLast
Results 1 to 20 of 94

Thread: IMPORTANT!!!! despre *******/cargos grup

Registered User

IMPORTANT!!!! despre *******/cargos grup

In primul rand va rog sa cititi pana la capat si sa nu stergeti acest thread nu de alta dar ca sa nu pateasca si altii ca mine.
    Problema incepe cu achizitionarea unui tv tuner leadtek pvr 2000 de la "firma" ******* (www.*******) . Am facut comanda prin telefon(pe site se laudau cu transport gratuit) si dupa aproximativ 6 ore(dintre care o ora cat m-a sunat individul sa ma intrebe adresa exacta) a venit un baiat si mi-a livrat produsul DAR taxa de transport se facuse de la 0 lei (Cat scria pe site) la 20 lei
    Toate bune si frumoase....il bag eu pe un slot pci.......windowsul nu-l recunoste...incerc din nou,il bag in locul placii audio,in locul placii de retea aceiasi problema,nu era recunoscut de windows.In cele din urma a mers (o singura data) pe slotul cel mai departat de placa video.Am instalat driverul (pardon,driverele am incercat toate driverele posibile) si aplicatia si cand intru eu in program se vedeau numai purici. Am dat un restart......de atunci de fiecare data cand am acest tv tuner in calculator windowsul se blocheaza...pur si simplu cand intru in windows face freeze.Am mai constat de asemenea ca placa se incalzeste EXTREM de mult.
    Am mai zis ca e de la mine,ca am eu ceva cu placa de baza....si m-am dus frumusel la un prieten sa-l testez..ACEIASI PROBLEMA.Coicidenta a fost ca a venit in acea zi si fratele meu la mine cu unitatea lui, sa i o repar....si am incercat si la el sa instalez tv tunerul...LA FEL !!!
    ............................
    Ziua urmatoare m-am dus la sediul lor.Nu mica mi-a fost mirarea cand am constatat ca asa zisul sediu defapt era o casa amarata undeva pe langa eroilor.Am intrat in cladire si nu stiam unde sa ma duc,nu scrie nicaieri nimic.pana la urma le-am dat un telefon si am rezolvat problema."firma" era la etajul 4 ! O data ajuns acolo,le explic fetelor problema si ma trimit la etajul 2 (unde era servicul)
    Ajung acolo,si ce vad? un aragaz,un frigider si doua camere.intr-o camera niste copii ca altfel nu le pot spune (aveau maxim 18 ani) si in alta doi baieti pe la 20 de ani care chipurile reparau produse.
    Unul dintre ei a vrut sa-mi faca o proba la tv tuner.L-a bagat pe calculator si culmea nu a mers nici acolo.Mi-a zis ca nu are antena,cablu,placa de baza performanta(abureli) Nici macar nu stia sa instaleze driverul.Ba mai mult faceau misto intr-o maniera grosolana de toti cei care sunau la ei sa le ceara ajutorul in anumite probleme IT.CEL MAI DEPLASAT MI s-A parut atunci cand unul dintre ei mi-a sugerat sa-l VAND (ca asa a patit si el cu un tv tuner) pai ce facem domne aici?il cumpar ca sa-l vand?si in plus de asta de ce as vinde un tv tuner stricat?
    Mi-au facut o fisa de intrare cu descrirea defectului TOTAL gresita fata de ce am zis eu si scrisa si incorect ( de exemplu: " nul recunoste calculatorul"
    Mi-au zis sa-l las la ei in service si in 3 zile ma cauta.Pana la urma am cedat si am lasat tv tunerul acolo.
    Am asteptat eu 4 zile nu 3 si tot nu ma sunase nimeni.Pana la urma am sunat eu si mi s-a spus sa vin sa-l ridic ca probvlema este rezolvata,s-a schimbat.
    Peste 30 min primesc un telefon cum ca tv tunerul este foarte bun,ca merge perfect la ei.
    Astazi,am fost iar la sediul lor.Am ajuns la 9:40 (pe site-ul lor scrie ca au programul de la 9:30 la 18:00) Dupa ce am stat la usa ca tampitul si-am sunat la INTERFON in sfarsit mi-a dat drumul in casa.Lumina era inchisa....si - a venit la mine o duduie chipurile angajata acolo(eu cred ca defapt a dormit acolo) tare in gura cum ca domne ce cauti la ora asta aici cine ti-a zis sa vii asa devreme? Vreau sa va spun ca nici macar nu m-a invitat sa astept intruntru m-a dat afara si mi-a spus sa vin la 10:30 ca atunci vin baietii de la service.Am facut si asta...am venit dupa o ora.....am ajuns iar la etajul 4 si mi-a spus sa astept.Vreau sa va spun ca din 6 persoane care au venit acolo 4 s-au plans ca au produsele defecte.
    In cele din urma pe la 11:30 a venit si tipul de la service care mi-a dat tv tunerul si mi-a spus linistit ca la service la ei merge perfect.Si l-am intrebat cum asa,ca eu cand am fost ult oara nu mergea.Raspunsul a fot ambigu....m-a luat cu vrajeala ieftina,,,,ca a fost testat in alt service si asa mai departe...
    Sfatul meu este sa nu cumparati in viata voastra de la ******* . Sa nu-mi spuneti ca nu stiu sa instalez un amarat de tv tuner ca stiu.Si inca foarte bine.
    Atat am avut de spus...sper sa nu stergeti mesajul.
    Last edited by cosmin_1986; 02-03-2007 at 12:27.

CEO
    CEO is offline
    Registered User
    Sa cad in fund de pe scaun, nu alta!

- in Bucuresti : livrarea se face la adresa aleasa de dumneavoastra gratuit (pentru comenzile mai mari de 4 milioane lei).
    Ete ca si eu sunt client de-al lor. Am cumparat un PDA de la ei. Au fost foarte amabili, dat fiind ca deja se terminase programul de lucru si pe mine ma ardea in palma sa-l cumpar atunci. Atata timp cat eu am fost amabil cu ei, si ei au fost amabili cu mine.

Tu nu faci diferenta intre un magazin online si unul cu desfacere. CEL este un magazin online, asa ca nu vad ce atata tam-tam pe tema asta. Sediul lor numai casa amarata nu este, iar service-ul e asigurat in mare parte de importator/reprezentanta.
    The Power of Dreams - Honda

Registered User
    e bine ca esti tu destept.crede-ma ca am fost cat se poate de politicos.DAR TV TUNERUL TOT STRICAT ESTE !!!!!treaba voastra frate cumparati de la ei . eu am incercat sa va ajut doar

Registered User
    Si l-ai testat din nou ?
    EGO quaeso lux lucis tutela pro mihi secundum mei quod ego mos invado is orbis of tutela

Registered User
    la ei nu,ca deja imi era greata de tot ce inseamna firma lor.la mine urmeaza sa-l testez acum dar e pierdere de timp oricum nu merge

CEO
    CEO is offline
    Registered User
    Mestere, mesajul tau a fost scris la suparare. Personal, nu dau doi bani daca e asa sau nu.
    Ideea e ca te pripesti cu unele afirmatii. Altadata arunca mai bine ochii la termenii si conditiile de livrare. Pe website-ul lor scrie foarte clar ce inseamna livrare gratuita. Din cate vad, tunerul tau e sub plafonul ala de 400RON.

Asadar, 'fratica', incearca sa-i ajuti pe altii dupa ce te ajuti pe tine.
    The Power of Dreams - Honda

Registered User
    Quote Originally Posted by cosmin_1986 View Post
    e bine ca esti tu destept.crede-ma ca am fost cat se poate de politicos.DAR TV TUNERUL TOT STRICAT ESTE !!!!!treaba voastra frate cumparati de la ei . eu am incercat sa va ajut doar
    Iar la 2 posturi mai jos zici ca nu l-ai testat inca. In cazul asta zi-mi si mie ce numere ies la loto in week-end. You... "mama omida"
    ... doar un numar

Nick anterior: AxA The Mule's Avatar
    Produse defecte sunt si vor fi oricand, nu este treaba vanzatorului sa le testeze, in momentul in care ele vin sigilate, cu o garantie de la producator. Tu nici nu trebuia sa te deplasezi la "sediul" lor, trebuia sa trimiti produsul la reparat, pe garantie. Aveai de discutat cu magazinul doar daca voiai sa-l returnezi, si sa primesti banii inapoi, in cazul in care exista posibilitatea asta in conditiile de vanzare.

Despre amabilitatea lor, daca este asa cum ai zis tu, este, intr-adevar, trist. Dar oarecum predictibil.

Regards,
    A.
    Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'

― Isaac Asimov

uninstitutionalized sociopath Nicky_Santoro's Avatar
    Nu vreau sa ma gandesc ca poti fi de la concurenta si vrei sa dai in *******.

Am si eu placa aceea cumparata acum vreo 2-3 ani, de la DC .... si intr-adevar au existat nici mici conflicte d.p.d.v. software cu placa de sunet. Am avut prima data Creative Live 5.1 si am avut conflicte, si acum am Audigy 4 si am alte conflicte. Noroc ca mi-am cumparat un monitor de 23" samsung tft care are tvtuner incorporat si fac switch.

Principiul unei companii online nu este in grandoarea sediului, poti gasi si un apartament, ma mir ca au service. Te asteptai sa aibe un sediu ca unul dintre sediile UTI, de ex? Sa lasi buletinul la poarta? Hai sa fim seriosi.

Daca s-au purtat asa cu tine precum spui, intr-adevar, rusine. Dar intrebarea mea este: acum iti merge placa? Ai rezolvat?
    daca inca nu iti merge, ia da-mi si mie nr de telefon si sun eu si ma cert cu ei sa ma conving ... ca tot vreau sa-mi iau acuma un hdd.
    I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Playstation Network ID - PULIX82

Registered User Bahaus's Avatar
    Quote Originally Posted by AxA View Post

Despre amabilitatea lor, daca este asa cum ai zis tu, este, intr-adevar, trist. Dar oarecum predictibil.
    Vezi ca incepi sa incurci engleza cu romana.
    Cuvantul predictibil nu exista in DEX

De ce nu l-ai probat inainte sa deschizi topicul?

Registered User
    Quote Originally Posted by Bahaus View Post
    Vezi ca incepi sa incurci engleza cu romana.
    Cuvantul predictibil nu exista in DEX

De ce nu l-ai probat inainte sa deschizi topicul?
    mai baieti am zis ca e pierdere de vreme sa-l probez atata timp cat este ACELASI tv tuner ..daca ultima data nu mi-a mers nici acum nu o sa mi mearga.Si in timpul asta,in care voi ati scris aici....l-am pus iar pe sistem si face la fel......nici nu ma mai gandesc sa dau iar format....cred ca ar fi a 11 a oara..asta e..mi-am luat-o
    ce concurenta dragule?Ce motiv as avea sa dau in ******* daca as fi de la concurenta?exista sute de firmei din astea...nu vad motivul.
    Acum eu nu spun ca toate produsele lor sunt defecte,spun ca al meu este!Iar faptul ca 4 persoane se plangeau astazi ca au probleme cu produsele recent achizitionate ar trebui sa ridice multe semne de intrebare.
    --------------------
    Editare ulterioară
    --------------------
    Quote Originally Posted by Nicky_Santoro View Post

Daca s-au purtat asa cu tine precum spui, intr-adevar, rusine. Dar intrebarea mea este: acum iti merge placa? Ai rezolvat?
    daca inca nu iti merge, ia da-mi si mie nr de telefon si sun eu si ma cert cu ei sa ma conving ... ca tot vreau sa-mi iau acuma un hdd.
    Nu-mi place sa fac circ.Daca vroiam ma duceam frumusel la prot consumatorului si dadeau de dracu.dar pentru ce?pentru 2 mil ?
    Culmea ma frate...am zis sa iau de la astia pt ca, costa mai mult(2mil300) M-am gandit ca daca iau de la o firma unde costa 1mil 700 sigur imi iau tzapa.Ei bine nu a fost asa.Nu are nicio valoare pretul
    Last edited by cosmin_1986; 02-03-2007 at 13:24. Reason: Automerged Doublepost

Banned
    Nu mai cumparati de la escrocii astia online! Toate societatile astea(*******,emag.ro,pcgarage.ro) sunt niste firme de apartament sau garaj(la pcgarage cred ca numele spune totul).
    In spatele site-urilor aratoase se ascund niste kinderi care s-au lasat de hacking si carding si s-au apucat de "afaceri" online.
    Cumparati numai din magazin si puneti sa va fie testat inainte produsul. Ascultati ce spune un om patit!

Registered User
    Quote Originally Posted by CEO View Post
    Mestere, mesajul tau a fost scris la suparare. Personal, nu dau doi bani daca e asa sau nu.
    Ideea e ca te pripesti cu unele afirmatii. Altadata arunca mai bine ochii la termenii si conditiile de livrare. Pe website-ul lor scrie foarte clar ce inseamna livrare gratuita. Din cate vad, tunerul tau e sub plafonul ala de 400RON.

Asadar, 'fratica', incearca sa-i ajuti pe altii dupa ce te ajuti pe tine.
    bine,sa te vad pe tine ce o sa faci dupa ce o sa-ti iei tzapa

Registered User alex2000's Avatar
    Adaugati pe lista neagra PCZONE.RO, niste tarani plictisiti care si-au facut si ei "firma de calculatoare" si care mi-au facut ceva extrem de asemanator cu ce a patit cosmin_1986. Nu stau acum sa povestesc ca n-am timp, dar va sfatuiesc sa nu cumparati niciodata de la ei. Poate un astfel de thread cu "nu cumparati de la" ar trebui sa fie facut sticky.

Registered User
    de ce nu l-ai returnat pur si simplu in 24h si sa-ti iei banii inapoi, daca nu ai fost multumit. eu am luat un tft de 14 mil de la ei si cand m-a vazut ca testez pixeli morti, tipul de la livrare m-a lasat foarte amabil sa fac asta INAINTE sa scot banii pe masa si mi-a zis ca oricum, daca dupa ce pleaca el, in decurs de o zi gasesc alte lucruri care nu-mi convin, doar sa-i dau telefon si vine sa-l ia inapoi (bine, nu am apucat sa testez asta, dar am fost placut surprins de atitudine)

prima data nici mie nu mi-a venit sa cred ca exista in RO posibilitatea sa returnezi produsul in 24h sa ceri banii inapoi, dar mi-au argumentat ca asa e legea la vanzari online. poate nu strica sa cautati si voi si vedeti daca chiar exista un articol de cod care mentioneaza despre asta sau nu...

oricum, mi se pare normal daca tot vine omul acasa, sa il rog sa astepte 10 min sa pun in functionare ceea ce tocmai vreau sa cumpar si abia apoi sa platesc si semnez. ii dau si un bacis pentru rabdare, nici o problema.
    dar mi se pare MULT MAI COOL sa cumperi asa, cu livrare acasa si testare la mine pe birou/PC, decat umbland prin magazine aiurea si rugandu-ma de diversi.

Registered User
    Quote Originally Posted by alex2000 View Post
    Adaugati pe lista neagra PCZONE.RO, niste tarani plictisiti care si-au facut si ei "firma de calculatoare" si care mi-au facut ceva extrem de asemanator cu ce a patit cosmin_1986. Nu stau acum sa povestesc ca n-am timp, dar va sfatuiesc sa nu cumparati niciodata de la ei. Poate un astfel de thread cu "nu cumparati de la" ar trebui sa fie facut sticky.
    am cumpar de la pczone o placa de baza care s-a stricat dupa 6 luni.Se poarta cu tine ca niste porci.daca le dai telefon si ii intrebi daca un anumit produs este in stoc sau cat costa iti spun sa te uiti pe site si-ti inchid telefonul.Eu inteleg ca exista informatia si pe site..dar daca nu ai internet ce faci ?
    --------------------
    Editare ulterioară
    --------------------
    Quote Originally Posted by GunX View Post
    de ce nu l-ai returnat pur si simplu in 24h si sa-ti iei banii inapoi, daca nu ai fost multumit. eu am luat un tft de 14 mil de la ei si cand m-a vazut ca testez pixeli morti, tipul de la livrare m-a lasat foarte amabil sa fac asta INAINTE sa scot banii pe masa si mi-a zis ca oricum, daca dupa ce pleaca el, in decurs de o zi gasesc alte lucruri care nu-mi plac, doar sa-i dau telefon si vine sa-l ia inapoi (bine, nu am apucat sa testez asta, dar am fost placut surprins de atitudine)

prima data nici mie nu mi-a venit sa cred ca exista in RO posibilitatea sa returnezi produsul in 24h sa ceri banii inapoi, dar mi-au argumentat ca asa e legea la vanzari online. poate nu strica sa cautati si voi si vedeti daca chiar exista un articol de cod care mentioneaza despre asta sau nu...
    1.sunt destul de ocupat,nu am putut sa-l duc inapoi exact in aceiasi zi(la 24h)
    2. in cert de garantie nu se preciseaza asa ceva mi se pare imposibil
    Last edited by cosmin_1986; 02-03-2007 at 13:36. Reason: Automerged Doublepost

Registered User Bahaus's Avatar
    Quote Originally Posted by Trimisul View Post
    Nu mai cumparati de la escrocii astia online! Toate societatile astea(*******,emag.ro,pcgarage.ro) sunt niste firme de apartament sau garaj(la pcgarage cred ca numele spune totul).
    In spatele site-urilor aratoase se ascund niste kinderi care s-au lasat de hacking si carding si s-au apucat de "afaceri" online.
    Cumparati numai din magazin si puneti sa va fie testat inainte produsul. Ascultati ce spune un om patit!
    un om patit si foarte intelept din ce ne-am putut da seama pana acum

Call me Lou. Strangelove's Avatar
    Quote Originally Posted by Trimisul View Post
    normal, numele Microsoft spune tot, e clar ca au un sediu intr-o garsoniera confort 3 cu baie pe holul public.

ps: emag.ro au un showroom (cu vanzare) destul de maricel la Semanatoarea.
    infernul sunt ceilalti.

Banned
    Niste jegosi...asta sunt! Mi-e scarba de astfel de specimene!
    Va sugerez sa faceti mai multe comenzi fictive de pe site-ul lor. Cand produsele or sa le fie returnate, ghici cine o sa suporte costurile de expediere? Haideti! Daca ne unim cu totii si facem fiecare cateva astfel de comenzi ii putem pune definitiv pe butuci. Eu ma apuc chiar acum de operatiune! Faceti si voi la fel sa scapam Internetul de lepadaturi!

Registered User
    Trimisule nu pot sa nu remarc ca esti un om gospodar ....Vanzarile online nu presupun un sediu grandios si nici 20 de oameni cu ciocane de lipit care sa repare produsele . Si lipsa de amabilitate e specifica din nefericire romanilor dar nu vreau sa deschid o polemica pe tema asta . Cert este ca am fost tratat la fel si la Best Computers si la Ultra pro si la banci ..asta e experienta mea personala .
    Oricum daca nu iti merge e normal sa le dai telefon si sa-i ameninti cu protectia consumatorului pe un ton civilizat bineinteles . Nu te acuz de nimic doar vreau sa spun ca si din partea clientului exista foarte multa nesimtire ...subliniez inca odata ca vorbesc in general . Credeam ca o sa ne civilizam si noi dar din cate vad pe strazi , in magazine ...se considera ca daca nu ai tupeu si nu esti nesimtit atunci esti prost . Ma rog astea sunt reflectii personale .

Best regardes
    EGO quaeso lux lucis tutela pro mihi secundum mei quod ego mos invado is orbis of tutela

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 5 1234 ... LastLast