![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| TV pe net http://www.i-tv.ro 43 de posturi, calitate f buna. Deocamdata e gratis, asa ca astept opinii. Am facut cont aseara si azi dimineata mi l au activat...probabil ca se fac manual... DIn punctul meu de vedere, in primul rand, trebuie sa ofere doua versiuni, low si high resolution, in versiunea actuala, cei 2.5mb ai mei sunt insuficienti... Sunt curios cat va costa; cat ati fi dispusi sa platiti pentru asa ceva?!
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Foarte interesant avand in vedere ca mi-au taiat accesul astia de la Astral (deh de cand nu mai vin sa taie chitanta la usa nu s-a mai dus nimeni sa plateasca).Depinde si cata banda mananca deoarece multe din conexiunile la net nu cred ca vor suporta acest lucru. Ca pret probabil cateva zeci de RON as fi dispus sa dau. Numai bine.
__________________ What's a pina colada anyway? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
e super ideea, sunt doar posturi straine sau si romanesti?? depinde cat si ce posturi ofera, as fi dispus sa platesc 2-3 euro / luna, si sa ma uit de oriunde am acces la net la tv
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
, NBC , CNN , FOX etc ) si Marea Britanie .
__________________ This is 10 % luck, 20 % skill 50 % concentrated power of will 5 % pleasure, 15 % pain And 100 % reason to remember the name. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Aia nu e televiziune digitala. In rest vad ca sunt fix aceleasi canale pe care le prind si cu TV-ul. E bun pentru cine nu are TV la indemana.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
nu am incercat sa ma inregistrez, acum am vazuut ca e scris ca si accesul e gratuit pana la data de 1 iunie parca asa se schimba datele problemei, nu mai e asa interesant ![]() logic ar fi fost sa fie accesul pe cont, nu pe ip
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
mi`am facut si eu cont de curiozitate.. e o idee buna dar chestia cu accesul de pe un singur ip e o prostie.. eu am ip dinamic. cum pot sa folosesc serviciul ?
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
E ok serviciul, sunet cam naspa si imagine acceptabila. L-am folosit cam o ora si s-a blocat de cateva ori, revenindu-si abia dupa ce i-am dat refresh. Culmea ca inca facea trafic. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: buc/cta | www.novice.ro mai are tv online, nu prea merge nimic, dar daca esti in camin si nu ai TV merge sa auzi putin din meciuri !
__________________ dell 6400 T7200 @ 2.00 GHz + mouse microsoft + logitech X-230 | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Daca nu poti sa-l folosesti de oriunde de unde ai acces la internet ( adica si din afganistan ) si trebuie ip fix nu prea ii vad rostul , adica cine sta in romania are si acces la un televizor oricum ar fi ala , pana si in camin cam toata lumea are acum , asa ca .... la ce bun ??? Pe cand daca m-as duce spre exemplu intr-o calatorie de afaceri si as merge la un hotel care ofera acces broadband , as conecta laptopul si m-as uita la emisiunea preferata, meciul preferat sau mai stiu eu ce ( poate chiar o emisiune politica care m-ar interesa in mod special ) Poate acum sunt doar in teste si mai incolo cand se va mai maturiza serviciul sa scape si de aceste "probleme" fara de care va fi mort din nastere . | |||
|
| | #15 (permalink) | ||||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
Buna seara. Din prima faza tin sa mentionez ca sunt implicat in proiectul i-tv.ro, ca si angajat al companiei ce il dezvolta. Legat de partea cu accesatul din Afghanistan, problema tin de copyright. In momentul in care pe Romantica de ex, ruleaza un film, pentru acel film s-au cumparat drepturile de difuzare pe teritoriul Romaniei, operatorul TV nu are dreptul sa distribuie in afara .ro si implicit, i-tv.ro este obligat prin contractul de retransmisie sa nu permita accesul din afara .ro. Aceasi problema si cu meciul. Pentru a difuza un meci intre Steaua si Manchaster se platesc niste tarife in .ro, si probabil niste tarife de *ori mai mari in UK. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Incercam sa gasim o solutie, mai ales pentru a face posibil accesul utilizatorilor abonati la ISP cu alocare DHCP, dar probabil aceasta solutie va fi disponibila dupa 1 Iunie. In prima faza, cel mai probabil, se va oferi acess de pe minim 2 IP-uri (pentru acces de acasa+job). -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Raspunsul cu "si Digi TV se prinde in Spania", nu este ceva nou pentru noi, cunoastem aspectul, dar ideea este, ca spre norocul operatorilor DTH satelit, tehnologia propriu zisa nu permite un control asa bun precum cel al unui serviciu IPTV. Noi putem controla acest lucru, si datorita acestul lucru, suntem obligati sa il facem. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Deschizi VLC -> Settings -> Preferences -> Bifezi dreapta jos "Advanced Settings" -> Din stanga, accesezi Video -> Output modules -> Selectezi din dreapta DirectX Video Output -> Selectezi din stanga DirectX -> Debifezi din dreapta "Use Hardware YUV-RGB conversions" -> Save , Inchizi Vlc-ul, revii ca sa vezi daca s-au salvat setarile, daca da, inchizi iar, restartezi Internet Explorer si ar trebui sa mearga. Daca nu erau astea simptomele, detailiaza, sa vedem daca te pot ajuta. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Revin maine cu raspunsuri pentru post-urile anterioare. Pana atunci, " Vizionare Placuta ! " Last edited by metv; 15-05-2007 at 00:01.. Reason: Automerged Doublepost | ||||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Metv inteleg acum insa inca o data tin sa reamintesc ca in acest caz proiectul va fi mort din nastere pentru ca veti avea foarte foarte putini clienti care vor fi dispusi sa plateasca pentru asa ceva . Sa nu uitam totusi ca acest serviciu este conditionat in primul rand si de o conexiune foarte buna la internet , iar cum la noi publicul tinta "educat" este majoritatea conectat la o retea de cartier cu un internet destul de firav iarasi este o problema . Dar ma rog eu va urez bafta, insa daca nu se poate gasi o rezolvare privind ipurile si mai ales accesul de oriunde , practic eu unul nu-i vad rostul , cel putin in Romania anului 2007 . Poate ca peste 10 ani cand televizoarele care se vor vinde si in Cora ( adica ma refer la cele pt publicul larg ) se vor putea conecta singure la internet si vor oferi si o calitate cat de cat ( ca eu pe laptop la un hotel poate pot face rabat sa vad in low res dar nea gicu de la 2 care nu stie despre ce-i vorba cu internet si ipuri, cand o sa vada imaginea mai proasta n-o sa fie prea multumit ) abia atunci sa prindeti clienti ... | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
da...foloseam opera acum merge, exact cum ai zis tu cu firefox. mersi
__________________ râzi şi dă mai departe | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
am facut si eu un cont, din curiozitate. merge bine, pe Mac (firefox+vlc) dar sunt la munca, am banda serioasa. daca as plati pentru asa ceva, da poate. sa-l folosesc din cand in cand la munca, singurul loc unde e suficienta banda. daca mi s-a bloca din 5 in 5 minute, nici nu l-as deschide. putini au suficienta banda si de obicei la servici. aici te poti uita asa cate un pic, in momente moarte care nu sunt dese. cat as plati? 5-6 ron pe luna. pe viitor? nu sunt convins ca ar fi de mare succes. un scenariu ideal ar fi sa vad ceva pe wireless, folosind un PSP.
__________________ Linux User ID: 327811 | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |