![]() |
| | #1 | ||
| stateam io si ma gandeam , nu ar fi frumos o pizza cu livrare non stop ? adica mie mi se face cam mereu foamne noaptea si as comanda cate ceva ...oare sunt singuru' ? hai sa vedem | |||
|
| | #2 | ||
| Exista sigur si in Bucuresti... Avem noi aici in Timosara cateva, sigur aveti si voi. | |||
|
| | #3 | ||
| man io caut de ceva timp ....da nu am avut noroc daca stie cineva sa imi zica si mie ![]() | |||
|
| | #4 | ||
| non stop nu stiu sa fie vreuna...
__________________ Not at my desk | |||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: Apr 1999 Location: Bucuresti,Romania | Trebuie sa lase cuptoarele la racit astfel nu mai iese buna pizza ![]()
__________________ I hate professionist's | ||
|
| | #6 | ||
|
| | #7 | ||
| Up! | |||
|
| | #8 | ||
| LOL ? Up pt un thread cu pizza, ha. Si da, nici eu nu stiu sa fie vreuna non`stop, majoritatea in timpul saptamanii au comenzi pana la 22-23 si in weekend putin mai mult, atat. | |||
|
| | #9 | ||
| hopa SUS! | |||
|
| | #10 | ||
| exista un thread mai mare care dezbate problema asta MANCARE/ Comenzi la domiciliu dar nici eu nu stiu in Bucuresti asa ceva | |||
|
| | #11 | ||
|
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #12 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 | Quote: ![]() | ||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti | Quote: | ||
|
| | #14 | ||
| N-am luat. Va las pe voi. Daca incetati sa mai postati inseamna ca nu era buna pizza ![]()
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti | ma risc eu maine dupa ce vin de la meci si va zic... | ||
|
| | #16 | ||
| cam amatoricesc facut siteul daca au forum si chat ![]() asteptam feedback ![]() | |||
|
| | #17 | ||
|
| | #18 | ||
|
| | #19 | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 | Buna-nebuna, ii felicit pe astia de la Giant Pizza domn'e. Sincer. LE: pt curaj [nu am mancat]Last edited by KvsR0; 09-04-2007 at 19:09. | ||
|
| | #20 | ||
| pentru? ai mancat de acolo ? | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|