Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-08-2007, 21:05   #141 (permalink)
Registered User

Psycho-'s Avatar

Sa inteleg ca nu merge afacerea ? De fapt niciodata nu strica publicitatea moka

Foloseste voucherul: 9RUM27S3 pentru o reducere de 1% la PCGarage !

Psycho- is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2007, 00:38   #142 (permalink)
Registered User

Foarte putin din a doua.

Nu am mai scris pana acum tocmai pentru ca tot au fost lucruri prevazute si nefinalizate, si acum, cam sunt facute toate cele "promise" la inceput.

Problematic e ca daca continuam sa particip activ, si as fi promis AXN-urile asa cum ni-i s-au promis si noua, as fi spus odata la 2 saptamani ca se fac in cateva zile. Si concluzia ar fi fost ca e bullshit. Acum concluzia e ca e reclama. Tot p-acolo.. trist ..

metv is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2007, 08:17   #143 (permalink)
Registered User

ccris's Avatar

am si eu un fix...puteti face ceva sa schimbati porturile alea cu unele care sunt disponibile in orice retea?
Cand vezi pe drum un caine, n-ai piatra-lucru trist! / Cand ai in mana piatra, e gol de caini tot locul, / Cand ai si caini si pietre si-arunci, tu n-ai norocul / Sa-i poti lovi! Iar daca lovesti ca bun artist, / Stapanul lor te vede si-ti scutura cojocul / Cu-o soart-asa perversa, sa nu fii pesimist?
Tel 0744/ 11 76 97 -- YM! roccris

ccris is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2007, 13:24   #144 (permalink)
Registered User

Psycho-'s Avatar

metv: am glumit...putin Oricum ati dat dovada de seriozitate avand in vedere ca pana la urma s-au materizalizat promisiunile cu posturile AXN, Discovery etc.

Foloseste voucherul: 9RUM27S3 pentru o reducere de 1% la PCGarage !

Psycho- is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2007, 14:43   #145 (permalink)
Registered User

ingerul's Avatar

Quote:
Originally Posted by frioan View Post
Salut ! As dori sa-mi ziceti daca si cum va merge tv de pe www.xpower.go.ro si www.xpower.srv.ro Ar fi bine sa specificati si ce banda de internet aveti si de la ce provider, oras sunteti (emisia nu e non stop, asa ca e posibil cateodata sa nu vedeti nimic; in functie de cati se vor uita pe le il voi tine deschis)

PS: PT metv.... streamul difuzat de pe i-tv foloseste vlc.... nu-i deloc complicat sa preiau streamul si sa-l retransmit mai departe, spre oricine de pe net, inclusiv pe p2p. Asa ca mai aveti de umblat la aceasta parte daca nu doriti sa sa se uite si altii din afara Romaniei. Nu mai adaug ca exista posibilitatea de tunelare care iar ar rezolva f elegant problema de restrictii ip/ regiune; sau programe gen radmin specializate care retransmit oriunde un screen capture live... Si solutiile pot continua .....
Salut. Stream-ul merge super. Sunt din Bucuresti si am provider-ul de la fibernet. Apreciem gestul tau

ingerul is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2007, 18:19   #146 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by ccris View Post
am si eu un fix...puteti face ceva sa schimbati porturile alea cu unele care sunt disponibile in orice retea?
Din cate stiu, fiecare post foloseste cate un port.
Problema e ca este cam dificil sa se gaseasca o plaja de 50 porturi care sa multumeasca pe toata lumea (sa nu fie filtrate), si nici nu stiu daca se poate pune un post pe mai multe porturi, astfel incat sa exista 2 plaje separate de porturi. Ca fapt divers, in cazul tau, care ar fi plaja asta de porturi ok?

Old 01-09-2007, 22:06   #147 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

ce teava trebuie sa am sa vad si altceva decat sop impresion?

marqq is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2007, 10:04   #148 (permalink)
Registered User

Exclamation

Quote:
Originally Posted by marqq View Post
Eu nu reusesc sa vad decat sigla SOP Impression
Si ma tot chinui de vreo saptamana la diverse intervale orare ( ClickNet 512K)
Normal ca nu are cum sa-ti mearga daca ai doar 512 k banda de net.... Transmisia respectiva necesita in jur de 1 Mbps banda de net.... ata e ..fa un upgrade la abonament.....e jenant in ziua de azi sa ai 512 kbps cand sunt provideri ce ofera la 40-50 ron /luna banda de cativa Mbps.
In alta ordine de idei xpower.go.ro si xpower.srv.ro nu mai functioneaza ... puteti intra insa pe noua adresa www.hbo.xm.com

frioan is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2007, 13:02   #149 (permalink)
Registered User

RicaD's Avatar

Foarte tare www.plztv.com
Stie cineva un site pe care se vede MTV Base?
L-au scos nesimtitii astia de la rds , era cel mai tare program de muzica...

RicaD is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2007, 00:37   #150 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

frioan e jenant sa ai doar ce ai nevoie?

marqq is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2007, 22:33   #151 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by RicaD View Post
Foarte tare www.plztv.com
Stie cineva un site pe care se vede MTV Base?
L-au scos nesimtitii astia de la rds , era cel mai tare program de muzica...
www.i-tv.ro .
cu bani.

Old 08-09-2007, 18:43   #152 (permalink)
Registered User

Belarus-Romania pe plztv la romanian
link http://www.plztv.com/romanian.html

oscar is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2007, 13:28   #153 (permalink)
Registered User

RicaD's Avatar

Si un site romanesc - www.gecotv.ro

RicaD is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2007, 11:02   #154 (permalink)
Registered User

max003's Avatar

sugrumat de adsense. chiar mai mult decat ar trebui. cred ca ii baneaza gugal contul. )

max003 is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2007, 17:49   #155 (permalink)
Registered User

CornelT's Avatar

pt metv:
imi place ideea in sine chiar foarte mult, dar cum este implementata acum nu!, dupa cele citite mi se pare ca vreti sa fiti o alternativa pentru rds, upc...etc

de ce v-as alege pe voi ? nu vad nici un avantaj, de ce sa ma uit pe pc cand pot sa ma uit pe tv, mult mai comod, ecran mai mare(banuiesc ca in majoritatea cazurilor tv-ul din familie are diagonala mai mare decat monitorul calculatorului), confort mai mare(schimb canalele din telecomda).

Am inceput postul spundand ca imi place ideea, asa ca am sa va spun ce as dori ca, client:
- cartele valorice pe timp pentru utilizarea serviciului. La ce imi foloseste ? vreau sa vad un program dar tv-ul(sau tv-urile din casa) sunt ocupate de alti membrii ai familiei, sau cand sunt mobil, in acest caz ma multumesc si cu o calitate mai slabuta a imaginii, chiar si la birou pentru evenimente speciale.

- (si/sau) pachete 100%customizabile: cu placere as da sa zicem 5-10 ron, pentru un pachet de 5(cinci si nu mai multe), canale alese de mine pe care le urmaresc in mod deosebit, tare mult as vrea ca, fiecare canal in parte sa aiba un cost, sa alegi cate canale vrei in functie de cat te tine buzunarul si ce preferinte ai.

Ca sa dau acum 25RON pe 50 de canale din care 25 probabil ca nu ma voi uita nicicand, pur si simplu mi se par niste bani aruncati, mai ales ca, acele canale le mai platesc odata desi nu mi le doresc

Ideea voastra de potentiali clienti, garsoniere, camine, care nu au cablu tv dar au teava zdravana la net sunt o minoritate, daca nu exceptii.

in concluzie, si nu sunt sfaturi ca nu va zic eu cum sa va faceti afacerea, ci vorbesc d.p.d.v al unui potential client:
- imi cereti sa inclocuiesc upc(asta am acum) cu i-tv, nu ma uit la voi
- imi oferti cartele pe timp de acces sau pachet restrans de programe(doar ce vreu sa vad nu 50 de prog), si eliminati prostia cu ip-urile sa aduceti si un contract cu voi, pix am eu

succes in afacere!

P.S exista vreun client i-tv pe aici ? este cineva pe aici caruia sa ii placa idea i-tv cum este acum ?

CornelT is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2007, 17:56   #156 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

www.medinalia.com - multe programe, calitate ok

ak2000 is offline    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Old 12-12-2007, 11:54   #157 (permalink)
Registered User

Exclamation

Up and running HBO si ProTV + multe alte posturi & link-uri TV pe www.xpower.8k.ro si www.xpower.srv.ro Enjoy

Old 12-12-2007, 12:03   #158 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

de ce trebuie sa incarc sopcast????

Quote:
Originally Posted by frioan View Post
Up and running HBO si ProTV + multe alte posturi & link-uri TV pe www.xpower.8k.ro si www.xpower.srv.ro Enjoy

murfisor is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2007, 17:11   #159 (permalink)
Registered User

Exclamation

Quote:
Originally Posted by murfisor View Post
de ce trebuie sa incarc sopcast????
Ce intrebare de baraj .. pai daca asa este emis stream-ul.... prin sistem p2p cu sopcast... iar ca sa vezi ai nevoie de plugin-ul sopcast ... la fel cum ai nevoie si de windows media player pt a rula respectivul fisier video.

Old 29-12-2007, 03:16   #160 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

nu stiu dar nicicum nu imi merge Sport.ro. nici pe situl lor.
am XP SP2, WMP 11 . am instalat si pluginul pentru Firefox si tot nu merge.
any solution ?
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

paulpc is offline    Send Message via Google Talk to paulpc Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules