![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: | |||
| | 0 | 0% | |
| Voters: 0. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
|
70 $ = 2.300.000 lei La banii astia itzi iei un Swatch,dar d'ala simplu,de copil. Cu curea colorata si fistichie. E foarte bun ,dar daca ai pana in 18 ani. Daca ai intre 18 si 25 itzi potzi lua un Casio la banii astia. Si inca unul meseriabil. Chiar un G-Shock. Daca esti om in toata firea si vrei un ceas serios si de marca,nu gasesti la banii astia. dar in schimb cu 1 milion itzi potzi lua un Q & Q de toata frumusetzea. De la departare zici ca e Seiko . (si itzi mai raman si bani) Itzi recomand sa te duci unde intoarce 21 ,la Sf. Gheorghe. De acolo de la capat ,faci dreapta si vei gasi un magazinash cu ceasuri de toate felurile.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
m-am cam hotarat la un swiss army de 2.600.000, destul de misto (foarte durabil, stiu pe cativa care au, si la 4 ani dupa cumparare, inca imi dovedesc cum dau cu el de ciment si n-are nimic ). Imi iau de la magazinul de ceasuri elvetiene de pe dorobanti, galat.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
E...cum nu sunt de calitate ? Ca au si Casio-uri la 3 milioane ! Cat despre cele spuse de lunetist despre prietenii sai care si dupa 4 ani isi dau cu ceasul de pamant,va zic si eu ca am un G-Shock de 6 ani. Si chiar si dupa 6 ani il dau de pamant. Plus ca fac baie cu el si nu i-am schimbat niciodata bateria.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Au si bursucii ceas ? ![]() Pai nici eu nu ash mai gasi un G-Shock ca al meu. Cred ca pur si simplu a trecut moda lor. Acum au devenit piese clasice. Am citit mai demult ca femeilor americane le este frica de barbatzii care poarta G-Shock ,pentru ca nu de putine ori sunt batute cu G-Shock-ul. Si sa stitzi ca este un oarecare adevar in acest lucru. Si eu cand ma mai enervez imi bat colegii cu ceasul. Adica le dau in cap cu el. E foarte dureros ! ![]() Cand mi l-am luat era o minunatzie. Avea cutie si carte de instructiuni. Am dat 250 000 lei pe el ,in 1996. Stie cineva sa imi zica cam catzi dolari insemna aceasta suma atunci ? Eu nu mai tin minte.
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Cum o sa fie blestemat ceasul meu ? De unde si pana unde ? Este un ceas care ma slujeste cu credintza de 6 ani. Nu tu intors,nu tu schimbat baterie. Plus ca e si subacvatic. Pana si in mare am facut baie cu el.
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Ohooo....deci am ceas de 100 $. ![]() La momentul actual ar face 3.300.000. Oho ! (in acest moment nu ash mai avea atatzia bani ) Dar ce fel de ceas e asta ce ti-ai luat,mai lunestist ? Ca nu am auzit de aceasta marca ! E cumva d'ala care are ca emblema crucea de pe steagul Elvetiei ?
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Recomand 100% Swatch..merita totzi banii..cred ca gaseti pana in 70$ unu mijto..
__________________ "Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatulm, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."(Mordor Elvish) One ring to rule them all, one ring to find them all, one ring to bring them, and in the darkness bind them (Lord Of The Rings) | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
TJ-STORM swatch suX big time. mi-am luat si eu unu, anu trecut in primavara, in mai putzin de 6 luni a inceput sa se dezmembreze, sa-i cada limbile de la cronograf, etc. precizez ca era luat din Dubai cu garantii & shit, dar deh, nu te duci in dubai in fiecare zii oricum SWATCH SUX !
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |