![]() |
| | #21 | ||
| o fi ea non-stop ... dar e si foarte scumpa.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #22 | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 | Daca nu ma insel, cea mai scumpa e 23. Ti se pare mult? Dar pentru ora 3am? | ||
|
| | #23 | ||
| pai la trenta e maxim 18RON. mai gasesti si la energy si la fabio ... toate sunt sub 20RON.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #24 | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 | Pai da, dar nu e NON-STOP, nu? | ||
|
| | #25 | ||
| si trenta au pitze peste 20 lei ![]() | |||
|
| | #26 | ||
| terminati frate cu topicul asta la ore matinale ca de pasti acum au inchis toti si mor de foame | |||
|
| | #27 | ||
| foarte rau.sunt afaceristi prosti. PS: tu ti-ai ales nickul vechi dupa asa ceva? ![]() http://images.google.ro/images?q=sie...=1&sa=N&tab=wi | |||
|
| | #28 | ||
| io am un tovaras care zice ca a mancat de la aia si cica e buna ..nu exceptionala da merge , tre sa imi iau si io zilele astea ..da sunt mai mult plecat si cand vin ma culc ![]() Last edited by DoZe12210; 10-04-2007 at 01:20. | |||
|
| | #29 | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 | |||
|
| | #30 | ||
| la giant, pozele nu sunt foarte reusite... puteau sa le photoshopeze si ei nitel, chestiile alea nu arata asa comestibile. ![]()
__________________ tokyo.plastic.+ | |||
|
| | #31 | ||
| Am sunat eu acum si nu raspunde nimeni ![]()
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #32 | ||
|
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #33 | ||
| Sau poate ca nu accepta comenzi de la proprietari de Mercedes ![]() | |||
|
| | #34 | ||
| pana la urma i-a prins careva pe astia de la giantpizza treji? alte optiuni mai sunt? ![]()
__________________ tokyo.plastic.+ | |||
|
| | #35 | ||
| heh ... am sunat joia trecuta pe la 11 dimineata si nici un raspuns.
|
| | #36 | ||
| giant pizza e o porcarie , deci mie nu mi a raspuns nimeni niciodata ...de 4 zile sun , non stop pe drecu' la 3-4dim telefonu ala mobil e inchis si pe fix nu raspunde nimeni , pe scurt O PORCARIE | |||
|
| | #37 | ||
| deci nu e nici o firma sa livreze non stop ? ..damn si cica e capitala | |||
|
| | #38 | ||
| mi-e foame ... speram sa gasesc vreo solutie...
__________________ nick anterior: WaGe Every dog has his day | |||
|
| | #39 | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | mie mi-au dat de la pizza2go la 23.15, mi-au spus ca am avut noroc, ca altfel nu servesc decat pana la 23. oricum a fost traznet, aveam o foame in mine! | ||
|
| | #40 | ||
| Idee de bussiness: pizza non-stop ![]()
__________________ The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing. Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today. nick anterior : just_sega | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|