![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: | |||
| | 0 | 0% | |
| Voters: 0. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #42 (permalink) | ||
|
Vai, vai saracutul de tine, mai Optimus tu suferi de mania persecutiei, pai cum sa nu se ia lumea de tine cand vi mai pe toate topicurile si postezi de sus ca sa dai cu tifla peste nas la ceilalti, chiar asa e greu de inteles ca reactia celorlalti e perfect normala atata timp cat tu faci pe grozavul, un guru la care eventual trebuie sa cerem voie sa postam ca sa nu deranjam. Acum revenind la problema ta cu Swatch: Quote:
Uite un link sugestiv: http://www.swatch.com/fs_index.php?h...ections&unter= si daca ala nu te-a lamurit uite altul http://www.swatch.com/irony/2001/gfx/watches.pdf Acum legat de Sector: Quote:
![]() PS: cat priveste ceasul meu ai gresit rau de tot, nu sunt fan Swatch si nici nu posed un asemenea ceas, insa gama Irony e simpatica, pana una alta imi duc zilele obisnuite cu un Citizen Titanium iar la anumite ocazii si in deplasari un Sector Expander.
__________________ May the fun be with u! | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Asa de fun: http://www.longines.com/ - in josul pagini va rog sa priviti sigla: "A COMPANY OF THE SWATCH GROUP" va multumesc. ![]() Si daca nu e clar pt mai multe informatii al link: http://www.theswatchgroup.com/group/...title=goluxury I rest my case!
|
| | #44 (permalink) | ||
| Guest |
Muhahaha,ce nostim esti.Si Bugatti apartine lui WV ,asta inseamna ca Veyron e tot una cu Polo? Iar la treaba cu Sector,am spus ca e cam aceeasi chestie cu Swatch in sensul ca e tot o marca mai noua,care a "iesit in fata" printr-un marketing agresiv.De asemenea,din cate am vazut, Sector nu prea face ceasuri mecanice,exact ca si Swatch.Iar daca ai dat banii pe Sector inseamna ca ... hmm,hai sa nu ma lansez in epitete.De banii aia (sau daca mai puneai ceva) luai un Omega cronograph.P.S. apropo de plastic,repet,am zis ca MAJORITATEA ceasurilor Swatch sunt din acest material,nu ca n-ar exista si Swatch metalice.Chiar esti penibil... | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Amice esti pe vre-o medicatie ceva? Era vorba de puterea financiara a companiei Swatch, nu degeaba Longines este parte componenta a grupului, nu conteaza ca Swatch e nou venit, e mai puternic i-a luat sub aripa pe cei mai buni, asta conteaza, daca mergeai pe ultimul link ai fi vazut categoriile, grupul Swatch acopera toate sectoarele, de la luxury pana la basic, practic ceasul tau apartine de Swatch Group, , asa ca sa te oftici nitel.Cat priveste exemplul tau cu VW si Bugatti ce sa mai zic, ramai la categoria "datul cu bata in balta". Referitor la Sector iar o dai de gard, nou venit, bla-bla-bla, gama No Limits e recunoscuta world wide ca de top in zona sport watches. Ah si inca ceva, ce fac eu cu banii mei e treaba mea, sa dea al de sus sa am tot timpul cascaval ca sa imi permit ceasuri bune, ca eu sunt o fire mai sportiva si prefer un design mai agresiv e treaba mea, bunul simt trebuia sa iti spuna ca preferintele si gusturile nu se discuta, ca tu esti tipul de soarece de biblioteca si eventual mai conservator(eventual snob) si preferi Longines sau Omega este iar problema ta, legat de epitete tine-le pt. tine, le meriti pe deplin. ![]() Momentan Sector-ul Expander de 375$ imi place enorm, la banii astia nu imi luam ceva de la Omega, spre exemplu un Omega Seamaster variaza intre 1330$ si 2400$.
|
| | #46 (permalink) | ||
| Guest |
Oricine citeste ultimele patru posturi intelege perfect cine e pe medicatie.Iti urez insanatosire grabnica P.S. Cine mai are nevoie de lamuriri suplimentare sa se uite la semnatura lui Ronin P.P.S. Am zis "sau daca mai puneai ceva" nu si cat anume .Oricum,cand o sa te uiti vreodata la mecanismul Sector-ului ala de 375$ sa iei repede un distonocalm | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Guest |
He he,politia moravurilor la datorie .Orice instrument capabil sa masoare mai mult sau mai putin exact curgerea timpului poate fi,prin extensie,numit ceas.Din punctul asta de vedere ai dreptate.Sunt convins ca Sector sunt ceasuri precise,rezistente la socuri samd,dar as putea sa pun pariu ca durata lor de viata e destul de mica,din motivul enuntat in postul precedent.Nu ma gandesc la cateva luni,dar la un ceas de 375 $ si cinci ani e putin.
| ||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
Cum era treaba cu paiul din propriul ochi? Semnatura ta e taaaaaaare desteapta... Cred ca a trecut ziua sotiei, si a ramas doar un topic de cearta, de scandal. Vreti topic de ceasuri, deschideti topic de ceasuri.
__________________ Invingem impreuna. - Geoantonescu | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Ai vazut tu asa ieftin ceas Sector ! Eu stiam ca pretul incepe de la 200 $ in sus. La banii astia (70$) banuiesc ca iti poti lua un Swatch.
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Daca esti din Bucuresti te duci pe Covaci la consignatii si cauti - eu am un Swatch si un Guess luate de acolo si sunt multumit de ele. Pretul a fost cam 2/3 fata de cel din magazin.
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |