![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: | |||
| | 0 | 0% | |
| Voters: 0. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
| Guest |
Orice ceas elvetian de firma este cat se poate de precis cand iese din fabrica.In functie de cum te porti cu el poate fi la fel de precis si dupa 20 de ani.Evident,un ceas de cateva mii de para(nu ma refer la cele din aur,ci la cele scumpe din cauza mecanismului) va "lua" o secunda la cateva saptamani,iar unul de trei-patru sute la cateva zile,dar astea sunt erori neglijabile. P.S. Breitling e deja un ceas scump,iar Omega au inceput si ei sa sara calul in ultima vreme la preturi.Longines e inca "popular" ,daca poti numi asa o firma care nu produce ceasuri mecanice sub 3-400$... | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Deci cu 300$ iti iei unul din asta tie http://www.casio.com/watches/product...0&product=3706 si de 50 $ poti sa-i faci ei o camera plina de flori si baloane | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Re: Ceas de DAMA Quote:
Si ca ceas am vazut unu bengos de 50000 in piata daca iti mai ajung banii!
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
Sariti ca se vinde ceapa ooops.... ceasuri swatch la kilogram!
|
| | #30 (permalink) | ||
| Guest | ce draq sa zic..
si eu si taica miu aveam doxa luat de la helvet hansa de pe magheru cu certificate internationale de garantie , excelente in timp, carcasa de aur,curea de piele,etc...Dati cu nasu in magazin si comentati dupa.. A..da si scrie clar pe el ( splendid de citet : swiss made /water proof/shock resistance -al meu-)
| ||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Auzi sa compari Swatch cu orice junk electronic, am impresia pe zi ce trece ca omul asta ori e dus ori e dus ca alta expresie nu gasesc. Numai pt. faptul ca Swatch e Swiss Made din start orice comparatie cu un junk electronic din targ inceteaza, maine poimaine o sa zici ca Sector e nashpa si il face Casio electronic de la nea Gigi din colt, Longines e aiurea si comun, are fake-uri in targ, ce imi trebuie mie, etc. Ah si am mai remarcat ceva: Quote:
![]() Acum pt. Undo, poate ne spui si noua in cele din urma ce i-ai luat sotiei, cauciucuri sau ceas?
__________________ May the fun be with u! | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Guest |
Ce-ai ronin tata,ai facut o fixatie cu privire la persoana mea? In rest,ce sa zic,bati campii ca de obicei,spre exemplu cel mai ieftin Longines mecanic sare de 300$ si n-are carcasa de titan.Ce-i drept,nici nu oxideaza P.S. Ai si tu odata dreptate ,nu m-ar deranja de loc un ceas cu carcasa de platina Probabil ca tu nu te simti bine daca nu simti caldura plasticului la incheietura | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Fixatie pe tine nici gand, problema este ca peste tot dau de tine, adica te bagi peste tot ca musca sti tu unde... Vezi brusc cum o dai de gard, ai si uitat de Swatch, esti mai parsiv ca o curva, sa imi fie scuzata expresia, era o figura de stil. Cat priveste caldura plasticului la mana, deh nu am ce sa-ti fac taranul din tine pana nu iese in evidenta nu se simte bine, te las sa te zbati in mizerie ca si pana acum, probabil ai cine stie ce rasnita electrica Casio la mana luata din talcioc si ai complexe fata de Swatch, Sector sau Longines
__________________ May the fun be with u! | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Swatch nu este un nume consacrat, fiind o firma relativ tanara care insa a avut un imens succes de piata cu o idee foarte simpla: ceasul trebuie sa se asorteze cu tinuta. Deci nu ai un ceas ci zece si le tot schimbi intre ele chiar de mai multe ori pe zi. Swatch face si ceasuri din plastic, pe care Optimus le compara in mod nefericit cu cele de la colt. Chiar si asa, acestea costa mult mai mult si sunt in mod cert mai precise. Ce pot sa spun despre cele metalice e ca sunt foarte rezistente. Am cazut pe Swatch-ul meu de 4-5 ori pe cand invatam sa merg pe role si cand jucam leapsa, tot pe role . Mi-a scapat din mana de nu stiu cate ori pe ciment. Intradevar, are sticla zgariata, dar cam atat. Si niste julituri serioase pe curea
__________________ | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Guest |
N-am zis ca nu-s mai solide decat unele mecanice,in fond nu prea are ce se strica la ele in urma socurilor,nu? Iar ca-s mai precise ma indoiesc,orice ceas "electronic" e precis,exceptandu-le pe cele de cea mai joasa speta.Din cate am vazut,majoritatea ceasurilor Swatch sunt de plastic,corecteaza-ma daca gresesc. Ronin,te compatimesc.Doar pentru ca tu ai (probabil) Swatch iar eu mi-am exprimat o opinie critica vis-a-vis de o marca a carei singura calitate este politica excelenta de marketing nu inseamna ca trebuie sa ma insulti.Cea mai comica faza este ca afirmi :"probabil ai cine stie ce rasnita electrica Casio la mana luata din talcioc si ai complexe fata de Swatch, Sector sau Longines" . N-as fi zic ce ceasuri am,din motive evidente,dar daca ma iei asa iti spun ca a) Sector e in mare masura cam aceeasi treaba cu Swatch si b) am trei ceasuri Longines,dintre care unul cumparat de mine,de nou,asta vara, "de la mama lui" ,adica din Geneva.Oarecum ma pasioneaza domeniul si imi plac ceasurile demne de acest nume.Nu s-ar putea spune acelasi lucru despre tine,avand in vedere ca bagi Swatch la categoria "ceasuri elvetiene" (n-are ce cauta acolo,chiar daca e "swiss made") . P.S. Incearca sa eviti cacofoniile,stiu ca e greu pentru tine,dar fa un efort | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Undoz - daca nu e prea tirziu: http://www.emania.ro/toateCategoria....ategorieId=113 | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Nu stiu cat de bun este Swatch ca ceas, insa stiu ca designerii de acolo sunt niste meseriasi! Au talent, au stil. Swatch si-a creat o imagine, mai bine decat orice alt produs asemanator. Daca ne gandim si la colaborarea cu Mercedes (parca) sa faca Smart, chiar sunt geniali. PS: ![]() Optimus A fost o pagina intreaga de posturi, in care lumea a glumit (nu s-a suparat nimeni), lumea a discutat in contradictoriu (nu s-a suparat nimeni) etc. Ai pus si tu un post pe threadul asta, si a inceput cearta. Un warning ai deja. Pe bune ca nu stiu ce sa ma mai fac cu tine! Din ce ti-a scris Peke n-ai inteles nimic! Esti extrem de aproape de ban pe Generalitati, potoleste-te macar acum, in al noualea ceas! Intelege si tu ca nu avem nimic cu tine, dar pur si simplu ai devenit bad news!
__________________ Invingem impreuna. - Geoantonescu | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Guest |
Mda,numai ca "lovitura" data cu Swatch e departe de a se repeta cu Smart,pana acum Daimler a pierdut o carca de bani in afacere. AxA ,esti inconstient???Toata lumea a CONTINUAT sa glumeasca pana a venit Ronin cu urmatorul post :" Auzi sa compari Swatch cu orice junk electronic, am impresia pe zi ce trece ca omul asta ori e dus ori e dus ca alta expresie nu gasesc. Numai pt. faptul ca Swatch e Swiss Made din start orice comparatie cu un junk electronic din targ inceteaza, maine poimaine o sa zici ca Sector e nashpa si il face Casio electronic de la nea Gigi din colt, Longines e aiurea si comun, are fake-uri in targ, ce imi trebuie mie, etc. Ah si am mai remarcat ceva: quote: -------------------------------------------------------------------------------- In banii astia ai putea,eventual,gasi ceva de metal comun,marca decenta, -------------------------------------------------------------------------------- Probabil ceasul tau e din metal comun si e antifonat ca sa nu iti rugineasca, la 300$ fi sigur ca o firma mai ales Swiss are ceasuri cu carcasa de titanium, sau poate la tine titanium e un metal comun, sa ma scuzi atunci, am uitat ca domnia sa Optimus prefera platina. Acum pt. Undo, poate ne spui si noua in cele din urma ce i-ai luat sotiei, cauciucuri sau ceas? " in care ma face "dus " samd.Tu nu te-ai sesizat atunci,oare de ce???Vezi ca,dupa cum spuneam si in alta parte,intreci orice limita! | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Guest | nici chiar...
nu e mecanic... mecanicele sareau cam cu 50 % mai mult..minim..
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |