![]() |
| | #105 (permalink) | ||
|
Eu inca astept pe cineva care sa clarifice treaba cu pachetul de baza. Daca pachetul de baza contine doar programele care sunt disponibile acum, 25lei e enorm...
__________________ YM: x3eemphantom Foloseste voucherul: 9RUM27S3 pentru o reducere de 1% la PCGarage ! | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Pai la pretul asta este mort din start...se vede ca nu vor sa ia in considerare parerile potentialilor clienti , avand deja un abonament , nu cred ca cineva mai este dispus sa scoata in 25 ron pt niste canale care le poti vedea doar pe pc . Si este cam scump ce ofera plus ca daca iti pica netu ramai cu buzele umflate..ei nu isi asuma in cazul asta nici o responsabilitate. Sunt f curios cati isi vor face abomnament , daca ramanea undeva la 10-15 ron poate aveau ceva sanse...dar la 25 sunt mai scumpi decat majoritatea companiilor de tv.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
un pic cam scump la 25 RON, as fi dispus sa platesc maxim 15 RON pentru alea cateva canale care le au si pe care le pot urmari doar deplasandu-ma 2 pasi pana in sufragerie. Practic sunt bani aruncati degeaba, pentru ca multi isi vor face conturi acasa si pot urmarii canalele alea doar acolo. Poate vrei sa te uiti la TV la munca sau in alta parte, nu sti niciodata. Nashpa
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Din sectiunea Q&A (www.i-tv.ro/qa) Pot utiliza i-TV in alta parte decat acasa? Initial, i-TV va fi disponibil pentru maxim 2 locatii/cont, definite/delimitate prin 2 adrese IP. Aceasta masura este necesara pentru prevenirea raspandirii serviciului in zone pentru care nu exista drepturi de retransmisie. Pentru definirea locatiilor, este necesara verificarea manuala a adreselor IP de catre echipa i-TV. Programele care sunt disponibile momentan, pot fi luate doar in baza. i-TV este construit ca si serviciu TV, cu respectarea "legilor" si "regulilor" impuse de furnizarea unui serviciu de televiziune. Una este existenta obligatorie a unor posturi in Pachetul de Baza. Alt aspect este ca, existenta unui numar foarte mare de pachete suplimentare, duce la preturi mari de distributie / program (vezi Boom TV, >20EUR pachet full). De luna urmatoare vor mai aparea oarece modificari, in sensul ca vor aparea niste posturi noi in pachete Extra. Pretul nu il pot discuta sau explica in clar, dar pot face o remarca personala. 1)Plata pe 6 luni aduce un pret de 17.5RON. 2)In plus, nici un serviciu platit nu va satisface ca si pret, niciodata, intreaga gama de posibili clienti. 3)Eu cred ca exista suficient de multi beneficiari de acces broadband, care sa nu se uite ca pretul este de 25RON in loc 15RON, daca gasesc util i-TV. 4)In cel mai scump caz, 25RON/luna, ar iesi cam 0.8RON pe zi. Intrebarea mea este.. ce faceti azi, va luati o Eugenie, sau petreceti placut pana la cateva ore, intr-un mod diferit fata de ce faceati pana acum? | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Ideea era ca multi au deja un abonament lunar mai mare sau mai mic dar nu au TV in camera si prin prisma faptului asta, era un serviciu bun. Eu, spre exemplu, foloseam 2-3 posturi din lista si din motive de lene nu ma deplasam pana in celalalt dormitor sau sufragerie pentru a urmari emisiunea la TV.Iti dai seama ca cine are deja cablu nu va mai plati si pentru i-tv. ![]() Pentru cine nu are cablu dar o conexiune decenta la internet, e o idee buna.
__________________ YM: x3eemphantom Foloseste voucherul: 9RUM27S3 pentru o reducere de 1% la PCGarage ! | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
dupa cum se vede multi ar fi fost de acord sa plateasca 15 ron pt asta..dar nu a-ti luat in calcul parerile unor potentiali clienti. pt ce cereti 25 ron? Avand in vedere ca nu oferti nici un echipament pt receptie, nu aveti sute de angajati, nu am vazut nici o reclama la acest servici nu trebuie sa platiti echipe de instalare..etc. Celelalte companii au abonamente mai mici si au de platit zeci de angajati, echipamente de receptie . Eu cred ca a-ti sperat sa dati lovitura si sa va imbogatiti peste noapte cu o garsoniere un computer si o tzava buna de net...:-) daca nu veti umbla la pret o sa dispareti la fel de repede cum a-ti aparut. Si ar trebui sa va ganditi ca ati avea multi clienti si din afara tari , cum alte posturi se pot receptiona si in strainatate nu inteleg de voi restrictionati asta. Eu deja am un abonament la un DTH si platesc 20 ron, daca a-ti fi cerut 10-15 ron m-as fi abonat, dar asa nu sunt dispus sa dau mai mult pt doar cateva canale pe care nu le regasesc in abonamentul actual. | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Former Metal-Addict Join Date: Dec 2004 | Quote:
Pe rds de 9$ merge parfum(ca un exemplu), deci nu cred ce e ceva de reprosat la capitolul asta... Pretul este chiar prea mare, plus ca puteau sa faca ei ceva ce nu au facut retele de TV clasice : sa aiba pachete custom-izabile , adica fiecare sa-si aleaga ce programe vrea , si sa aiba acces doar la alea. Daca eu ma uit decat la Axn si MTV 2, de ce sa platesc tot pachetul? Fiecare sa platesca doar la ce vrea sa se uite, nu cred ca vrea nimeni sa plateasca si pentru licenta celor de la OTV. In plus interfata lor web e primitiva chiar si cu pop-up, trebuia sa ia exemplu de la Joost.. | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Pentru acasa nu e deosebit de interesant...am TV, 2 tunere in pc si unul pe laptop (pt captura mai mult), serviciul asta ma interesa pt cand sunt mobil, pt cand sunt la munca... In afara de restrictia asta stupida cu IP-urile mai e si cerinta de porturi...nu pot cere companiei sa deblocheze niste porturi (8000-8010) pt a ma uita eu la TV in pauza de masa...sau cand am chef. Tot aici as baga si necesitatile de soft, am vlc-ul, il folosesc in varianta neinstalata (din arhiva zip) dar pe unele pc-uri n-am drept de admin ca sa instalez plug-inuri. Restrictia cu difuzarea pe teritoriul Romaniei cred ca s-ar face legal si mult mai usor printr-o clauza/declaratie a celui care se inregistreaza care sa confirme ca va folosi serviciul doar pe teritoriul Romaniei. Prin verificari periodice se poate vedea daca respecta sau nu conditiile si i se poate inchide contul. Din cauza restrictiilor poate sa coste si 5-10 RON, nu-mi este folositor serviciul asta. Daca se mai schimba ceva il rog pe metv sa scrie pe aici.
__________________ Cand vezi pe drum un caine, n-ai piatra-lucru trist! / Cand ai in mana piatra, e gol de caini tot locul, / Cand ai si caini si pietre si-arunci, tu n-ai norocul / Sa-i poti lovi! Iar daca lovesti ca bun artist, / Stapanul lor te vede si-ti scutura cojocul / Cu-o soart-asa perversa, sa nu fii pesimist? Tel 0744/ 11 76 97 -- YM! roccris | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |