![]() |
| | #122 (permalink) | ||
|
Se mai aude ceva de serviciul asta? la pretul asta cati abonati aveti?
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
|
La asta ma uit mai tot timpul Este free si la unele posturi calitatea e f buna http://tvonline.1gb.at/ | |||
|
| | #124 (permalink) | ||
| Quote:
Dar e moka.
__________________ YM: x3eemphantom Foloseste voucherul: 9RUM27S3 pentru o reducere de 1% la PCGarage ! | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
| http://tvonline.1gb.at/ ar fi super tare daca n-ar da mai tot timpul mesaj "streaming offline or not available at the moment" calitatea nu se compara cu itv, avantajul insa e ca nu vrea porturi speciale ca itv-ul si-mi merge de la munca...cand merge
__________________ Cand vezi pe drum un caine, n-ai piatra-lucru trist! / Cand ai in mana piatra, e gol de caini tot locul, / Cand ai si caini si pietre si-arunci, tu n-ai norocul / Sa-i poti lovi! Iar daca lovesti ca bun artist, / Stapanul lor te vede si-ti scutura cojocul / Cu-o soart-asa perversa, sa nu fii pesimist? Tel 0744/ 11 76 97 -- YM! roccris | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti |
Da...am citit si eu tot postul.20-25 de RON ptr ceva care mai si mananca banda pe deasupra?!Cam mult.Foarte mult! Si simt sa pun punctul pe I.Banda cel putin in cazul meu exista.10 Mbs cu RO,iara de Bucuresti nu mai zic! Poate ca as fi dat 5-10 RON pe asa ceva,dar in conditiile astea,se pare ca RDS-ul ramane ceea mai atractiva oferta de cablu. Acum problema e alta.Va dati seama cata banda consuma un serviciu din asta si ce trafic face?! Pai cred ca daca si-ar baga toti ati omora provideri de net.EX:2.5 Mbs/s asta inseamna cam 300 KB/s inmultit cu 3600 de secunde,inmultit cu 6 ore/zi ori 30 de zile (unii sunt atat de idioti incat prefera sa lase TV-ul deshis pe MTV si sa nu stea la el,decat sa deshida un Radio),cat face?Pai face cam 200GB/luna trafic,in conditiile in care eu nu fac mai mult de 50 GB/Luna Trafic.Si asta downloadand destul de serios,si chestii la obiect nu doar iau si sterg.Nu spun- sunt atatea retele de cartier unde administratorul de retea sare ca ars cand iti treci de 100 GB/luna trafic,si incepe sa stranga surubul! Apoi imaginati-va ce ar inseamna intr-o retea de cartier care are o amarata de fibra de 100 Mbs care o imparte la 200 de insi ca din astia 200 sa isi bage vreo 100 IPTV in conditiile in care ar fi super ieftin (5-10 RON cum pomeneam). Pai ar inseamna ca nimeni sa nu mai vada nimic! 100 Mbs impartit la 2.5 Mbs cat tre` la ipTV fac cam 40 de clienti,nu 100. Acuma ca sa pun punctul pe I...Domnilor,care distribuiti acest serviciu,cam cata banda metropolitana folositi?Ca daca aveti nevoie de 2,5 Mbs ptr fiecare client in parte,e cam grava problema!Atunci se justifica si pretul abonamentelor astora. Dupa mine in momentul de fata e doar un moft. Prima problema care as rezolva-o in calitate de furnizor de servicii ipTV,ar fi sa caut o solutie ptr compresia mai buna a datelor,sa reduc streaming-ul la 1Mbs de ex,dar sa pastrez aceeasi calitate a imaginii.
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! | ||
|
| | #127 (permalink) | ||
| http://tvonline.1gb.at/ nu mai merge. am vazut ceva vreo 3 zile si azi s-a rupt filmul. La voi merge? | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ YM: x3eemphantom Foloseste voucherul: 9RUM27S3 pentru o reducere de 1% la PCGarage ! | |||
|
| | #129 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Bistrita | www.plztv.com daca nu merge tvonline.1gb.at , punct forte la cat. muzica mult mai multe canale si prea putin "ready" instead "buffering"
__________________ www.AmericasArmy.ro | ||
|
| | #130 (permalink) | ||
|
da, un timp a mers http://tvonline.1gb.at/ prindeam: Programe ce pot fi vizionate ( atat am avut rabdare sa caut...) World art WorldMade Channel Cyber Comic ***art*** Channel XL art channel 3btv tv scuba sail tv netgaming tv martials arts tv hight tv - eurosport ru Backyard wresling -wrestling -wrestleri, navaliti! *******MUSIC******** MtV Uber wuerfelzucker word on da streets tv fly tuneSpon streetclip tv rtv channel romusicTV MusicPlus TV mezz Rock TV krib TV Classic FM TV Channel 125 allmusic AfricaHit ******Filme-animatii******** EN TV Galaxy Cartoons MIRTV PETN TV StrawberryTV toon TV WS TV acum cateva min, cand am dat click pe el, din bookmarks, mi-a aparut ceva asemanator cu asta: M-am uitat si eu la linkul asta: (www.plztv.com ) Foarte bun! Pacat ca nu se poate face imaginea mai mare Last edited by Smile; 23-08-2007 at 07:22.. | |||
|
| | #131 (permalink) | ||
| Quote:
Dublu-click si e full screen.
|
| | #133 (permalink) | ||
|
Am descoperit "buba" Daca apesi click dreapta pe player fara sa faci altceva, doar click dreapta si dupa aceea faci dublu-click stanga, nu mai merge full screen.
|
| | #134 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Salut ! As dori sa-mi ziceti daca si cum va merge tv de pe www.xpower.go.ro si www.xpower.srv.ro Ar fi bine sa specificati si ce banda de internet aveti si de la ce provider, oras sunteti (emisia nu e non stop, asa ca e posibil cateodata sa nu vedeti nimic; in functie de cati se vor uita pe le il voi tine deschis)PS: PT metv.... streamul difuzat de pe i-tv foloseste vlc.... nu-i deloc complicat sa preiau streamul si sa-l retransmit mai departe, spre oricine de pe net, inclusiv pe p2p. Asa ca mai aveti de umblat la aceasta parte daca nu doriti sa sa se uite si altii din afara Romaniei. Nu mai adaug ca exista posibilitatea de tunelare care iar ar rezolva f elegant problema de restrictii ip/ regiune; sau programe gen radmin specializate care retransmit oriunde un screen capture live... Si solutiile pot continua ..... | ||
|
| | #137 (permalink) | ||
|
Eu nu reusesc sa vad decat sigla SOP Impression Si ma tot chinui de vreo saptamana la diverse intervale orare ( ClickNet 512K)
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #138 (permalink) | ||
|
Uite, de exemplu acum merge. Daca ai instalat WMP 10/11, plug-in-ul respectiv si folosesti IE nu stiu de ce nu ti-ar merge. Cand vezi SOP Impression, nu ai buffering in linia de jos ?
|
| | #139 (permalink) | ||
|
am buffering pana pe la 20% dupa care scade, si iar creste, si tot asa ![]() o fi de la conexie
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #140 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
i-tv.ro are acum si Discovery, Animal P. ,AXN Sci-Fi si AXN Crime, si varianta la 384kbps pentru acces de pe internet mobil (EVDO, 3G). Am ajuns la 55 posturi. http://www.i-tv.ro/ce_primesc Noutatile pe www.i-tv.ro/blog . | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |