![]() |
| | #23 (permalink) | ||
|
Pai cand incepem sa platim? mi se pare chiar foarte misto serviciul ![]() Un minus pentru faza cu IP-urile...
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
uite si aici ceva programe online http://www.live-online-tv.com/ ne e cine stie ce dar e free. later edit vedeti ca ii place mai mult de IE. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Vad ca se vorbeste de introducerea platii...atunci ce rost ar mai avea acest serviciu ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
da e dubioasa treaba cu plata la iTV, chiar daca as scoate 5 RON pe luna din buzunar sa pot vedea MTV Base , sau Boomerang ![]() ![]() . In nici un caz nu as da bani in plus pentru un abonament care nu imi aduce nimica in plus fata de televiziunea precunoscuta prin cablu . Daca dupa 1 iunie apar scoruri la abonamente gen 10E , e clar ca e mort proiectul | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
Exista: camine, garsoniere, birouri, unde nu exista TV. Exista: ----//---- unde exista TV de 30cm cu tub si monitor de 50cm LCD, unde se petrece cea mai mare parte a timpului la PC. Exista/va exista: EPG, plata online, activare foarte rapida, canale pe care nu le gasesti intr-un singur pachet de baza la CATV (boomerang, zone, motorstv, etc), sau pe care oricat le-ai vrea, nu sunt disponibile nici in extra. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Se cauta solutii pentru partea cu DHCP. Last edited by metv; 15-05-2007 at 18:30.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Si cam la cat se estimeaza a fi abonamentul lunar? Ma mir ca prea multi studenti din camine vor plati serviciul, iar din ce stiu de la cei ce stau in camine internetul merge foarte prost in exteriorul caminelor, dar merge foarte bine `inside` Logic ca nu ma pot identifica cu toti dintre ei, faza cu `mi se pare inutil` e ceva pur personal, dar e un forum, doar discutam, nu da nimeni cu parul. Oricum, e o evolutie. PS: dar exista acordul distribuirii de catre canalele TV? Nu e nevoie de asa ceva?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
Nu vreau sa spun ca este prost in vreun fel. Este ok, doar ca, ca si content, i-tv este mai pentru romani, joost este mai pentru "americani". Nu o sa vezi ever pe joost un meci romanesc, o emisiune romaneasca, un post titrat in romana. Poate astea care sunt free si pe Internet. | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
Exista colegi si prieteni care stau prin camine, si au confirmat faptul ca functioneaza ok, s-au facut si conturi gratuite, la care am primit feedback pozitiv. Problemele de care stii tu in camine se pot datora faptului ca exista 500 utilizatori pe acelasi IP, si nu se poate utiliza la capacitate maxima dc++, sau torrente, si atunci, "studentul" tipa.. merge prost. In schimb, pentru un stream de i-TV unde nu se foloseste o tehnologie de tip p2p, probabil problemele acestea nu au aparut. Exista acorduri cu toate posturile, in cazul in care s-ar fi facut "ilegal" sau "pseudo-legal" nu ne-am fi permis sa iesim cu el public (CERF, presa, site cu inregistrare publica, etc.) -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Digital = over data. Acolo unde calitatea semnalului nu poate influenta "partial" calitatea imaginii. La digital, ori merge, ori nu merge, fiind stream de date. Last edited by metv; 15-05-2007 at 18:51.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Ok, daca totul e legal (nu stiam de CERF pt ca nu am fost) si in presa citita de mine inca nu am vazut va doresc succes si sa va creati o identitate in internetul romanesc care sufera destul de mult
|
| | #38 (permalink) | ||
Ca si content, pe skystar2, in mod normal nu prea poti sa receptionezi decat posturi gratuite, adica, nu tu film, nu tu serial, numai ce e cu material produs in romania, legat de posturile romanesti. Legat de alea straineze, iarasi, cele mai ok sunt codate. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Oricum, in numele colectivului i-tv imi cer scuze pentru orice inconveniente aparute datorita indisponibilitatii serviciului la momentul respectiv. Pe bune Last edited by metv; 15-05-2007 at 19:13.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Foarte misto! Calitatea mi s-a parut f. buna insa are niste dezavantaje peste care nu stiu daca se poate trece usor: - latimea de banda - nu oricine are/isi permite 2.5Mbps+, iar daca ii are, nu orice ii foloseste la vizionat TV online - mi s-ar fi parut f. bun pt. cei plecati din tara, dar am inteles ca merge doar IN tara - mi-ar fi fost de folost cand sunt mobile, sa intru de pe laptop, dar asta ar presupune sa fac de fiecare data alt cont + cand esti la plimbare nu prea gasesti, de obicei, 2.5mbps+ sub forma de hotspot-uri - cand ma uit de acasa, ca acum, este extrem de incomod sa schimb postul. Omul mai sta si el in pat cand se uita la TV, nu calare pe calculator ca sa schimbe posturile la un "TV online" Personal, m-ar tenta asemenea solutie numai in eventualitatea in care abonamentul ar fi mult mai ieftin ca CATV (gen MAX 7-8 ron/luna), dar si asta din motiv ca ma uit f. putin la TV; cuiva care se uita zilnic, mai mult timp, nu cred ca i-ar conveni. Consider, totusi, ca este o initiativa buna insa nu va aruncati la preturi! Nu cred ca va vor da prea multi banii pe un abon CATV clasic. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |