Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

View Poll Results:
0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-09-2002, 01:17   #101 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Cum pt purta un ceas care a fost la mana unui tigan ?
Cu scarba.
OFF TOPIC- Doamnelor si domnilor, avionul nostru se va prabusi in ocean si in jur e plin de rechini. Luati de sub scaune vestele de salvare si cutiuta cu crema. Este sa va ungeti pe corp, impotriva rechinilor course.
- Si nu ne mai mananca ?
- Ba da, dar cu scarba.

Praetorian is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2002, 05:43   #102 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
Originally posted by luNETistu'
Bah, nu inteleg cum puteti purta un ceas care a fost in mana la un tigan.
Haha, pe tine nu te intereseaza ca e furat, te intereseaza ca a fost purtat de un tigan. Fucked up lunetistu, sorry

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2002, 09:22   #103 (permalink)
Registered User

TJ-STORM's Avatar

Exclamation

Hmm....ciudat...io mi-am luat din elvetia 2 ceasuri swatch la fel ...unu pt mine si unu pt tata...pe amandoi dupa 2-3 ani mergea la fel ca la inceput, si aratau ca noi...so...nu cred ca suckz...cred ca conteaza si de unde iei..acum am tot un swatch irony si merge super...il am de 5 luni jumate !

Quote:
Originally posted by EvilGod
TJ-STORM swatch suX big time. mi-am luat si eu unu, anu trecut in primavara, in mai putzin de 6 luni a inceput sa se dezmembreze, sa-i cada limbile de la cronograf, etc.
precizez ca era luat din Dubai cu garantii & shit, dar deh, nu te duci in dubai in fiecare zii

oricum SWATCH SUX !

TJ-STORM is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2002, 02:55   #104 (permalink)
Registered User

Praetorian, e aiurea sa-ti iei un ceas Seiko kinetic, cand unu cu baterie e garantat ca te tine 10 ani.

Lupu' Moralist is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2002, 11:14   #105 (permalink)
Where is my master?

Ronin's Avatar

E cam aiurea sa iti iei un ceas automatic sau kinetic, eu unul ma plictisesc dupa 2-3 ani de un ceas, moda trece, modelul devine invechit, in plus apar modele noi, ochiul vede, inima cere...

Ronin is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2002, 23:55   #106 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Ronin, eu prefer sa am la mana un ceas adevarat, nu unul la moda. E chestie de gusturi si nu putem discuta asta. Am acasa si un ANKER si un SEYKO si un GIOVANNI si un TIMEX si un Q & Q. Acum port Q & Q pentru ca am rupt la fotbal bratara la TIMEX. Celelalte nu sunt ceasuri sport si nu le port decat rar.

Old 10-09-2002, 01:14   #107 (permalink)
Where is my master?

Ronin's Avatar

Praetorian, nici unul din marcile enumerate de tine nu poate sa intre la categoria "ceas adevarat", poate vrei sa spui "ceas de larg consum", nu e vorba de snobism da alea nu sunt firme de prestigiu (exceptie face Rolex).
Yo cand ma gandesc la ceas sport, zic Sector, cand zic ceas de anduranta (adica de serviciu) zic Citizen seria Titanium, da astea nu sunt "ceasuri adevarate".
Daca vrei "ceas adevarat" iti cumperi: un MOVADO, un BREITLING, un BULGARI, un CARTIER, un IKEPOD, un LONGINES, un OMEGA, un PIAGET, un TISSOT sau un ZENITH.
Longines si Tissot au preturi mai pamantene, restul intra la categoria boss.
Cand o sa ai un ceas dintre cele enumerate mai sus poti sa te declari fericit ca esti posesorul unui "ceas adevarat", cat timp o sa porti un Q&Q nu e cazul sa te lauzi.
Revenind la discutie, nu e vorba strict de moda, e vorba de gusturi, tu poate te bucuri de un Seyko Kinetic, eu unul nu ii vad rostul si prefer un Longiness, decat sa dau 200$ pe Seyko, prefer sa dau 400$ pe un Longiness sau Sector chiar daca nu e automatic, nu imi cumpar ceas ca sa ma tina o eternitate, nu mai suntem pe vremea bunicilor cand iti luai ceas pt. o viata, asa cum schimb mobilul o data pe an sau chiar mai repede si ceasurile trebuie rulate la 2-3 ani, asta inseamna evolutie.

ps: poate ne zici si ce model de Giovanni ai acasa?

Old 10-09-2002, 01:29   #108 (permalink)
MentoSan in MentoSana

Daemon's Avatar

Mda se pare ca e nevoie de versiunea 2.0

Deci:
pt. cei slabi de inger: tziganul era curat.
pt. rasisti: tziganul nu era tzigan.
pt. politzai: era un vis, domnilor.
pt. clienti: inca exista.
pt. Praetorian: fac altele pt. cursuri.
pt. cunoscatori: Swatch Irony Chrono Black Aluminium

http://www.legends-inc-watches.com/swatirchronb.html

A, da, eu am ceas Dolphin cu cadran de titaniu, d-ala solaru'. Am dat anu trecut 400.000 pe el, deci e de marca, si cu toate astea merge , chiar e solar. Si arata super bine, cu +1 la armour, Amandatium Plating sa mor io... odata nu aveam ce a pun sub un dulap ca sa stea saltat cat scoteam ceva.

Daemon is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2002, 01:44   #109 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Alo, baiatu' Ronin, la tine ma refer. Esti cumva ceasornicar ? Sau ai dat search pe google si ai inceput sa le insiri aici ? Pai eu sunt ILIESCU sa-mi iau Rolex ? Am spus ca am mai multe ceasuri, nu ca am ceasuri scumpe. Am ceasuri pe care le port in fiecare zi si ceasuri pe care nu le pot purta decat la un tzol mai pretentios, pt ca nu da bine in pantaloni scurti si cu Giovani la mana. GIOVANI, nu GIOVANNI. Am scris prima data GIOVANNI, pt ca asa stiam ca se scrie. Nu e mare Ceas, doar ca este facut pentru costum, nu pentru jogging. Acum ai inteles care-i problema ? Si daca te pricepi atat de bine, de ce nu ai explicat tu baietilor ce inseamna KINETIC. Sau nu mergea google-ul in perioada aia ?

Old 10-09-2002, 04:49   #110 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Nu, era ocupat, se stropsea la mine ca taica-miu nu are cum sa fie italian si chiar ar fi peste poate sa aiba si Mercedes

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2002, 09:10   #111 (permalink)
Where is my master?

Ronin's Avatar

Quote:
Alo, baiatu' Ronin, la tine ma refer
Daca incepi asa e greu sa purtam o conversatie, sper sa fie doar un mic derapaj.
Quote:
Esti cumva ceasornicar ? Sau ai dat search pe google si ai inceput sa le insiri aici ?
Nu sunt ceasornicar poti sa stai linistit insa sunt fan swiss watches.
Quote:
Pai eu sunt ILIESCU sa-mi iau Rolex
Da nu e nici treaba mea ca in loc de Giovani care sunt niste ceasuri de duzina ai scris GIOVANNI care e altceva.
Quote:
Si daca te pricepi atat de bine, de ce nu ai explicat tu baietilor ce inseamna KINETIC. Sau nu mergea google-ul in perioada aia ?
Pt. ca in perioada aia eram plecat la munte, tu chiar crezi ca stau zi de zi sa raspund la toate problemele, oricum era off-topic da nici asta nu conteaza, m-am adresat tie pt. ca ai numit cateva firme si le-ai facut "ceasuri adevarate", ti-am spus cateva marci care chiar sunt "ceasuri adevarate" nu mi-am dorit un flame cu tine sau altceva, intelegi bine, nu, iara bine.
Quote:
Nu, era ocupat, se stropsea la mine ca taica-miu nu are cum sa fie italian si chiar ar fi peste poate sa aiba si Mercedes
Flipmo e a doua oara cand ma ataci pe un topic asa din senin, se pare ca off-topicul a devenit o indemanare la tine, poate ar fi bine sa isi coboare atentia si asupra ta unul dintre moderatori, frustarea la tine e mult prea evidenta, si-a bulit tactu' Mertz-ul ori ce?

Old 10-09-2002, 09:21   #112 (permalink)
MMC
Registered User

Eu am avut un Tissot , adica il mai am in dulap , da ramanea in urma cu 2-3 min pe zi. L-am luat din Bucuresti pe bani grei de nou si cand m-am dus la service cu el au avut tupeul sa-mi zica ca e din cauza ca sunt prea inalt si misc mana prea mult si nu mai merge corect(e din ala automatic). Niste jegosi. Sectorul pe care l-am de 3 luni merge fara cusur si desi e Titanium Sport Series nu mi se prea pare sport, adica eu zic ca merge si la costum.
E offtopic nu?

MMC

MMC is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2002, 09:31   #113 (permalink)
Always Right

K-stor's Avatar

Nu inteleg de ce continua discutia daca Luneta si-a luat deja ceas

Daca tot spune toata lumea ce ceas are uitati si o poza cu ceasul meu : E SWATCH diaphane chrono
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	diaphanechrono.jpg
Views:	102
Size:	19.7 KB
ID:	3256  

K-stor is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2002, 12:47   #114 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Ce mah ? Pai daca eram in locul tau faceam un gat de nu mai cumpara nici draq de la ei. Pai eu la 5 minute dupa ce l-am luat pe al meu am facut un scandal monstru ca la modelul asta inainte si dupa swiss made era un t, care daca nu te uitai atent ai fi zis ca e tswiss madet, de au trebuit aia sa descuie vitrinele cu longines sa-mi arate ca si alea sunt unele asa si t-ul vine de la tritium (parca) . Oricum, se speriasera rau de tot, ca se uitau clientii ciudat. muhaha.

Parerea mea e sa te duci la magazinul de unde le-ai luat, prinzi mementul cand sunt foarte multi potentiali clienti, si inti cu nervi si incepi sa te rastesti ca ceasul tau ramane rau in urma iar aia de la service nu vor sa-l schimbe. Crede-ma, metoda e foarte eficienta, am testat-o in multe situatii, pana si la tiganii de la tarabe care nu voiau sa-mi scuimbe cd-ul pe care in loc de max payne era c++.

42 is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2002, 13:14   #115 (permalink)
MMC
Registered User

LOL

Pai crezi ca nu am facut. Si eram si cu frati-miu si cu taica-miu . Eu cu 1,87 ai mei sunt cel mai scund din familie. Taica-miu ne facuse cadou de anoul nou un ceas la fiecare si toate 3 faceau la fel. Asa ca ei acu si-au luat unu Longines unu Omega si eu stii ce.
Cu tot scandalul si amenintarile nu am facut nimic asa ca al meu sta in dulap.Romania?

MMC

Old 10-09-2002, 14:04   #116 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Nu exista asa ceva. Atunci vorbesti cu un amic sa se imbrace in haine scumpe, sa prinda un accent de bogatash, si sa-l trimiti la magazin. Si odata cu el sa te duci tu cu reclamatii. Nu merge o data, de doua ori, a trei-a oara tot merge. SI mai exista opc-ul.

42 is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2002, 14:14   #117 (permalink)
MMC
Registered User

Discutia noastra e total offtopic

Eu nu sunt asa nu ma cobor in troaca porcilor. No way.
Le voi face reclama proasta cat se poate si nu mai cumpar de la ei niciodata. Atat.
OPC la vremea aia acu 4-5 ani nici nu se punea problema.

MMC

Old 10-09-2002, 14:17   #118 (permalink)
Where is my master?

Ronin's Avatar

Clar OPC-ul!

Old 10-09-2002, 23:21   #119 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Ronin, crezi ca aia de la OPC fac ture pt un ceas care ramane in urma ? Am si eu un Tissot, pe care nu-l mai port exact din cauza asta. Nu se poate face nimic cu el sa mearga bine. Am incercat in multe locuri, inclusiv la bulangii aia de la service. Ba mi l-au tinul si vreo 3 saptamani la ei, si cand l-am luat, tot la fel facea. Acu il poarta batranu', da' il potriveste la 2-3 zile.

Cat priveste flameurile, nici eu nu vroiam unul cu tine. Ma deranjeaza insa cand vine cineva si imi arata ce stie el despre lucruri pe care nu le-a pipait niciodata. Si ma mai deranjeaza cand faci comparatie intre un ceas ca al meu, de duzina cum zici tu si ceasurile de top, pe care le poarta VIP-urile prin filme. Si inca ceva - Flipmo s-a luat de tine probabil tot din aceeasi cauza, asa ca nu te supara nici pe el.

Old 11-09-2002, 14:47   #120 (permalink)
Where is my master?

Ronin's Avatar

Aia de la OPC sunt pusi acolo sa faca ture pt. orice produs care nu corespunde, ca nu o fac asta e alta discutie.
Quote:
Ma deranjeaza insa cand vine cineva si imi arata ce stie el despre lucruri pe care nu le-a pipait niciodata.
Da cine ti-a spus tie ca nu le-am pipait, vezi arunci asa vorbe in vant, dragule, am vizitat Elvetia am pierdut ore in sir prin Zurich, crede-ma ca am "pipait" la ceasuri care mai de care, probabil tu le-ai vazut pe net sau in filme ori le visezi, dar nu e vorba de asta aici, nu e concurs de cine e mai tare sau de miss.
Quote:
Si ma mai deranjeaza cand faci comparatie intre un ceas ca al meu, de duzina cum zici tu si ceasurile de top, pe care le poarta VIP-urile prin filme.
Man stiu ca suna aiurea si te-ai simtit prost, imi cer scuze dar asta e realitatea, marcile enumerate de tine sunt hai sa zic foarte populare daca de duzina suna urat dar nu au sa fie marci de renume orice ai zice tu, nu pot sa compar un ceas swiss made cu unul japonez. Sunt destule ceasuri swiss made care sunt accesibile la pret, decat sa ai 3-4 joneze mai bine unul si bun elvetian, daca era vorba de ceasuri de VIP-uri ramaneam la Breitling si Cartier ca sa nu mai vorbesc de Rolex.
Quote:
Flipmo s-a luat de tine probabil tot din aceeasi cauza, asa ca nu te supara nici pe el.
Problema mea cu Flipmo ma priveste pe mine si pe el, nu are ce sa caute pe forum, e drept ca ne-am mai intepat noi si in alte dati dar conflictul a fost pe IRC si trebuia sa ramana acolo da asa e in viatza unii simt nevoia sa capete compasiune si sa se miorlaiasca.

Iti repet, poate m-am exprimat eu prea dur dar nu era intentia mea nici sa arat ca sunt guru in materie de ceasuri, nici ca sunt snob nici ca ai tu ceasuri de duzina, poate nu am gasit modul si forma corecta de a ma face inteles, sper ca am clarificat acum.

ps: Problema cu Tissot in RO e destul de veche, am intalnit destule persoane care se plang de aceleasi probleme, nu cred ca de vina e Tissot, inclin sa cred ca acele ceasuri ori sunt rebuturi pe care le-au importat romanashii ca sa le vanda la fraieri ori nu sunt originale, altfel nu se explica.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules