![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu s-au inventat pastilele care sa te ajute sa inveti. Una e sa memorezi si sa uiti (caz in care iei pastile ca sa nu uiti), si alta e sa citesti, fara sa-ti intre nimic in cap, spearand in efectul miracol al cine stie carei pastile. Sfatul meu: du-te inapoi si joace-te WoW sau Cs, ca in cateva zile oricum nu mai inveti nimic. Macar te duci relaxat, lejer, de vara, si daca iei, bine. Daca nu, asta-i viata, te intorci la WoW si dai la toamna.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Cel mai bine procedezi cum te-a sfatuit altceva pentru ca nu exista niciun medicament pe lumea asta sa transforme un prost in destept. Exista medicamente pentru a transforma desteptii in prosti. Presupun ca din astea nu vrei?
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Poate niste amfetamina pastile sau "speed" te vor face sa devii interesat de carti. Am citit pe undeva ca ar da o stare de docenta, dar personal nu cred asa ceva. Poate e doar o lozinca pentru campania de promovare. ![]() Lecitina e pentru a imbunatati memoria, zice-se, dar nu am folosit decat o data, ca un experiment. Am avut o stare... diferita, si nu in bine. Cele mai bune medicamente pentru a memora mai bine sunt dorinta si cheful de-a citi. Last edited by FieryLoki; 17-06-2008 at 14:16. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Bine zis ![]() ![]() ![]() Ce ma intereseaza pe mine este ceva sa ma ajute la CONCENTRARE si la IMBUNATATIREA memoriei ! Desigur ca nu credeam ,ca ar exista pastile care sa faca din prost - destept. Nu prea am acordat atentie invatatului pana acum in mod deosebit deoarece nu credeam ca intru in BAC. Vedeti voi,in liceul meu situatia e ceva mai aparte,directorul este interesat de punctajul liceului in mod deosebit ( procentajul de promovabilitate la BAC ). De exemplu,anul trecut din clasa a 12a A liceu zi ( teoretic elita liceului ,mate-info ) au intrat in examen vreo 9 insi din 21. O sa ziceti "cum asa ? cum sa nu te bage in examen ?" ,e simplu,motive se gasesc | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Ai grija cu lecitina sa nu ajungi la spital in loc de bac Red bull / cafea / ceai verde sau negru depinde ce-ti place
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
ce liceu e ala cu 9 persoane care intra in bac? si tu cum de dai bacul la 21 de ani? e un semn ca nu trebuie sa mai citesc aria asta
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|