![]() |
| | #142 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Foarte putin din a doua. Nu am mai scris pana acum tocmai pentru ca tot au fost lucruri prevazute si nefinalizate, si acum, cam sunt facute toate cele "promise" la inceput. Problematic e ca daca continuam sa particip activ, si as fi promis AXN-urile asa cum ni-i s-au promis si noua, as fi spus odata la 2 saptamani ca se fac in cateva zile. Si concluzia ar fi fost ca e bullshit. Acum concluzia e ca e reclama. Tot p-acolo.. trist .. | ||
|
| | #143 (permalink) | ||
|
am si eu un fix...puteti face ceva sa schimbati porturile alea cu unele care sunt disponibile in orice retea?
__________________ Cand vezi pe drum un caine, n-ai piatra-lucru trist! / Cand ai in mana piatra, e gol de caini tot locul, / Cand ai si caini si pietre si-arunci, tu n-ai norocul / Sa-i poti lovi! Iar daca lovesti ca bun artist, / Stapanul lor te vede si-ti scutura cojocul / Cu-o soart-asa perversa, sa nu fii pesimist? Tel 0744/ 11 76 97 -- YM! roccris | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| | #146 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
Problema e ca este cam dificil sa se gaseasca o plaja de 50 porturi care sa multumeasca pe toata lumea (sa nu fie filtrate), si nici nu stiu daca se poate pune un post pe mai multe porturi, astfel incat sa exista 2 plaje separate de porturi. Ca fapt divers, in cazul tau, care ar fi plaja asta de porturi ok? | ||
|
| | #147 (permalink) | ||
|
ce teava trebuie sa am sa vad si altceva decat sop impresion?
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Quote:
..fa un upgrade la abonament.....e jenant in ziua de azi sa ai 512 kbps cand sunt provideri ce ofera la 40-50 ron /luna banda de cativa Mbps.In alta ordine de idei xpower.go.ro si xpower.srv.ro nu mai functioneaza ... puteti intra insa pe noua adresa www.hbo.xm.com | ||
|
| | #149 (permalink) | ||
|
Foarte tare www.plztv.com ![]() Stie cineva un site pe care se vede MTV Base? L-au scos nesimtitii astia de la rds , era cel mai tare program de muzica... | |||
|
| | #150 (permalink) | ||
frioan e jenant sa ai doar ce ai nevoie?
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #151 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
.cu bani. | ||
|
| | #152 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Bistrita |
Belarus-Romania pe plztv la romanian link http://www.plztv.com/romanian.html
__________________ www.AmericasArmy.ro | ||
|
| | #153 (permalink) | ||
|
Si un site romanesc - www.gecotv.ro | |||
|
| | #155 (permalink) | ||
|
pt metv: imi place ideea in sine chiar foarte mult, dar cum este implementata acum nu!, dupa cele citite mi se pare ca vreti sa fiti o alternativa pentru rds, upc...etc ![]() de ce v-as alege pe voi ? nu vad nici un avantaj, de ce sa ma uit pe pc cand pot sa ma uit pe tv, mult mai comod, ecran mai mare(banuiesc ca in majoritatea cazurilor tv-ul din familie are diagonala mai mare decat monitorul calculatorului ), confort mai mare(schimb canalele din telecomda).Am inceput postul spundand ca imi place ideea, asa ca am sa va spun ce as dori ca, client: - cartele valorice pe timp pentru utilizarea serviciului. La ce imi foloseste ? vreau sa vad un program dar tv-ul(sau tv-urile din casa) sunt ocupate de alti membrii ai familiei, sau cand sunt mobil, in acest caz ma multumesc si cu o calitate mai slabuta a imaginii, chiar si la birou pentru evenimente speciale. - (si/sau) pachete 100%customizabile: cu placere as da sa zicem 5-10 ron, pentru un pachet de 5(cinci si nu mai multe), canale alese de mine pe care le urmaresc in mod deosebit, tare mult as vrea ca, fiecare canal in parte sa aiba un cost, sa alegi cate canale vrei in functie de cat te tine buzunarul si ce preferinte ai. Ca sa dau acum 25RON pe 50 de canale din care 25 probabil ca nu ma voi uita nicicand, pur si simplu mi se par niste bani aruncati, mai ales ca, acele canale le mai platesc odata desi nu mi le doresc ![]() Ideea voastra de potentiali clienti, garsoniere, camine, care nu au cablu tv dar au teava zdravana la net sunt o minoritate, daca nu exceptii. in concluzie, si nu sunt sfaturi ca nu va zic eu cum sa va faceti afacerea, ci vorbesc d.p.d.v al unui potential client: - imi cereti sa inclocuiesc upc(asta am acum) cu i-tv, nu ma uit la voi - imi oferti cartele pe timp de acces sau pachet restrans de programe(doar ce vreu sa vad nu 50 de prog), si eliminati prostia cu ip-urile sa aduceti si un contract cu voi, pix am eu ![]() succes in afacere! P.S exista vreun client i-tv pe aici ? este cineva pe aici caruia sa ii placa idea i-tv cum este acum ? | |||
|
| | #156 (permalink) | ||
| www.medinalia.com - multe programe, calitate ok
__________________ | |||
|
| | #157 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Up and running HBO si ProTV + multe alte posturi & link-uri TV pe www.xpower.8k.ro si www.xpower.srv.ro Enjoy | ||
|
| | #158 (permalink) | ||
|
de ce trebuie sa incarc sopcast???? Quote:
| |||
|
| | #160 (permalink) | ||
|
nu stiu dar nicicum nu imi merge Sport.ro. nici pe situl lor. am XP SP2, WMP 11 . am instalat si pluginul pentru Firefox si tot nu merge. any solution ?
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |