![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
deci pana la urma nu e non stop. care se mai baga la afacere ?
__________________ ...trance around the world.....with above and beyond Vand: Cutie + accesorii iPhone si Samsung SGH-D490 | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Bucuresti |
E aproape 2 noaptea si muream de foame.Lene pe mine cat carul sa ies din casa.Pun mana pe tastatura si stau vreo 10 minute sa caut ceva de mancare non stop.Si asa ajung pe acest thread. Am intrat la plezneala pe linkul de la inceputul acestui thread si m-a adus aici http://www.gambinospizza.ro/ Am sunat pe mobil si am comandat o pizza "Big mama". In vreo 40 de minute(Stau prin zona Iancului) a venit la usa. Facea 18 ron, i-am lasat 20 de ron.Impresia a fost una ok.Pizza buna, oferta variata.Burta plina Multumesc pe aceasta cale computer games forum si celor care s-au chinuit sa scrie aici.Datorita voua am gasit si pizza cu livrare non stop in Bucuresti.P.S Au si pizze mai ieftine, de pe la 13 ron ceva de genu asta... | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Mda, am luat de la Gambino din lipsa de oferte si chiar daca stau central nu figuram in zona lor unde nu cer comanda minima 3 pizza asa ca am luat 3 si las una pentru dimineata ca oricum imi pareau mici ca marime. Dar fie, bine ca sunt macar ei. Are cineva idee daca mai exista si alte pizzeri non-stop sau macar pana la ora 12? ( majoritatea inchid la 23 cu ultima comanda 22:30 )? | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
ar fi Presto, care au program asa luni-vineri: 10.00 - 23.00 vineri-duminica: 10.00-00.00 http://www.presto-pizza.ro/index.php..._pizza=produse | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | Quote:
da, super tare...si eu am comandat la ei pe la aceeasi ora si au fost promti...in plus pizza super ok patronii or fi mafioti??!! | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| deep fried Join Date: Sep 2006 |
Iar reclama? | ||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|