![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
din aia penibila. Io am sunat la ora 3 noaptea la ei si am cerut 3 pizze ca altfel nu veneau la mine in zona. Mi-au zis ca e f aglomerat si ca o sa faca 1h45 pana ajunge. Adik practic sa stau treaz pana la 5 sa mananc pizza. Sictir, daca si noaptea la 3 e aglomerat inseamna ca ziua dak iti iei intre 2-4 ajunge intre 8-10.
__________________ From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths.. Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you. | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| giantpizza.ro si gambino's
ar fi non-stop www.giantpizza.ro si daca intri iti merge vro 40sec si apoi te obliga sa intri pe gambinospizza.ro cel putin asa se intampla la mine...tocmai am fost obligat sa dau o comanda la gambino pt ca nu am putut sa ia nr de contact de la giantpizza.ro ... edited: adica apare o reclama la gambinopizza si daca dai click pe ea te duce la ei pe site ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by theGeek; 13-12-2008 at 05:06.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Domle da vad ca astia sunt vai de ei la modul cel mai serios...ajung sa dea search pe google sa vada unde se vorbeste de ei si incep sa faca reclama ascunsa...eu m-am convins ( vad ca si ptz ) a avut cam aceeasi problema ca si mine. Doar ca eu am luat la 1:30 si stau central. Mi-au cerut minim 3 pizza la comanda si au ajuns nu mai devreme de 3 fara un sfert. Pizza sub orice critica. Macar sunt non-stop, ca cine stie cand te apuca foamea dar sa stai ore bune dupa ei? Pai te culci si iti pui ceasul sa sune... Gambinospizza Frauda | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
singurii adevarati non stop sunt cei de la rotiseria de pe dacia. Comanda minima 30 ron si vin destul de repede. Gambino sunt o gluma proasta.
__________________ From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths.. Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
si la presto este chiar cea mai buna pizza delivery.. Am comandat si la Sectorul 2 ziua si la sectorul 3 noaptea, pizzele sunt diferite intre ele, parca cea de la sectorul 2 are un sos picant mult mai bun dar cea de la 3 are mai mult cascaval Oricum mie imi plac foarte mult baietii si le dau nota 10 pe pizza delivery. Am uitat sa zic ca ajung in max 40 de minute la mine (pe ruta traian - morarilor) iar la sectorul 2 cam 20 minute dar este sediul la 10 min de mers pe jos
__________________ semnatura | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
Ultimele cateva dati (4-5) am luat de la Forever. Super-buna, ce sa zic, big improvement fata de jerry care ma omorau cu malaiul lor care-mi crantzanea in dinti. M-a mirat si la livrare, duduia iti zice invariabil 60 de minute, media a fost de maxim 30 de minute. Tiramisu (pt desert) de la ei e f. scump (6 lei) insa e facut super-bine. Personal, am fost foarte multumit. | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
tocmai am luat 2 de la presto. comandat online, mi-a zis 50 min, a ajuns in 30. calitate / pret f bun.
__________________ E8400@Zerotherm Nirvana, Biostar I45, Mushkin Enhanced 4gb DDR2 1066, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, WD 1TB Caviar Black, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Audigy2 zs + Z-5500 + SpeedLink Medusa 5.1, Corsair 520HX, Antec Three Hundred, LG 37LG5000 | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
don corleone, undeva pe calea calarasilor si e non stop. pizza buna dar nu stiu daca livreaza in tot bucurestiul. Pizza Don Corleone - Non Stop - Rotiserie, Shaorma - Fast Food | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Ma alatur si eu listei de injuraturi pentru Gambino. Cand am deschis cutia aia de pizza (dupa ce a plecat baiatul, evident) m-a bufnit râsul, apoi ma uitam la chestia aia cu pretentie de pizza si mi se parea ca vrea sa ma muste ea pe mine. NEVER AGAIN!!!!
__________________ Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
Se vede ca nu-ti era foame :P cat despre oraru de noapte numai daca nimereste cineva sa ma sune la 3 4 dimineatza il spurc la telefon ... dapai sa lucrez la pizza la ora aia sa fiu atent la calitate si cantitate. Pofta buna !Anyway ontopic Presto rullz stau in 5 si am facut online chiar asta seara m-a sunat din sect 3 a zis 60 de min si a venit in 35. Si carnivora cat si papanasii au fost de nota 20. ![]() Am dat si comanda la gambino cu cateva zile in urma. Au ajuns greu dupa o ora si jumate. Macar pizza fost calda si digestibila | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
digerabila *fixed* Au comandat niste prieteni in seara asta o deliciosa de la presto. Eu n-am mancat dar am inteles ca a fost foarte buna, in plus a ajuns in 10 minute. Ce i-am injurat in gand, de obicei, cand comand eu, ajunge in 60 de minute, la aceeasi adresa. Bulan powah ftw
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Telefoane LOW-COST SIGILATE. GARANTIE. NOKIA SIGILATE. SAMSUNG SIGILATE. | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |