Nici nu stiu cu ce sa incep,am venit in tara saptamana trecuta si idioti de la compania de avioane cu care am zburat miau pierdut bagajul,ma rog am facut plangere am mai asteptat cateva zile poate vine cu o alta aeronava si tot nu a venit,leam trimis un fax cum cer ei cu o alta plangere scrisa de mana,lista cu bunuri,biletul de avion si ce draq mai era,si miau raspuns cu un mail in care zic asa "I have received your fax in which you tell us about the loss of your luggage on 30 May. We are going search for your baggage for 21 days after you handed in your claim. If it fails to turn up then we will state it lost. According to the Montreal Convention will only be able to give you compensation if you show us credible proof about the contents of your bag (e.g. original receipts of items)." acum ce draq dovezi solide sa le dau eu ... cred ca astia sunt loviti la cap,as avea si eu nevoie de ajutor daca stie cineva ce sa fac,cum sa procedez ca am impresia ca bani de la ei nu o sa vad de buna voie are cineva idee daca ii dau in judecata rezolv ceva,ce fel de avocat miar trebuii,a mai trecut careva prin asa ceva...? Multumesc Mult

Reply With Quote
Dupa 24 de ore petrecute pe drum sa pleci fara bagaj acasa e cam naspa
Bookmarks